Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@10:39:02 GMT

برگزاری مناظره های دو نفره بین کاندیداها بهتر است

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۶۰۲۳۸

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با انتقاد از روند برگزاری مناظرات اجتماعی در دور اول گفت:‌می توان همانند آنچه که در آمریکا اتفاق افتاد مناظرات را به گونه ای ترتیب داد تا در حضور فعالین سیاسی و تماشاگران برگزار شود.

محمد علی نمازی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص نحوه برگزاری دور اول مناظرات با انتقاد از روند این مناظرات گفت:‌ این مناظره به نظر من بیشتر یک شبه مناظره بود تا یک مناظره واقعی ؛ چرا که هر کسی که پشت تریبون می رفت یک سوال مهم از او مطرح می شد و تنها چهار دقیقه وقت به او می دادند تا به آن سوال پاسخ دهند که چنین سوالات مهمی را نمی شود در چهار دقیقه جواب داد و در بخش بعدی این مناظره با دادن 5 دقیقه زمان به کاندیداها عملا نمی شد آن‌ها را مورد چالش قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اساسا با چه منطقی می‌شود در چهار دقیقه به پنج سوال ملی و بسیار مهم پاسخ محتوایی مناسب داد.

وی ادامه داد: به دلیل کمبود وقت عملا کاندیداها بیشتر نقطه نظرات خود را بیان می کردند و کمتر مورد چالش قرار می گرفتند مثلا آقای میرسلیم در ابتدا هیچ سوالی برای پرسیدن نداشت. البته بعد از آن کم کم بهتر شد و چند سوال نیز پرسید. در کل این مناظره بیشتر جنبه شکلی و نه محتوایی داشت.

وی گفت:‌ من در مجموع مناظره اول را مناظره کیفی و مثبتی نمی‌دانم؛ چرا که در حوزه مسائل اجتماعی به یکی از مهمترین بخش ها یعنی حوزه حقوق شهروندی پرداخته نشد. هرچند معتقدم صحبت های آقای جهانگیری بیشتر مورد توجه قرار گرفت، اما در کل انتظار مردم بیشتر از این مناظره ای بود که برگزارشد.

وی در ادامه انتقادات خود از نحوه برگزاری مناظره اجتماعی کاندیداهای ریاست جمهوری گفت:‌ یکی از اشکالات این مناظره این بود که تماشاگر در داخل محل برگزاری مناظره نداشت و مناظره شوندگان در جمع آگاهان سیاسی حضور نداشتند تا همدیگر را به چالش بکشند. ما در انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا شاهد بودیم که این مناظرات در جمع برگزار می شد و مباحث نیز بسیار داغ بود.

نمازی پیشنهاد کرد:‌ علاوه بر صدا و سیما این گونه مناظرات توسط کاندیداها یا نمایندگانشان در دانشگاه ها ، مراکز تحصیلی،‌دفاتر احزاب و حتی ستادهای انتخاباتی کاندیداها نیز برگزار شود.

وی در پایان تاکید کرد :به نظر من مناظره های دو نفره بسیار بهتر است؛ چرا که کاندیداها فرصت بیشتری برای اظهارنظر و نقد یکدیگر دارند. در همین شکل چند نفره نیز می توان به گونه ای برنامه ریزی کرد که کاندیداها مناظره دو نفره نیز داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۶۰۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل

مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل گفت: فرآیند ضبط مناظره ۲ کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز آغاز شد. - اخبار استانها -

سیدمحسن لطیفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: مناظره این 2 کاندیدا در قالب برنامه 60 دقیقه‌ای آغاز شده و در کنار آن، برنامه 20 دقیقه‌ای تبلیغاتی هر 2 کاندیدای راه یافته به مرحله دوم حوزه انتخابیه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز نیز تهیه می‌شود.

وی تصریح کرد: از 13 اردیبهشت ماه همزمان با تبلیغات مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شاهد پخش این برنامه‌ها از شبکه سبلان خواهیم بود تا اهالی شمال استان در انتخاب کاندیدای نهایی قضاوت درست و سنجیده‌ای را داشته باشند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل گفت: همراهی و همکاری خوبی را از سوی 2 کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز شاهد هستیم و امیدواریم روند تبلیغاتی مناسبی را در هفته آینده شاهد باشیم.

لطیفی افزود: قطعا این برنامه‌ها به مشارکت بیشتر مردم در مرحله دوم انتخابات منجر خواهد شد و صدا و سیما همچون مرحله اول انتخابات بستر مناسب رسانه‌ای را فراهم کرده تا در قالب برنامه‌های مناظره و تبلیغاتی آحاد مردم به ویژه ساکنان شمال استان با دیدگاه‌های کاندیداهای راه یافته به مرحله دوم آشنایی بیشتری پیدا کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما در اسفندماه بر این بوده تا با پخش برنامه‌های مناظره و تبلیغاتی کاندیداها شرایط خوبی را برای مشارکت بالای مردم در صحنه انتخابات فراهم کند که قطعا این فرآیند در مرحله دوم نیز پیگیری می‌شود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل اضافه کرد: در استان اردبیل از بین هفت منتخب مجلس، 6 نفر در مرحله اول به مجلس شورای اسلامی راه پیدا کردند و نفر هفتم با کسب بیشترین آرا در روز 21 اردیبهشت ماه امسال تعیین شده تا در مجلس آینده در ترکیب نمایندگان استان قرار گیرد.

لطیفی بیان کرد: شرایط مساوی برای تبلیغات هر 2 کاندیدا در نظر گرفته شده و سعی ما بر این است تا بهترین بستر و فضای تبلیغی را در رسانه استانی برای هموطنان در انتخاب شایسته مهیا کنیم.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • کامبک بارسلونا مقابل والنسیا ۱۰ نفره با هت‌تریک لواندوفسکی
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • ضبط مناظره دو نامزد حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات
  • فنرباحچه 2-1 بشیکتاش؛ پیروزی آسان قناری‌ها برابر حریف ده نفره
  • آغاز ضبط مناظره ی نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • آغاز ضبط مناظره های نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در خراسان جنوبی