Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ>مدیریت فرهنگی - طبق نظرخواهی خبرآنلاین، اکثریت کاربران، موافق موضع‎گیری هنرمندان در مورد مسایل سیاسی به ویژه انتخابات ریاست جمهوری هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، موضع‌گیری هنرمندان در امور سیاسی به‌ویژه انتخابات ریاست جمهوری موافقان و مخالفان زیادی در جامعه دارد.

خبرآنلاین در یک نظرخواهی از کاربران خود پرسید آیا با موضع‌گیری هنرمندان در انتخابات ریاست جمهوری موافق هستند یا نه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پاسخ به این پرسش، از 110 نظری که کاربران دادند، 54 نفر با موضع‌گیری هنرمندان در مورد مسایل سیاسی و اجتماعی موافق بودند و این موضع گیری را عامل ایجاد فضای بازتری در جامعه دانستند.

24 نفر از کاربران هم مخالف موضع‌گیری هنرمندان بودند و اعتقاد داشتند که این قشر از جامعه نباید وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری شوند.

32 نفر از مخاطبان هم به صورت صریح نظر موافق یا مخالف ندادند و بیشتر به مسایل فرعی اشاره کردند.

از درک بیشتر تا رعایت اعتدال در موضع‌گیری

سید محمد به عنوان یکی از موافقان موضع گیری هنرمندان در انتخابات ریاست جمهوری نوشت: «صد درصد موافقم چون هنرمندان جزو اقشار روشنفکر و پیشرو جامعه محسوب می‌شوند و دیدگاههای‌شان تاثیر زیادی در افزایش مشارکت مردم در انتخابات و انتخاب بهتر دارد.»

کاربری هم تحت عنوان بنده خدا با موافقت با این موضوع نوشت: «قشر روشنفکر و هنرمندان با دید خاصی که دارن می‌تونن راهنمای خوبی باشن البته اگه بهشون آسیبی نرسه.»

محمد قاسمی نیز موافق این موضع‌گیری‌ها بود و اذعان داشت که باید برای هنرمندان این حق را قائل بود، او دراین باره نوشت: «بله موافقم. انتخاب رییس جمهور بعدی در کار آنها و فضای هنری بسیار موثر است ... از آنجا که رفتار و طرز فکر هنرمندان زیر ذره‌بین است پس نظرهای ایشان دیده می‌شود...»

کاربری با نام مصری هم درک هنرمندان را بیشتر از سایر افراد جامعه دانست و نوشت: «البته که موافقم زیرا هنرمندان قشری از جامعه هستند که درک آنها نسبت به شرایط زندگی مردم جامعه خود افزونتر است و بخش روشنفکر جامعه را تشکیل می‌دهند و به همین دلیل زودتر از بقیه جامعه شرایط را اعلام می‌کنند. اگر توجه کرده باشید بعضی از نوشتارها و یا فیلم‌های آنها خیلی پیش از مردم عادی نسبت به عملکردهای ناصواب عده‌ای واکنش نشان می‌دهند.»

یکی دیگر از کاربران موافق هم دراین باره نوشت: «هنرمندان هم حق دارند موضع گيرى كنند و نظراتشان را بيان كنند، بعضى از هنرمندان شايد بيشتر از مردم در برخى مسايل آگاه باشند ولى موضع‌گيرى آن‌ها نباید باعث شود كه مردم از آثارشان خوششان نيايد و برای همین باید درحد اعتدال حمايتشان را بيان كنند.»

از نداشتن تحلیل بنیادی تا عدم آگاهی هنرمندان

یکی از کاربرانی که مخالف با موضع گیری سیاسی هنرمندان در مسایل سیاسی بود، این‌طور نوشت: «متاسفانه در جامعه ما، تحصیلات و ثروت و عضو قشری خاص از جامعه مانند فرهنگی یا هنری بودن، شعور و فرهنگ زندگی اجتماعی به همراه نمی‌آورد. به نظر بنده نمی‌توان گفت هنرمند ما لزوما آگاه‌تر نسبت به مسائل است و یا فکر و ایده بازتری دارد که بتوان از او الگو گرفت.»

یکی دیگر از کاربران مخالف، نظر هنرمندان را فاقد تحلیل عمیق و بنیادی دانست و نوشت: «البته جزو حقوق فردی و اجتماعی هر انسان در جامعه متمدن و مدرن آن است که بتواند پیرامون مسائل سیاسی و اجتماعی اظهارنظر کند. اما حقیر، هنرمندان در دنیا و بالاخص ایران را فاقد تحلیل های عمیق و بنیادی دیده و آرای انها را به‌واسطه فقدان آموزش‌های اجتماعی، تسلط دیدگاه طبقاتی بر افکار و کردار آن‌ها حتی اگر در حرف از آن گلایه کنند و آنکه خود محصولی از سیستم موجود هستند، سطحی و نازل می‌دانم.»

عماد هم به عنوان یکی از مخالفان موضع‌گیری‌ هنرمندان در انتخابات ریاست جمهوری نوشت: «به هیچ عنوان با موضع‌گیری هیچ فردی که اطلاعات سیاسی اجتماعی خاصی ندارد موافق نیستم مگر صلاحیت ایراد سخن را داشته باشد، می‌خواهد هنرمند باشد یا ورزشکار، فرقی نمی‌کند. حرف این افراد تاثیر زیادی روی جامعه دارد و باید کاملا حساب شده باشد.»

57243

کلید واژه‌ها : کارگردانان سینمای ایران - خانه هنرمندان ایران -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۵۲۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقیده سالم در افراد، جامعه سالم به دنبال دارد

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه عقیده سالم در افراد جامعه سالم به دنبال دارد، گفت: شکل نگرفتن منطقی عقاید سبب موضع‌گیری متناقض در سیاسیون می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی ظهر امروز در همایش حکمت مطهر در سپاه انصارالحسین(ع) که به مناسبت گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه برگزار شد، اظهار داشت: عقیده، آموزش آموزه‌های دینی نیست، بلکه گره زدن این آموزه‌ها به قلب مخاطب است و به همین سبب در مباحث عقیدتی، آموزش به عنوان مقدمه مطرح می‌شود.

امام جمعه همدان حفظ عقاید را یکی از ملزومات جامعه دانست و عنوان کرد: هرگاه علم به قلب انسان گره بخورد باور قلبی ایجاد می‌شود و در واقع استمرار در علم‌آموزی باور ایجاد می‌کند.

وی عنوان کرد: سخنرانی با تدریس عقیدتی تفاوت‌هایی دارد و در سخنرانی علم مخاطب افزایش پیدا می‌کند که یک نوع مقدمه است، اما در تدریس مسائل عقیدتی علوم دینی باید تبدیل به باور در قلب مخاطبین شود.

شعبانی همچنین موضع‌گیری‌های سیاسی افراد را نتیجه اعتقادات آنها دانست و مطرح کرد: شکل نگرفتن منطقی عقاید سبب موضع‌گیری متناقض شده و در نتیجه افراد بر اساس سلایق و منافع خود موضع‌گیری می‌کنند.

امام جمعه همدان با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) گفت: هشام بن حکم یکی از یاران جوان امام صادق (ع) بود و از آنجایی که در حفظ و نشر عقاید شیعیان تلاش می‌کرد منزلتی خاص در نزد آن حضرت داشت که این روایت نشانگر جایگاه رفیع مربیان عقیدتی است.

وی با بیان اینکه اساسی‌ترین چیزی که باعث رفتارسازی می‌شود اعتقادات است، افزود: در واقع سبک زندگی افراد بر اساس اعتقادات افراد شکل می‌گیرد و اگر عقیده سالم باشد جامعه هم اصلاح خواهد شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه مدرسان و معلمان عقیدتی علاوه بر علم‌آموزی باید در بحث استحکام این علوم در قلب‌های مخاطبین کوشا باشند، عنوان کرد: جامعه امروز نیازمند آموزه‌های عقیدتی است و در این حوزه کتب علامه شهید مرتضی مطهری و آیت‌الله مصباح یزدی از غنی‌ترین منابع عقیدتی برای جوانان است.

شعبانی تصریح کرد: برخی از افراد در اوایل انقلاب موضع‌گیری‌های محکمی در دفاع از انقلاب داشتند، اما بعد از گذشت یک دهه تمام مواضع آنها تغییر کرد.

به گزارش تسنیم، در پایان این مراسم از مربیان عقیدتی و سیاسی ومتولیان فریضه امر به معروف تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • عقیده سالم در افراد، جامعه سالم به دنبال دارد
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست