Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: رجل سیاسی یک مساله است که باید به آن پاسخ داده شود و با پاک کردن صورت مساله نباید گمان شود که این مساله حل شده است.

به گزارش ایسنا، شهیندخت مولاوردی در نشست "زنان و رجل سیاسی" که با همکاری امور زنان و کمیته بانوان خانه احزاب در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد، افزود: رجل سیاسی یک دغدغه سیاسی است که سالیان سال وجود داشته است و به دنبال پاسخ مناسب برای آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه گفت: براساس مشروح مذاکرات قانون اساسی یکی از شروط قضاوت، به صراحت مرد بودن ذکر شده است. قانون گذاران می‌توانستند همین شرط را برای رییس جمهور نیز بگذارند اما به پیشنهاد شهید بهشتی شرط ریاست جمهوری، رجل سیاسی تعیین شد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به سابقه حضور زنان به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری گفت: از دوره هشتم یا نهم انتخابات ریاست جمهوری زنان به عنوان کاندیدا ثبت‌نام کردند البته به هیچ وقت صراحت اعلام نشد که زنان به خاطر جنسیت خود احراز صلاحیت نشده‌اند. 137 زن نیز برای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کردند که همه آنها احراز صلاحیت نشدند اما این خبر در هیاهوی ردصلاحیت مردان صاحبنام گم شد و شورای نگهبان نیز تاکنون نفیا و اثباتا درباره کاندیداتوری زنان درباره انتخابات ریاست جمهوری اظهارنظر نکرده است.

مولاوردی در مورد سیاست‌های کلی انتخابات که سال گذشته ابلاغ شد، گفت: این سیاست کلی جزءهای مختلفی دارد که یکی از جزءهای آن شورای نگهبان را مکلف می‌کند که معیار دقیق مدیر و مدبر و رجل سیاسی بودن را تعریف کند. امیدوار بودیم این تعریف تا پیش از ثبت‌نام برای انتخابات ریاست جمهوری مشخص شود تا نه فقط زنان بلکه مردان شرایط خود را با معیارها تطبیق دهند و شاهد وضعیتی که در مقابل چشم جهانیان اتفاق افتاد نباشیم.

وی افزود: ثبت‌نام در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بی‌سابقه و بی نظیر بود چون هرکس به خود اجازه داد برای مهم‌ترین مقام اجرایی کشور ثبت‌نام کند. امیدواریم به زودی تکلیف معیار کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری مشخص شود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در پایان با اشاره به ثبت‌نام اعظم طالقانی برای انتخابات ریاست جمهوری اظهارکرد: ما مدیون حرکت او هستیم چراکه اقدام او برای کاندیداتوری با توجه به وضع جسمانی‌اش پیام‌های بسیار ارزشمندی برای ما داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۶۴۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر محل نشستن مردان و زنان در بی.‌آرتی + فیلم

مهدی علیزاده رئیس سازمان اتوبوسرانی در برنامه تلویزیونی تهران ۲۰ با اشاره به  تغییر محل نشستن مردان و زنان در اتوبوس‌های بی‌آرتی گفت: در ساعات پیک ترافیک حجم مسافران خانم برای استفاده از این اتوبوس‌ها بیشتر از آقایان است و اینکه خانم‌ها در جلوی اتوبوس در خطوط بی‌آرتی بیشترین صدمات به آنها وارد می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • «عملیات وعده صادق» از نگاه شخصیت‌های سیاسی ترکیه
  • تمجید چهره های سیاسی ترکیه از عملیات ایران علیه اسرائیل؛ سپاه ابرهه توسط ابابیل آهنین ایران مورد هدف قرار گرفتند ...
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در بی.‌آرتی + فیلم
  • کرملین: دست درازی آمریکا به دارایی های روسیه بی‌پاسخ نمی‌ماند
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید
  • پنج دغدغه بزرگ برای انتخابات ریاست جمهوری
  • سایه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و پارلمان اروپا بر سیاست‌های گذار از انرژی
  • خراسان رضوی و ثبت نام مجدد از نامزدهای ریاست