Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@08:35:11 GMT

هاشمی‌طباء: یارانه باید به قشر ضعیف اختصاص یابد

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۵۲۹۰۳

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه یارانه باید به قشر ضعیف اختصاص یابد گفت: کشاورزی باید از زمان قرون وسطایی خارج شود.

خبرگزاری تسنیم: سیدمصطفی هاشمی طباء کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز (سه‌شنبه 12 اردیبهشت) در برنامه رادیویی در تشریح برنامه‌ها و دیدگاه‌هایش با اشاره به سوابق اجرایی خود در طی سالهای گذشته، گفت: امیدوارم اگر مردم مصلحت دیدند بتوانم خدماتی را در قامت و شکل جدیدی برای کشورمان انجام بدهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه آرامش و امنیتی که امروز داریم به خاطر خون شهدا و فداکاری مردم است، ادامه داد: مردم ایران صدها هزار شهید، آزاده و جانباز تقدیم ایران کرده‌اند.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه برخی‌ها رفتند تا مملکت و جمهوری اسلامی پایدار بماند، افزود: همه ما باید به تاسی از این عزیزان این پایداری را گرامی بداریم.

هاشمی‌طباء با بیان اینکه دفاع مقدس و سیاستهای آن باید سرلوحه کارها قرار بگیرد، تصریح کرد: اینکه گروهی برای کشور فداکاری کردند و پس از آن دوران آنها را رها کنیم مناسب نیست. بقای کشور به یک فداکاری دائمی نیاز دارد و باید کشور را حفظ کرد و منافع شخصی را در درجات بعدی قرار داد.

وی با تاکید بر اینکه بقا و حفظ کشور در گرو ادامه راه شهیدان و رزمندگان است، گفت: تهاجمات سیاسی از سوی استکبار همواره ضد نظام جمهوری اسلامی ایران وجود داشته است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اعلام اینکه در چند سال اخیر با تهاجمات بیرونی و تهاجمات داخلی مواجه بوده‌ایم، افزود: تهاجمات بیرونی واضح است اما تهاجمات داخلی پنهان و مستور است و در غفلت ما صورت می‌گیرد و شاید نتوانیم نقش آن را به خوبی درک کنیم.

هاشمی‌طباء با اشاره به تهاجم داخلی گفت: اگر بدن انسان را در نظر بگیریم و یک جسم خارجی به مانند چاقو آن را تهدید کند می‌توان چاقو را از بدن بیرون کشید و آن را پانسمان کرد.

وی اظها رداشت: اما اگر بدن انسان دچار بیماری صعب‌العلاجی شود آن وقت بدن از داخل پوک می‌شود و بیماری خاموش انسان را تکیده و از بین می‌برد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه برخی به صورت آگاهانه و ناآگاهانه تهاجمات داخلی داشته‌اند گفت: برخی سودجو که به دنبال معیشت خود هستند تهاجمات داخلی را شکل می‌دهند.

هاشمی‌طباء ادامه داد: چگونه است جنگل‌ها که ریه تنفسی مردم هستند یک سوم‌شان از دست رفته که این به دلیل سودجویی‌هایی است که افرادی برای ساخت ویلا یا کشت و زرع و یا برای تبدیل کردن به زمین‌های کشاورزی این کار را انجام دادند.

وی با تاکید بر اینکه یک سوم ثروت بسیار گرانبها به دست مردم از بین رفته است، عنوان کرد: بیشتر چاه‌های تحت‌العرضی برای استفاده در آبیاری کشاورزی استخراج می‌شوند که بیشتر آنها دچار فرورفتگی شده‌اند.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه امروز برخی رودخانه‌ها آلوده به پساب شده است، ادامه داد: فاضلابها بدون تصفیه به عمق زمین می‌رود و به چاههای آب آشامیدنی نشت پیدا می‌کند و شیرآبها بر اثر فشار زباله‌ها وارد جریان آب تمیز می‌شوند که مشکلاتی را ایجاد می‌کنند.

هاشمی طباء با بیان اینکه از 600 دشت حاصلخیز کشور 200 دشت دارای فرونشست شده‌اند، گفت: در برخی از دشت‌ها کشاورزی دیگر امکانپذیر نیست و اگر این روند ادامه پیدا کند نسل آینده به جای اینکه بر ما درود بفرستند ما را نفرین می‌کنند.

وی با بیان اینکه میراث نادرشاه وحدت ایران بود، گفت: این وحدت موجب شد اقوام و مناطق مختلف با هم متحد شوند اما بر عکس این عمل را شاه سلطان انجام داد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما برای نسلهای آینده میراثهای خوبی گذاشته‌ایم، افزود: شبکه برق، گاز، آبرسانی داخل شهرها، ایجاد دانشگاه‌ها و مراکز علمی میراث خوبی است که ما برای آیندگان گذاشته‌ایم البته اینها به دست انسان قابل تجدید و بهسازی است اما آنچه از دست رفته و نسل آینده نمی‌تواند بازسازی کند بخشی از محیط زیست است.

هاشمی‌طباء افزود: آنگونه که رزمندگان مرزها را حفظ کردند باید مردم و دولتمردان داخل را حفظ کنند و ما باید ایران را آباد کنیم.

وی تصریح کرد: با ابزارهای مختلف و با تخصیص اعتبارات و هدایت و آموزش مردم و رعایت قوانین و اصلا کشاورزی می‌توان بخش مهمی از مشکلات محیط زیستی را حل کرد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه کشاورزی ما باید از زمان قرون وسطایی خارج شود اظها رداشت: با این تغییر شیوه می‌توان نیازهای داخلی را تامین کرد و به کشور زیان نرساند.

هاشمی‌طبا با اشاره به وضعیت محرومان، مستضعفان، بیماران و خانواده‌های بی‌سرپرست افزود: از سازمان بهزیستی و کمیته امداد که در نهایت تنگدستی کارهای خوبی را انجام می‌دهند و در سراسر کشور پایگاه دارند تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه یارانه‌ها را نباید بی‌جهت به تمامی افراد جامعه داد، تصریح کرد: برای کسی که یک میلیون تومان حقوق دارد شاید 45 هزار تومان تاثیری در زندگی‌اش نداشته باشد چه برسد به افرادی که حقوقهای بالا دارند.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه باید یارانه را به قشر ضعیف جامعه پرداخت کنیم، گفت:با اختصاص یارانه‌ها به قشر ضعیف می‌توان حداقل‌ها را برای آنها تامین کرد برخی در کشور هستند که از حداقل‌ها هم محروم هستند. این محرومان که 6 میلیون نفر در مجلس مطرح شده است افراد معلول، دارای سرطان و خانواده‌های بی‌سرپرست و... هستند.

هاشمی طباء ادامه داد:‌در دولت ما روان‌سازی اقتصادی و سرمایه‌گذاری در کشور برای ایجاد اشتغال، تولید و خدمات نقش بسیار بزرگی دارد.

وی با بیان اینکه دولت می‌تواند در روان‌سازی اقتصاد و سرمایه‌گذاری نقش مستقیم و غیرمستقیم داشته باشد ادامه داد: دولت باید به صورت اصولی زمینه‌های کسب و کار و کارآفرینی و سرمایه‌گذاری را فراهم کند تا بتوان تولید کشور را بالا برد که از طریق آن تولید ناخالص ملی نیز بالا می‌رود.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه اگر تولید ناخالص را بالا ببریم طبیعتا درآمد سرانه مردم هم بالا می‌رود گفت: اگر این اتفاق نیفتد به طور مثال اتفاقی که در قیمت دلار افتاد و از هزار تومان به 3 هزار تومان افزایش یافت شاهد خواهیم بود که قیمت دلار به 10 هزار تومان می‌رسد و حجم پول زیاد می‌شود اما از سوی دیگر تورم ایجاد می‌شود که قدرت خرید مردم را کاهش می‌دهد.

هاشمی‌طباء تصریح کرد:‌از طریق تولید صنعتی و کشاورزی می‌توان تولید ناخالص ملی را افزایش داد.

این خبر در حال تکمیل است....

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۵۲۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین هاشمی‌طبا به دولت رئیسی

به گزارش «تابناک» ، مصطفی هاشمی طبا در روزنامه شرق نوشت: مگر نه اینکه باید با حسن ظن با آدم‌ها روبه‌رو شد و مگر اصل بر برائت نیست؟ مگر می‌شود مردم آدم‌هایی را انتخاب کنند که خوب نباشند و مراکز نظارتی آدم‌هایی را تأیید کنند که خوب نباشند؟

با تأیید اصل خوبی آدم‌ها فقط می‌خواهیم ببینیم این وعده‌ها چه سرانجامی یافته است.

۱- ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال
۲- ایجاد سالانه یک میلیون شغل
۳- اصلاح نظام بانکی کشور
۴- تک‌رقمی‌شدن تورم
۵- توجه به معیشت و حقوق پزشکان و پرستاران
۶- اجرای خصوصی‌سازی واقعی
۷- استفاده از ۷۰ درصد ظرفیت خالی اقتصاد کشور
۸- مداخله‌نکردن دولت در بازارها
۹- حل مشکل حاشیه‌نشینان
۱۰- نظارت دقیق در زنجیره تأمین، تولید و توزیع کالا
۱۱- جذابیت‌زدایی از سرمایه‌گذاری در حوزه‌های غیرمولد
۱۲- جلوگیری از هدایت سرمایه‌ها به سمت بازار ارز، طلا و زمین
۱۳- اصلاح چندنرخی‌بودن ارز
۱۴- تولید نهاده‌های دامی مورد نیاز در داخل کشور
۱۵- قطع وابستگی سفره مردم به خارج
۱۶- وعده‌های وزیر ارتباطات و فناوری (۶ مورد)
۱۷- وعده‌های وزیر امور اقتصادی و دارایی (۵ مورد)
۱۸- وعده‌های وزیر امور خارجه (۲ مورد)
۱۹- وعده‌های دیگر وزرا چند ده مورد

البته فهرست وعده‌ها بسیار است و در نگاه اول هم می‌توان آنهایی را که کلی گفته شده، غربال کرد؛ ولی برخی وعده‌ها آن‌قدر با استحکام لفظ و عدد دقیق گفته می‌شود که جای تردید باقی نمی‌گذارد. فقط از این تعجب می‌کنم که ظرفیت دهان ما تا چه اندازه بزرگ است که این‌همه امر مهم و با حجم وسیع در آن جای می‌گیرد.

اینکه می‌گویند آیا می‌توان ظرفی پیدا کرد که هرچه در آن بریزیم، پر نشود، ظاهرا مصداق آن دهان ماست؛ مثلا دبیر مناطق آزاد چندی پیش گفتند که اماراتی‌ها صد میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در کیش می‌کنند و چینی‌ها رقم بسیار بیشتر (البته عدد را هم گفتند) حال در ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ مراسمی از بسته‌های امکان سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد بهره‌برداری کردند. این کار مثل آن است که انسان نیازهای زندگی را ردیف کند و بگوید چه کسی حاضر است این کارها را برای من انجام دهد. این کار ایشان یعنی تکذیب همه سرمایه‌گذاری‌هایی که قبلا گفته بودند، به‌علاوه سرمایه‌گذار خود باید بداند چه کاری می‌خواهد بکند و نه آنکه بسته طرح به او بدهیم و بگوییم تشریف بیاورید و با مراسم رسمی و پرده‌برداری این بسته‌های نه‌چندان مورد علاقه سرمایه‌گذاران را رونمایی کنیم. مگر نمی‌شود بدون پرده‌برداری آنها را منتشر کرد. ظاهرا اصل بر پرده‌برداری است و نه عمل.
یا جناب وزیر صمت در شهریورماه در حضور مقام محترم ریاست‌جمهوری گفتند صد هزار اتومبیل برقی در راستای کاهش آلودگی هوا تا پایان سال ۱۴۰۲ تولید و به مردم عرضه می‌شود. صرف‌نظر از اینکه با ۱۵ میلیون اتومبیل موجود درون بدسوز و سالی یک میلیون تولید اتومبیل درون بدسوز داخلی این وعده کمکی به تلطیف هوا نمی‌کند؛ ولی به هر حال بازشدن پای اتومبیل برقی به کشور خوب است؛ ولی آن صد هزار اتومبیل برقی کجاست؟

البته ما و مردم به شنیدن این وعده‌های بی‌انتها عادت کرده‌ایم و مردم هم باور ندارند که بتوان این‌همه کار انجام داد؛ ولی از نظر روان‌شناختی مردم دوست دارند وعده‌های شیرین بشنوند و به‌همین‌دلیل رأی آنها به هرکسی که بیشتر وعده کلان و شیرین بدهد، تعلق می‌گیرد. جالب است که نه رئیس‌جمهور، نه معاون اول و نه هیچ‌کدام از وزرا توجهی به آینده کشور از لحاظ زیست‌محیطی و زوال کشور از لحاظ زیربناهای تولیدی نکرده‌اند و این می‌رساند که اگر چند درصد به وعده‌های خود اعتقاد داشتند، در این مورد کلا خود را عاجز می‌بینند و عدد صفر را در مقابل این کار گذاشته‌اند. از طرفی پیچیدگی مسائل کشور به حدی رسیده است که ادعا برای حل آن جرئت بسیار می‌خواهد و ناگفته پیداست که این جرئت نمی‌تواند بر حسب تعقل باشد. متأسفانه تعریف مسائل و مشکلات کشور هم از سوی خوبان مشاغل و حکمرانی و هم از سوی منتقدان به‌درستی انجام نمی‌شود و حسب فریادهای روز اظهار نظر می‌کنند.

چه خوب است که مسئولان کلاه‌شان را قاضی کنند که واقعا قادر به چه کاری هستند و مردم هم کلاه‌شان را قاضی کنند که بدانند چه چیز دارند و چه چیز می‌توانند داشته باشند. مسئولان جهاد تبیین را در شیرین نشان‌دادن حوادث یافته‌اند و نه بیان واقعیت‌های روز کشور که مردم به آنها آگاه شوند.

بحمدالله اینک کشور در دست خوبان افتاده است و ناخوبان پاک‌سازی شده‌اند و به کناری رفته‌اند. خوبان هم فکر می‌کنند روز عروسی‌شان است و برای یکدیگر نوشابه باز می‌کنند؛ هرچند خودشان در ضمیرشان اعتراف دارند کاری نمی‌توانند انجام دهند، چه رسد به کارهای پیچیده زمین‌مانده که کارستان است و البته هرازچندگاه همین خوبان به این نتیجه می‌رسند که فقط خودشان خوب هستند و دیگر همفکران را طرد می‌کنند.

به نظر می‌رسد گروهی به این باور رسیده‌اند که اینک «عروسی خوبان» است؛ همان خوبانی که وعده‌های‌شان صرفا وعده است و اگر وعده نبود که به آن نمی‌گفتند «وعده». اگر خیلی فکر می‌کنند که روز عروسی‌شان است، به گفته سعدی روی آورند که فرمود: «محال است که هنرمندان بمیرند و بی‌هنران جای ایشان بگیرند»؛ ولی آنان «یعلمون ظاهر الحیوه الدنیا» هستند؛ درحالی‌که گفته سعدی در تاریخ اثبات شده است؛ پس خوبان بدانند از زمره «و هم عن الاخره هم غافلون» نباشند. مغرور به امروز، «روز عروسی» نباشند. ما هیچ‌کدام ابرمرد و قهرمان بی‌انتها نیستیم. اگر همان امت وسط باشیم و منصف، کارمان بیشتر پیش می‌رود. خوبان اندکی تواضع کنند و تجربه سه سال گذشته را مرور کنند و صادقانه بر خود ملاحظه کنند که کدام کار را می‌توانند انجام دهند و بگویند. بیش‌ازاین از آنها توقع نداریم.

دیگر خبرها

  • جزئیات یارانه اختصاص یافته به دانشجویان، طلاب و اساتید
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • محبی کاندیدای بهترین لژیونر تازه‌وارد لیگ روسیه
  • تداوم بارندگی‌ها در کشور / دمای هوا در بعضی مناطق کاهش می‌یابد
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • امروز جمعه بارش در این ۱۷ استان شدت می یابد | سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد کشور می‌شود
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • طعنه سنگین هاشمی‌طبا به دولت رئیسی