Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل عمومی شورای اسلامی شهر تهران؛ شورا را رکن اصلی رفع مشکلات و معضلات و اداره شهر تهران دانست.
احمد دنیامالی در نخستین نشست ستاد مشترک انتخاباتی خود با دکتر احمد مسجد جامعی و نخستین جلسه مشترک ستادهای انتخاباتی مناطق 22گانه شهر تهران تاکید کرد: احترام به مردم یکی از تاکیداتی بود که همواره امام خمینی(ره) به مسئولان داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان بر این عقیده بودند که نباید با مردم از موضع بالا برخورد کرد و از آنها باید در اداره امور استفاده کرد.
وی با اشاه به اینکه یکی از مهمترین دلایل تشکیل شوراها در کشور؛ مبتنی بر اندیشه امام راحل در خصوص مشارکت مردم در اداره کشور بود؛ خاطرنشان کرد: برگزاری انتخابات و مشارکت مردم در سرنوشت کشور نیز یکی از موضوعاتی بود که بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران همواره به آن تاکید داشتند.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با تاکید به رعایت اخلاق مداری در ایام برگزاری انتخابات، خطاب به روسای ستادها انتخاباتی مناطق22 گانه خود بیان کرد: حرکت بر مبنای تفکرات دینی، عرف و شرع مقدس باید رویکرد فعالیت تمامی ستادهای انتخاباتی در شهر تهران باشد. حتی اگر رقیبی از چارچوب عرف خارج شد؛ اما نباید به خاطر برخوردهایی که در این ایام بعضا شاهد آن خواهیم بود مقابله به مثل داشته باشیم.
وی در ادامه با اشاره به استقبال پر شرور مردم از انتخابات شورای پنجم شهر تهران یادآور شد: جریان و روح مردم سالاری را می توان در حضور پر شور مردم، کارشناسان و متخصصان حوزه شهری در زمان ثبت نام پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران دید. نگاه شورایی داشتن در اداره امور جامعه اعم از شهر و کشور، رمز موفقیت ما در داشتن شهری ایده آل خواهد بود.
دکتر دنیامالی با بیان اینکه نگاه مشورتی و شورایی حتی در زمان جنگ نیز در میان رزمندگان اسلام وجود داشت؛ تاکید کرد: در زمان جنگ نیز تمام عملیات های جنگی قبل از اجرا در شورای فرماندهی بررسی می شد. در کنار ایثارگری 220 هزار شهید 8 سال دفاع مقدس و رشادت های جانبازان و مردمی که سختی های جنگ را تحمل کردند؛ نگاه شورایی و تیمی اثرات خوبی در پیروزی ما در جنگ تحمیلی داشت.
وی با بیان اینکه امیدوارم فارغ از هر نتیجه ای که انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران به همراه خواهد داشت؛ خیر و برکت به شهر و کشور ما بازگردد، خاطرنشان کرد: فعالیت 4 دوره شورای شهر تهران نشان می دهد که برخی از مسئولان به این دلیل بعضا از مسیر اصلی خدمت به مردم خارج شدند که بدون توجه به باورهاي فرهنگي و دینی مردم تنها به نگاه خود اتکا کردند.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل عمومی شورای شهر تهران ادامه داد: باید به این مساله توجه داشت که اگر نگاه و خواسته مردم در چارچوب باورهای دینی قرار داشته باشد؛ حرکت در این مسیر درست و صحیح خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه اگر در جایی مصلحت نظام و نگاه و مصلحت مردم اهمیت داشته باشد، دیگر نباید نگران توهین و دروغ پردازی رغبا باشیم؛ ادامه داد: باید یادبگیریم که براساس عدالت و منطق با امور جامعه برخورد کنیم.
دکتر احمد دنیامالی در بخش دیگری از صحبت های خود با بیان اینکه اگر در اداره شهر و رفع مشکلات شهروندان عنایت خداوند را فراموش کرده و برای رضایت چند نفر حق و حقیقت را زیر پا بگذاریم؛ حتما به بیراهه رفته ایم و یادآور شد: بنده در 4 سالی که به عنوان نماینده مردم در شورای اسلامی شهر تهران مشغول به خدمت بودم، می توانستم حرف هایی را بزنم که برای خیلی ها خوش آیند باشد. اما همیشه به این مساله تاکید داشتم که در بیان مشکلات باید منطق را در نظر گرفته و براساس تخصصی که در حوزه های عمرانی و حمل ونقلی ، بنادر و کشتییرانی و شهرداری دارم؛ براساس چارچوب صحبت کرده ام.
دنیامالی هشدار داد: همیشه باید مراقب جریاناتی که تلاش می کنند تا اعتماد مردم را در جامعه نسبت به نظام مقدس کم کنند و از همه مهمتر امید و نشاط را از مردم بگیرند؛ باشیم.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه جامعه ای که از خود ناامید شود، امکان حرکت رو به جلو را نخواهد داشت؛ بیان کرد: اگر جامعه امید داشته و به توانایی جوانان ایمان داشته باشد حتما به موفقیت های بزرگ و در شان مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران دست خواهیم یافت.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به تشکیل ستاد مشترک انتخاباتی با دکتر احمد مسجد جامعی گفت: آنهایی که مرا به خوبی می شناسند؛ می دانند که با همه اعضای شورا روابط در چارچوب اخلاق دارم. اما در بین اعضای شورا دکتر مسجد جامعی جایگاه ویژه ای برای بنده دارند. بنده در انتخابات ریاست شورا به ایشان رای دادم.
دکتر دنیامالی با اشاره به خصوصیات اخلاقی مسجد جامعی خاطرنشان کرد: ایشان فردی ادیب است که در موضوعات فرهنگی به ویژه تاریخ محلات تهران تسلط زیادی دارد.
وی ادامه داد: ما کار مشترکی را با هم شروع کرده ایم و البته برای من وهمکارانم افتخار است که بتوانیم در کنار دکتر مسجد جامعی با نیت کمک به شهر و شهروندان خدمت کنیم این اعتقاد را داریم که مسئولیت در شورا بسیار سنگین است چرا که شورا تنها اشغال یک صندلی نیست در ضمن به چارچوب شوراي عالي اصلاحات هم پايبندم.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۶۳۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی الگوهای جدید برای جشن‌های خیابانی در تهران

محمدامین توکلی‌زاده؛ معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در دویست و سی‌امین جلسه شورای اسلامی شهر تهران حضور پیدا کرد و در جریان جلسه امروز گزارشی از اقدامات انجام شده از این معاونت در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ارائه کرد.

توکلی‌زاده با بیان اینکه تحول نرم افزاری شهر در تهران برنامه ریزی شده است، اظهار کرد: سند اصلی تحول نرم افزاری شهر ابلاغ شد و ما براساس آن گام برداشتیم. یکی از موضوعات اصلی ما تغییر سبک زندگی و رسیدن به هویت ایرانی- اسلامی است.

وی با بیان اینکه شکل‌دهی به این هویت و جامعه پردازی در دستور کار ماست، گفت: سعی کردیم در این طرح تلفیقی بین موضوعات ملی و مذهبی داشته باشیم. بهار قرآن و بهار طبیعت به ما اجازه داد سبک زندگی ایرانی- اسلامی را در برنامه‌های خود بگنجانیم.

توکلی زاده با اشاره به برگزاری پویش «تهران دوست داشتنی در پایتخت»، تصریح کرد: پویش روزه اولی‌ها نیز سال دوم خود را پشت سر گذاشت. سال قبل ۳۰ هزار نفر در این پویش شرکت کردند و امسال در سطح مناطق و ورزشگاه آزادی این پویش برگزار شد.

وی به توزیع پنج میلیون افطاری ساده با همکاری هیئت ها، مساجد و مدارس اشاره کرد و گفت: پویش مهربانی نیز در همین ایام برنامه ریزی و اجرا شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه جشن نوروز از میدان هفت تیر آغاز و به بوستان لاله ختم می‌شد، خاطرنشان کرد: امسال کارناوال‌ها و تعداد هنرمندان با افزایش همراه بود. یکی از توفیقات این دوره مدیریت شهری این بود که یک گام در حوزه الگوسازی نشاط آفرینی جلوتر رفتیم.

وی صریح کرد: امروز به همت هنرمندان و ایده پردازان به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده ایم و مخاطب آن خانواده است. به طوری که دو سال است که جشن‌هایی همچون جشن غدیر، امام رضایی‌ها و امام حسنی‌ها را برگزار و فضای شادی خانوادگی را تجربه می‌کنیم.

توکلی زاده با بیان اینکه نشان دادیم با ظرفیت‌های ملی و مذهبی خود توان الگوسازی در جشن و شادی را داریم، یادآور شد: سازمان زیباسازی در ساخت المان‌ها و نصب بیلبورد‌ها اقدام وسیعی را انجام داد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه سعی بر این بود که فضای نوروز و رمضان در کنار یکدیگر حفظ شود، اظهار کرد: در این ۳۰ روز تلاش بر این بود که برنامه‌های بزرگی در شهر برگزار شود. برگزاری دهکده‌های ورزشی و جشن رمضان از جمله برنامه‌هایی بود که با امضای این دوره از مدیریت شهری برگزار شد.

وی ادامه داد: «شهر شهدا» نیز برنامه دیگری بود که همزمان با کنگره ملی ۲۴ هزار شهید تهران برگزار شد که سعی بر این داشت تا هویت انقلابی تهران را به نمایش بگذارد. به طوری که به مدت دو ماه همکاران ما در فرهنگسرای خاوران مستقر شدند و برنامه‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.

توکلی زاده با بیان اینکه جشنواره بهار قرآن نیز در برج میلاد برگزار شد، تصریح کرد: سازمان بهشت زهرا (س) هم در این ایام مشغول خدمات رسانی به شهروندان بود. در مجموع جشنواره‌های متنوعی در مدت اخیر برگزار شد تا فضایی برای خانواده‌ها با سلایق مختلف فراهم شود که در این راستا بیش از ۵۰۰ هزار نفر از برنامه شهر رمضان استقبال کردند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه برای افطاری ساده خیرین همکاری کردند، گفت: سازمان ورزش نیز وارد عمل شد و دهکده‌های ورزشی به کار گرفته شدند تا مسابقات ورزشی در سطح شهر برگزار شود.

وی همچنین تصریح کرد: سعی کردیم ابزار جدید همچون اتاق فرار و دهکده مقاومت را در شهر شهدا به کار بگیریم و با استقبالی که صورت گرفت این دهکده در روز قدس میزبان شهروندان بود. شهر شهدا در مناطق جنوبی شهر و با حضور مادران ۴۰ شهید افتتاح شد و در طول این مدت برنامه‌ها را در پیش گرفتیم.

توکلی زاده با بیان اینکه در اراضی عباس آباد مراسم افطاری ساده در پل طبیعت برگزار شد، خاطرنشان کرد: جشنواره‌های متنوعی در این فضا پیش بینی شد که بیش از ۲ میلیون گردشگر از اراضی عباس آباد بازدید کردند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تأکید کرد: بزرگترین مراسم احیا در مشهد مقدس و پس از آن بهشت زهرا (س) تهران است که امسال بیش از ۵۰۰ هزار شهروند در این فضا شب‌های قدر را پشت سرگذاشتند. تدارک ویژه‌ای دیده شد تا از شهروندان استقبال خوبی صورت بگیرد.

وی افزود: ۱۶ بوستان اقدامات را دنبال کردند و سعی شد برش منطقه‌ای و محله‌ای نادیده گرفته نشود. پویش ماه رمضان و بهار طبیعت و بهار قرآن در این ایام در بوستان‌ها مورد توجه قرار گرفت.

توکلی زاده با بیان اینکه امسال از ابزار نوین برای برگزاری جشنواره آیات ابراهیمی استفاده شد، تصریح کرد: در بازنمایی و تولیدات هوش مصنوعی در نمایشگاه قرآن در بوستان لاله، تصویر مبارزه با استکبار توسط نوجوانان تولید شد و سعی بر این بود که از ابزار هوشمند استفاده شود. بیش از ۳۵ هزار نفر در این رویداد مشارکت کردند. ۲۴۴ هزار نفر نیز در پویش قرآنی شرکت کردند و ۱۹ هزار محفل قرآنی در سطح شهر برگزار شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه علیرغم تلاش دشمن برای اینکه تقارن روز ۱۳ فروردین و شهادت حضرت علی (ع) را به چالشی تبدیل کنند، هیچ اتفاقی در سطح شهر نیفتاد، گفت: مردم نشان دادند که با دشمن همراهی نمی‌کنند و اقامه عزای روز شهادت حضرت علی (ع) انجام شد.

وی ادامه داد: «افطارخونه» پدیده‌ای جدید بود که با همکاری جبهه انقلاب در بلوار کشاورز و بوستان لاله فضایی متفاوت را رقم زد و موکب‌ها در این راستا پای کار آمدند. همچنین جشن امام حسنی‌ها و رونمایی از کیک ۲ تنی برگزار شد.

توکلی زاده با اشاره به شعار «تهران دوست داشتنی» برای حوزه گردشگری، خاطرنشان کرد: ایستگاه‌های راهنما و شماره‌های ویژه برای تماس گردشگران در نظر گرفته شدند و تهران گردی در ایام تعطیل نشد. تور گردشگری ری بیشترین استقبال را داشت و این چنین جهت دهی به تور‌ها مدنظر قرار گرفت.

وی با بیان اینکه لایحه گردشگری به شورا تقدیم می‌شود، تصریح کرد: با تصویب این لایحه در شورا سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران همچنین به برگزاری پویش لشکر قدس در روز قدس پرداخت و خاطرنشان کرد: میزان حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نسبت به سال‌های قبل با ۴۰ درصد رشد روبه رو بود.

وی با بیان اینکه یکی از ایرادات این بود که پس از برگزاری نماز عید فطر جشنی برگزار نمی‌شد، گفت: به پیش بینی ستاد نماز جمعه، ۴۰۰ موکب مردمی و مساجد و هیئت‌ها پای کار آمدند و موکب‌های ورزشی، فرهنگی و مشاوره در محل اقامه نماز مستقر شدند تا جشن روز عید فطر در این راستا برگزار شود. ۳۰ هزار نوجوان در اردوی پیش از برگزاری نماز عید فطر در مساجد شرکت کردند.

توکلی زاده همچنین تصریح کرد: مجموع اقدامات شهروندی از جمله تولید موشن و پوستر با محتوای دینی و فرهنگی و همچنین تولید عروسک‌ها و شکل گیری باغ عروسک‌ها در سطح شهر در این ایام صورت گرفت.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه اقدامات انجام شده تنها توسط شهرداری نبود و دستگاه‌های مختلفی همکاری کردند، یادآور شد: نهاد‌های مردمی نیز در این ایام در کنار ما بودند.

توکلی زاده در پاسخ به واکنش اعضای شورای شهر تهران با بیان اینکه ما به فضایی نیاز داریم که بتوانیم برنامه‌های این معاونت را با جزئیات ارائه دهیم، گفت: میزان تحقق احکام برنامه چهارم توسعه سنجش شده و در برنامه دو ساله، معاونت فرهنگی و اجتماعی در تحقق احکام برنامه ۹۰ درصد موفق بوده است.

وی با بیان اینکه باید ببینیم در حوزه فرهنگ چه چیزی در شهر تحویل گرفتیم، تصریح کرد: مراکز فرهنگی، هنری و ورزشی تعطیل بود و ما شهر را در این شرایط تحویل گرفتیم. تلاش شد دو سال تعطیلی در کرونا را جبران کنیم. ما شهری را تحویل گرفتیم که زیست شبانه در حال ترویج بود. شهری را تحویل گرفتیم که سگ گردانی در آن ترویج یافته بود و آیین‌های دینی دچار خلل شده بود.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه افتخار آنها این بود که یک کنسرت در فضای مجازی برگزار کردند، گفت: سخن اصلی رهبر معظم انقلاب تحول ساختار فرهنگ بود و ما سعی کردیم تمام افراد با تجربه شهر در برگزاری هیئات مذهبی را گردهم آوریم تا ببینیم درخواست‌ها در این زمینه چگونه محقق می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه ۱۲ قرارگاه را تشکیل دادیم و در این زمینه قائل به ساختار و افزایش بودجه و نیروی انسانی نیستیم، تصریح کرد: ما به امکانات نگاه نکردیم بلکه به بضاعت جبهه انقلاب توجه کردیم. ما ۱۲ قرارگاه تشکیل دادیم و درخواست داریم که ۱۲ جلسه به ما فرصت داده شود تا گزارش اقدامات را ارائه دهیم. نیاز نیست ابتدا بیلبورد نصب کنیم و باید گزارش آن را در شورا ارائه دهیم.

توکلی زاده با بیان اینکه سیاست‌ها و راهبرد‌ها را با ایده پردازی پیوند زدیم، گفت: برنامه‌های ما بر مبنای شادی، هویت انقلابی و سبک زندگی بود و تلاش کردیم با مناسبت‌ها این راهبرد‌ها را اجرایی کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • آزادی فردی و اجتماعی باید مطابق شریعت باشد
  • کاندیداها و هوادارانشان قانونمند و اخلاق‌مدار باشند
  • کاندیداها و هواداران‌شان قانونمند و اخلاق‌مدار باشند
  • طراحی الگوهای جدید برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • برگزاری نشست سیاسی توسط تشکل جامعه اسلامی تهران جنوب
  • دکتر جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • اظهارات علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودرو‌های شاسی بلند، اعتراضات سال ۱۴۰۱ و ...
  • انقلاب اسلامی ایران بر جریان‌های استعماری دنیا مسلط شد
  • حامی اقتصاد اسلامی