Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ سورنا ستاری در آیین دوازدهمین دوره جایزه افضلی پور در کرمان افزود: با همت جوانان، ۲ هزار شرکت استارت آپ در کشور راه اندازی شده که گردش مالی برخی از آن‌ها در سال به ۳۰ میلیون دلار می‌رسد.
وی بیان کرد: رتبه اول علمی منطقه را داریم و باید تلاش شود تا رتبه ایران بسیار بالاتر از این باشد، زیرا نیروی انسانی متخصص داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: باید روش‌های جدید را برای توسعه دانش بنیان در نظر بگیریم، زیرا دانشگاه نفتی به جایی نمی‌رسد.
وی تصریح کرد: پژوهش در دانشگاه‌ها زمانی سامان می‌گیرد که بخش خصوصی در این زمینه فعال شود و درصد قابل توجهی از درآمد دانشگاه مربوط به این بخش باشد.
ستاری بر حراست و حفاظت از دانشگاه‌ها تاکید کرد و افزود: حفاظت و حراست از دانشگاه در این است که عواید این دانشگاه به مردم استان برسد و این موضوع باید رخ دهد.
وی با بیان اینکه از جوانان کارآفرین به صورت جدی حمایت می‌کنیم اظهار کرد: وزرای قبلی به ما می‌گفتند چیزی از این بحث‌ها بیرون نمی‌آید و اگر با شرکت‌های خارجی کار کنیم بهتر به نتیجه می‌رسیم و باید دید چه می‌شود که یک وزیر به این نتیجه دست می‌یابد؟
معاون رئیس جمهوری گفت: از ابتدای دولت تدبیر و امید موضوع اقتصاد دانش بنیان را مطرح کردیم، زیرا معتقدیم با پول فروش نفت و گاز و این موارد نمی‌توان مملکت را چرخاند و باید دید کدام اقتصادهای بزرگ دنیا با نفت، پول و الماس به این جایگاه رسیده اند.
وی گفت: زمانی موفق می‌شویم که پایه اقتصاد خود را عوض کنیم که در اقتصاد دانش بنیان به دنبال این موضوع هستیم و کار ما در محیط کسب و کار جدید است، زیرا محیط کسب و کار ما به شدت مساله دارد.
ستاری دانشگاه را مبداء اقتصاد خواند و اظهار کرد: تا پایه اقتصاد کشور، دانش نباشد، وضعیت درست نمی‌شود.
وی خطاب به دانشجویان گفت: اگر بخواهید می‌توانید دنیا را تغییر داده و ساختارهای قدیمی را به روز کنید.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با بیان اینکه باید دیوار‌ها را از دور دانشگاه جمع کرد افزود: دانشگاه جزئی از اجتماع است و حق نداریم در دانشگاه مواردی را آموزش دهیم که به درد آینده دانشجویان و جامعه نخورد.
وی اظهار کرد: به علوم بین رشته‌ای نیاز داریم و چرا باید بین دانشکده‌ها دیوار بکشیم و دانشگاه باید جزئی از مبلمان شهری باشند.
ستاری خطاب به دانشجویان افزود: کارمند نشوید و مشکلات مردم را حل کنید، کارآفرین باشید و جامعه را تکان دهید.
وی گفت: شما با استخدام شدن خود را نابود می‌کنید و اعتماد به نفس خود را از بین برده و و مانند ما مدیران نفتی می‌شوید که گاهی فکر می‌کنیم اگر این میز را از ما بگیرند وسط تهران می‌میریم.
رئیس بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: ۱۰۰ سال است که نفت ما را نفرین کرده است و ما می‌گوییم اگر نفت نباشد چگونه زندگی کنیم.
وی افزود: ما فکر می‌کنیم با پول نفت ثروتمند می‌شویم در حالی که سرنوشت شما در جیب هایتان نیست بلکه در مغزهای شماست.
وی گفت: افرادی مانند مرحوم افضلی پور (بنیانگذار دانشگاه در کرمان) پایه هایی را در این استان گذاشته اند که بخشی از آن‌ها پایه‌های فرهنگی و وقف برای علم و پژوهش است و باید ادامه یابد.
ستاری خاطرنشان کرد: این مملکت به هیچ یک از ما نیاز ندارد و این ما هستیم که به این مملکت نیاز داریم و همه ما باید روی شانه‌های این مملکت بایستیم که دنیا ما را ببیند؛ این چه فخری است به مملکت خود می‌فروشیم که مملکت به ما نیاز دارد.
دوازدهمین دوره جایزه افضلی پور، دومین دوره جایزه هنری صبا، دومین دوره جایزه کارآفرینی و ششمین دوره جایزه علی افضلی پور امروز (چهارشنبه) در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.
زنده یاد مهندس علیرضا افضلی پور بنیانگذار دانشگاه شهید باهنر کرمان است که سال ۱۳۵۲ تصمیم به ساخت دانشگاه در کرمان گرفت.
اولین دوره اعطای جایزه افضلی پور به چهره‌های برتر علمی سال ۸۲ برگزار شد و پس از آن جایزه خانم فاخره صبا (همسر افضلی پور) و جایزه دکتر علی افضلی پور هم در دانشگاه شهید باهنر کرمان شکل گرفته است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری امروز برای بازدید و افتتاح چند طرح علمی و فناوری به کرمان سفر کرد.انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۶۴۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی

به گفته مجتبی دهقان‌پور؛ استان فارس به دلیل اقلیم چهار فصل ظرفیت مناسبی برای توسعه گیاهان دارویی دارد و یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی در زمینه گیاهان دارویی است که می‌تواند به ارزش افزوده آن کمک کند.

او تصریح کرد: سطح ابلاغی برای طرح جهش تولید گیاهان دارویی در دیمزار‌های استان فارس حدود دو هزار هکتار بود که با اقدامات و برنامه ریزی‌های منسجم انجام شده، کشت گیاهان دارویی مانند خاکشیر، بابونه، آویشن و گل محمدی در اراضی دیم ۱۶ شهرستان مجری طرح افزایش چشمگیر یافت.

دهقان پور خاطر نشان کرد: شهرستان مرودشت با سه هزار و ۵۴۹ هکتار کشت دیم گیاهان دارویی در این حوزه پیشرو است و گیاه دارویی خاکشیر با سطحی بیش از چهار هزار و ۸۰۰ هکتار بیشترین سطح گیاه دارویی کشت دیم را در شهرستان‌های مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌ها را به خود اختصاص داده است.

فارس پیشرو در تشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از کسب ۲۶ گواهی زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در این استان خبر داد و گفت: اهمیت این گواهی در هویت دار کردن محصولات از لحاظ کیفیت و چگونگی فرایند تولید است و قابلیت‌های استان فارس را در حوزه زنجیره ارزش مشخص می‌کند.

دهقان پور در مراسم رونمایی از سامانه مدیریتی زنجیره تولید و تامین گیاهان دارویی، بیان کرد: در حال حاضر دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی در این استان تشکیل شده که مفتخریم به عنوان استان پیشرو در این قضیه در نمایشگاه بین المللی اکسپو در استان تهران از این سامانه رونمایی کنیم.

به گفته او؛ هدف از راه اندازی این سامانه، پایش زنجیره ارزش گیاهان دارویی به موازات فعالیت‌های در حال انجام است به نحوی که تمامی عوامل پشتیبان در مقوله تولید، نگهداری و عرضه محصول به بازار، قابل رصد و نظارت هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بهره گیری از این سامانه موجب افزایش دانش ما در حوزه گیاهان دارویی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه متناسب با مخاطبین حوزه گیاهان دارویی، اقدام به اطلاع رسانی در زمینه‌های مختلف از جمله سرمایه گذاری، تولید و فرآوری محصولات می‌کند و در قالب‌های متنوع از قبیل اینفوگرافیک و پادکست گزارش فعالیت‌های انجام شده را نیز ارائه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • اهدای جایزه باران مسطورا در کرمان
  • راه اندازی سومین مرکز تخصصی نماز کشور در استان؛بزودی
  • دومین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در ارومیه
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم