Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علی استوار طی سخنانی در همایش تجلیل از کارگران نمونه شهرستان خوروبیانک افزود: طبق آخرین آمار، نوروز امسال بیش از 50 هزار گردشگر در این شهرستان اقامت داشته اند.
وی با اشاره رشد و توسعه بخش گردشگری بویژه جاذبه های ایجاد شده در مناطق کویری این شهرستان گفت: قابلیت های نهفته این منطقه طی سالهای اخیر با تلاش و تدبیر دولت مورد بهره برداری قرار گرفته و بستر برای توسعه هربیشتر این منطقه فراهم شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از طرح فعالیت کارخانه پتاس در این شهرستان به عنوان یکی از طرح های مهم اقتصادی این شهرستان نام برد و افزود: بر اساس راهکارهای استاندار اصفهان و تلاش دولت، طرح های نیمه تمام و بزرگ صنعتی در این منطقه احیا شده که پتاس یکی از طرح هایی که در این دولت به عنوان ابر پروژه اقتصادی تکمیل و فعال شد .
علی استوار افزود: این با کمک معاون اول رئیس جمهوری به نتیجه رسید و ما پیگیر طرح های پایین دستی این صنعت بزرگ هستیم.
* کارخانه تولید پتاس خوروبیابانک پس از هشت سال رکود و توقف در مرداد سال 94 با حضور کرباسیان، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت فعالیت خود را از سر گرفت .
ظرفیت اسمی این کارخانه تولید 50هزارتن پتاس در سال است این مجموعه با سرمایه اولیه 19میلیون یورو ساخته شده و تنها کارخانه ی پتاس کشور است که ذخایر شور را به را به عنصر پتاس تبدیل می کند. عمده مصرف این ماده در کودهای شیمیایی است.
در حال حاضر با تولید و بهره برداری از این کارخانه زمینه اشتغال 300نفر بصورت مستقیم و 350نفر به صورت غیرمستقیم فراهم شده است.
در پایان این مراسم نیز از حدود یکصد کارگر، کار آفرین، دهیار و مسوولان دستگاه های خدمات رسان شهرستان خوروبیابانک تجلیل شد.
شهرستان خوروبیابانک در 420 کیلومتری شرق اصفهان واقع شده و یکی از شهرستان‌های استان اصفهان است. مرکز این شهرستان شهر خور می‌باشد.
در دوره قاجاریه خور و بیابانک را قرای سبعه می‌گفتند
خبرنگار: ف- ** انتشار: محمد سلطانمرادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۵۰۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود

فرماندار تیران و کرون گفت: ورزش باستانی و زورخانه ‌ای در مناطق روستایی مستعد این شهرستان با احداث زورخانه توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی کیا عصر امروز _جمعه– هفتم اردیبهشت_ به مناسبت روز ورزش باستانی و زورخانه‌ای با حضور در زورخانه ولیعصر (عج) تیران اظهار کرد: این رشته ورزشی عجین و توأم با معنویت و اخلاق بوده و حال و هوای خاصی دارد که اگر منش و الگوهای پهلوانی و اخلاقی این وزش به دیگر عرصه‌ها منتقل شود بازتاب موفق خوبی به همراه دارد.

وی افزود: منش پهلوانی یکی از مؤلفه‌های موفقیت و انتقال اخلاق در جامعه بوده که ورزش باستانی این ظرفیت را دارد و می‌تواند در بخش‌های مختلف فرهنگ سازی کند.

فرماندار تیران و کرون با اشاره به تأثیرات سازنده این ورزش در توسعه شهری و روستایی، تصریح کرد: راه اندازی زورخانه در روستاها و شهرها امکان بهره برداری از این ظرفیت را فراهم کرده و دستاوردهای آن در زندگی دیده می‌شود.

علی محمدی کیا جذب به این رشته را نیز مستلزم برنامه ریزی متولیان این رشته، اداره ورزش و جوانان، دستگاه‌های فرهنگی و شهرداری و دهیاری‌ها اعلام کرد و اذعان داشت: ورزشکار جوان و نوجوان همراه با پیشکسوتان در گود زورخانه فعالیت می‌کنند همین موضوع بر الگوسازی و تعامل بین نسلی تأثیر می‌گذارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر زورخانه در شهرهای این شهرستان و تعدادی از روستاها راه اندازی و این ورزش در حال فراگیری بوده اما باید زمینه مستعد در دیگر مناطق روستایی فاقد این رشته یافته و هیأت باستانی در تعامل با دهیاری‌ها برای آن برنامه ریزی و زمینه سازی فعالیت را انجام دهد.

فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه شناخت رشته ورزشی باستانی امکان جذب را فراهم می‌کند، گفت: جمعیت بسیاری از ساز و کار این ورزش بی خبر بوده و تنها نامی از آن شنیده‌اند که اجرای میدانی و برنامه‌ای این رشته می‌تواند علاوه بر معرفی زمینه حضور دیگران را نیز فراهم کند.

به گزارش ایمنا، در این بازدید از ورزشکاران رشته باستانی و زورخانه ای تیران تجلیل شد.

کد خبر 748156

دیگر خبرها

  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و ۱۷۰ دهانه پل در سیل اخیر آسیب دید
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • خورو بیابانک بارانی‌ترین منطقه اصفهان
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند