Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-19@14:03:25 GMT

آغاز مراحل اجرایی فاز اول اتوبان ولایت در تبریز

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۵۰۶۵۰

آغاز مراحل اجرایی فاز اول اتوبان ولایت در تبریز


معاون فنی و عمرانی شهردارتبریز، از آغاز عملیات اجرایی فاز اول اتوبان ولایت خبر داد.     به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، محمدحسین اسحقی با اعلام این خبر گفت: با توجه به ضرورت تسهیل ترافیک در تبریز، همچنین تقویت زیرساخت‌های مدیریت بحران و توسعه شهرسازی در کوی‌های نصر و جماران و استانداری، اجرای پروژه اتصال نصر به خیابان استاندارد از طریق احداث پل نصر در اتوبان ولایت، جزئی از ضرورت‌های پروژه های عمرانی شهرداری تبریز به شمار می رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

     وی ادامه داد: بر این اساس، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) این پروژه را بررسی و چهار مسیر برای احداث آن پیشنهاد کرده است که نتیجه این مطالعات در کمیته فنی وعمرانی شهرداری تبریز هم مورد تصویب قرار گرفته است.     معاون فنی و عمرانی شهردارتبریز، تصریح کرد: شهرداری تبریز با توجه به لزوم تسریع در اجرای این پروژه، فاز اول اتصال بلوار استاندارد به کوی نصر، تقاطع اتوبان پاسداران و شهرک نصر را پس از بررسی طرح ها و طی مراحل مورد نیاز وارد فاز اجرایی کرده است.     اسحقی در ادامه به ذکر جزئیات این پروژه پرداخت و گفت: فاز اول پروژه اتوبان ولایت به طول۲۶۰۰متر است  که در دو تقاطع غیر همسطح طراحی شده؛ یکی از این پل ها بر روی بلوار دو کمال و دیگری بر روی اتوبان پاسداران، مسیر اتصالی به نصر اجرا می‌شود.     وی اضافه کرد:  تقاطع اول باعرشه‌ای به طول ۱۰۵ متر و دومی هم دارای عرشه ای به طول ۵۰ متر طراحی شده که از بالای بزرگراه پاسداران به شهرک استانداری احداث می‌شود و در ادامه نیز از طریق پل غیر همسطح بر روی مسیر دو کمال به خیابان استاندارد متصل خواهد شد.     معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز، به اهمیت موضوع معماری در اجرای این پل ها نیز اشاره و خاطرنشان کرد: امروزه در کشور ما کمتر به جنبه‌های بصری پل‌ها توجه می شود و بیشترین کارکردی که از آنها انتظار می‌رود حل معضلات ترافیکی هر شهر است. این در شرایطی است که پل‌ها ظرفیت تبدیل به نمادی از زیبایی شهر را دارند.     اسحقی افزود: در این طرح با توجه به شیب تند و سرعت بالای وسایل نقلیه در پل پاسداران، اولویت اول معماری نیست، اما در طرح دو کمال با توجه به سرعت کمتر خودروها و شهروندانی که در آینده در این محدوده ساکن می‌شوند، توجه به بحث معماری مطابق با هویت بومی و تاریخی شهر تبریز، یکی از اولویت‌های طرح محسوب می‌شود.
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۵۰۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی با ۲۰ کیلومتر طول در تبریز

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوب هوشیار در گفتگو با خبرنگاران، ضمن تبریک حماسه "وعده صادق" نیروهای انقلاب اسلامی در حمله به زیرساخت‌های اسرائیل غاصب اظهار کرد: وعده صادق در انتقام از عاملین حمله به کنسولگری ایران در سوریه و شهادت مستشاران نظامی ایران در آن کشور، با حمله گسترده نیروهای انقلاب اسلامی به زیرساخت‌های اسرائیل غاصب تحقق یافته و درس عبرتی برای دیگر کشورها شد.

وی با اشاره به بودجه ۳۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری تبریز در سال جاری افزود: ۲۳ هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی سال جاری است که از این اعتبار عمرانی، ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های مسیرگشایی اختصاص یافته است.

وی در ادامه با اشاره به اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در نقاط مختلف شهر، به خصوص مناطق کم‌برخوردار افزود: در ۲ سال گذشته بیشترین تمرکز شهرداری تبریز احصا و تکمیل پروژه‌های مسیرگشایی مصوب در بودجه سال‌های گذشته بود که در این راستا ۳۱ رشته مسیرگشایی طراحی شده که برخی از این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و طرح‌های باقیمانده نیز طبق زمانبندی اجر خواهد شد.

هوشیار اضافه کرد: از ۳۱ پروژه مسیرگشایی شهرداری تبریز در نقاط مختلف شهر ۱۳ پروژه تکمیل و به بهره‌برداری رسیده و ۱۸ پروژه مسیرگشایی نیز در دست اجرا است.

وی با اشاره به اجرای فاز اول بزرگترین مسیرگشایی شهر تحت عنوان نجات تبریز افزود: اولویت شهرداری تبریز اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر است.

شهردار تبریز تسهیل تردد شهروندان و ایجاد مسیر دسترسی برای نیروهای امدادی همچون اورژانس وآتش‌نشانی در بافت فرسوده را بخش دیگری از اهداف اجرای پروژه‌های مسیرگشایی دانست و یادآور شد: در کنار تسهیل تردد شهروندان و نیروهای امدادی، اجرای پروژه‌های مسیرگشایی ارزش‌افزوده مناطق کم‌برخوردار شهر را بالا می‌برد.

به گفته یعقوب هوشیار فرایند تملک املاک واقع در مسیر، روند اجرای پروژه‌های مسیرگشایی را طولانی کرده و همکاری و استقبال شهروندان از طرح‌های مسیرگشایی می‌تواند به تسریع اجرای این پروژه‌ها منجر شود.

گفتنی است مسیرگشایی خیابان عرفان در شهرک تجلایی، دسترسی به ترمینال تبریز ،۱۸ متری والایی، مناف‌زاده، فلسطین جنوی، اتصال ولیصعر به پل ولایت ،۱۸ متری حمید مرزداران، علیپور، آرامیان، علی بقال، ۲۴ متری و ۳۵ متری صنعتگران جزو پروژه‌های اجرا شده مسیرگشایی در دو سال گذشته بوده است.

همچنین بخش دیگری از پروژه‌های مسیرگشایی نیز از پیشرفت فیزیکی قابل توجهی برخوردار بوده و مطابق زمانبندی موجود به بهره‌برداری می‌رسند.

کد خبر 6080471

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بخش دوم طرح های عمرانی حفاظت محیط زیست کلید خورد
  • بررسی پروژه‌های اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهرستان میاندوآب
  • عملیات عمرانی سردرب بازار حرم‌خانه تبریز آغاز شد
  • کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی ۲ تقاطع غیرهمسطح در شرق شیراز
  • ۶۰ درصد اعتبارات ملی و استانی تخصیص یافته است
  • برنامه‌های ۲۰‌گانه دستگاه‌های اجرایی استان کرمان چیست؟
  • ضرورت سرعت‌بخشی به اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی تبریز
  • اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی با ۲۰ کیلومتر طول در تبریز
  • توجه به تعاونی‌ها و مبارزه با انحصارگرایی در مازندران؛ راهکار اجرایی شدن شعار سال
  • آغاز طرح احداث کمربندی غربی شهر ملارد