Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:57:38 GMT

ساخت پرینتر سه‌بعدی صنعتی پودری در کشور

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۵۱۱۳۸

دستگاه پرینتر سه‌بعدی صنعتی پودری SLS که توسط محققان کشور طراحی و ساخته شده و ایران را جزء هفت کشور دارای این فناوری قرار داده است، در نمایشگاه چاپ سه بعدی معرفی شد.

به گزارش ایسنا، تفجوشی انتخابی با لیزر یکی از تکنیک‌های ساخت افزایشی است که این فناوری برای تولید قطعات نهایی کاربردی به طور مستقیم از روی فایل سه‌بعدی کامپیوتری به صورت لایه به لایه به کار گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم نیاز به قالب و ابزار در این روش باعث ایجاد انعطاف‌پذیری در توسعه محصولات جدید شده،به گونه‌ای که ساخت قطعات با پیچیدگی با این فناوری ممکن است.

این فناوری در 6 کشور دنیا همچون آمریکا، آلمان و فرانسه وجود دارد و با تلاش محققان کشور، ایران به عنوان هفتمین کشور دارای این فناوری مطرح شد.

سید رامین هاشمی فشارکی، عضو هیات مدیره یکی از شرکت‌های فناور که این دستگاه را طراحی و ساخته و در نمایشگاه چاپ سه‌بعدی معرفی کرده است، اظهار کرد: در فناوری SLS دستگاه قادر است قطعات با استحکام بالا، پیچیدگی زیاد و ابعاد بزرگ مورد نیاز صنایع مختلف را بسازد. بر خلاف فناوری فیلامنتی به زمان کمی برای تولید تعداد زیادی قطعه نیاز دارد، بنابراین بهره‌وری بالاتری دارد.

به گفته وی، این دستگاه قادر به تولید هر قطعه‌ای بدون نیاز به قالب سازی و ماشین کاری اضافی است و پودرهای فلزی، سرامیک پلیمر در آن استفاده می‌شود همچنین سرعت ساخت قطعه بستگی به ارتفاع دارد و 2 سانتی متر بر ساعت است.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، نمایشگاه چاپ سه‌بعدی و مسابقه بهترین چاپگرهای سه‌بعدیایرانی توسط ستاد توسعه مواد و ساخت پیشرفته از 11 اردیبهشت در سالن اجلاس سران آغاز به کار کرد و تا 13 اردیبهشت ادامه دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۵۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در دیدار روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور بر تداوم همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان برای تجهیز گمرکات کشور به دستگاه‌های آشکارساز کامیونی تاکید کرد.

براساس این گزارش، در این دیدار که رضوانی‌فر میزبان دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و معاونانش بود، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک با اشاره به دشواری شرایط کار کارکنان گمرک در مناطق مرزی و محروم بر ضرورت تجهیز اماکن گمرکی تاکید و خواستار حمایت جدی از گمرک در تجهیز امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شد.

وی با اشاره به حجم کالا‌هایی که از مناطق آزاد و ویژه به گمرکات داخلی ترانزیت می‌شود، تجهیز متناسب و همسطح تمام گمرکات را در جهت ساماندهی تجارت کشور یک ضرورت برشمرد.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران افزود: وضعیت گمرکات خصوصا در نواحی مرزی می‌بایست متناسب با حجم تجارت خارجی کشور ارتقا یابد و این امر نیازمند توجه و حمایت جدی نهاد‌های تصمیم‌گیر است.

رضوانی‌فر تاکید کرد: در گمرکات کشور در دو سال گذشته به اندازه تمام مدت زمان قبل از آن، دستگاه آشکارساز کامیونی نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، با این‌حال، گمرک کماکان نیازمند تجهیز به دستگاه‌های آشکارساز است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور نیز در این دیدار از تبیین نیازمندی‌های اساسی کشور استقبال کرد و افزود: این تبیین چنانچه منطقی و مستدل مطرح شود می‌تواند به یک گفتمان در محافل مدیریتی کشور تبدیل شود و قابلیت تحقق آن را افزایش دهد.

دهقانی فیروزآبادی بر تداوم حمایت از گمرک در راستای تحقق اهداف پیش‌بینی شده آن و تجهیز گمرکات کشور تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • ساخت یک شعله سه بعدی از سیاهچاله با استفاده هوش مصنوعی
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • واکنش تهیه‌کننده «نون‌خ۵» به شکایت یک خواننده/ فعلا تصمیمی بر ساخت فصل بعدی نداریم