Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-19@11:44:58 GMT

شکایت برخی نهادها از کاندیداها

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۶۴۷۹۷

سخنگوی کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات از ناهماهنگی صداوسیما در پخش برنامه‌های تبلیغاتی انتقاد کرد.
به گزارش خانه ملت، احسان قاضی‌زاده در مورد شکایت کاندیداها نسبت به زمان و محتوای مطالب مطروحه در برنامه مناظره انتخاباتی اول گفت: کمیسیون در خصوص این مناظره صرفاً تفاوت زمانی را مورد تصمیم گیری قرار داد؛ به این معنا که زمان کاندیدایی که بیشترین صحبت را داشته به عنوان ملاک در نظر گرفته می‌شود و به تناسب آن به بقیه کاندیداهایی که کمتر صحبت کردند، در مناظره دوم وقتی اختصاص داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی افزود: در خصوص محتوا هم باید موارد را به صورت دقیق بررسی کرد که آیا ادعاهای مطرح‌شده صحت دارد یا خیر؛ با این حال هم اکنون کمیسیون در حال بررسی است ولی به جمع بندی نهایی نرسیده است.
وی گفت: از سوی سازمان های دولتی و نهادهای حقوقی نیز با ما مکاتبه شده و آنها هم نسبت به اظهارات کاندیداها شکایت دارند و جوابیه می فرستند.
این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که اگر نهاد و دستگاهی جوابیه داشته باشد سازوکار طرح آن چگونه است، توضیح داد: از چندین نهاد جوابیه دریافت شده است ولی کمیسیون صرفا این موارد را تذکراً به نامزدها اعلام و مفاد قانونی را یادآوری می کند.
قاضی زاده افزود: با این حال کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در صدد است به گونه ای فضا را پیش ببرد که به یک جمع بندی دقیق در این خصوص برسیم و بررسی کنیم که ادعای چه کسی صحت داشته یا نداشته است.
پاسخگویی به محتوای برنامه‌های ضبطی کاندیداها دور باطل ایجاد می‌کندوی همچنین در خصوص برنامه های ضبطی کاندیداها با اشاره به اینکه اگر کاندیداها شکایتی نسبت به محتوای مطالب مطروحه در این باره داشته باشند قانوناً مجاز به طرح موضوع هستند، گفت: البته کمیسیون به این موارد ورود نکرده و اساساً مورد شکایت نیز پیش نیامده است. اعتراضی به برنامه های ضبطی نشده است. ضمن آنکه ترجیح دادیم با مدیریت فضا نگذاریم این اتفاق بیفتد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: اگر هر کاندیدایی در برنامه ای مطالبی را مطرح کند و کاندیدای دیگر خواستار پاسخگویی باشد تا روز آخر باید جواب کاندیداها را نسبت به ادعاهای یکدیگر ضبط و پخش کنیم لذا ترجیح می دهیم کاندیداها اگر خواستار پاسخگویی بودند، در برنامه های ضبطی خودشان به آن ادعا پاسخ دهند.
قاضی زاده هاشمی همچنین در مورد بی‌برنامگی در زمان پخش برنامه های انتخاباتی کاندیداها گفت: یکی دو مورد ناهماهنگی که پیش آمده مربوط به صدا و سیماست زیرا کمیسیون کنداکتور پخش را به صدا و سیما اعلام کرده و این موارد مشکل ناهماهنگی صدا و سیما با ستاد کاندیداها است؛ کمیسیون به صدا و سیما اعلام کرده که اگر این ناهماهنگی ها زیاد شود ورود جدی تری خواهیم داشت.
موارد اصلاحی برنامه‌های تبلیغاتی کاندیداها به یک دقیقه هم نرسیدسخنگوی کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری همچنین در مورد موارد اصلاحی برنامه های تبلیغاتی کاندیداها گفت: موارد اصلاحی به یک دقیقه هم نرسید و برخی در حد یک کلمه بیشتر نبود؛ ضمن آنکه همه نامزدها به غیر از یک نفر موارد اصلاحی داشتند و همه از قبل این روند را پذیرفته بودند

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۶۴۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای امنیت بواسطه طرح پرداخت با گوشی به جای کارت بانکی

مهدی میرزایی کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بر اساس طرح کهربا بانک مرکزی که در ۶ بانک کلید خورده مشتریان شبکه بانکی امکان تعریف کارت بانکی فیزیکی خود در برنامک‌های هوشمند مبتنی بر تلفن همراه را دارند و می‌توانند تراکنش‌های خرید را با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی انجام دهند و از آنها به جای کارت‌های فیزیکی بانکی که روی دستگاه‌های پایانه فروشگاهی مجهز شده استفاده کنند.

این کارشناس اقتصادی در ادامه اظهار کرد: در رابطه با طرح کهربا یکی از مهم‌ترین موارد که به آن با توجه به نیازسنجی‌ها توجه شده بحث توسعه بانکداری الکترونیک است زمانی که نیاز به صدور کارت فیزیکی نباشد مراجعه به شعب کمتر می‌شود و اصلا گاهی دیگر تعدد شعب زیاد بی معنی خواهد شد.

میرزایی در ادامه می‌گوید: با اجرای طرح کهربا و کاهش نقش فیزیکی کارت‌های بانکی در پرداخت علاوه بر ارتقای امنیت پرداخت دیگر شاهد مباحث کپی کارت، موارد خارج از چهارچوب نیستیم علاوه بر دیگر این دیگر امکان استفاده از کارت‌های بانکی دیگران و سوءاستفاده از آنها برای مواردی همچون قمار، کلاهبرداری، پولشویی و... کاهش پیدا می‌کند.

در نهایت او افزود: اکنون بنابر اعلام بانک مرکزی این طرح با شش بانک کلید خورده است، اما برای موفقیت این طرح نیاز است علاوه بر شناسایی دقیق باگ‌های احتمالی سایر بانک‌ها نیز با سرعت به این طرح اضافه شوند‌تا نتایج آن گسترده تر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • اجرای بهینه‌سازی مصرف انرژی در برنامه هفتم درآمد صد میلیارد دلاری برای کشور دارد
  • اژه‌ای: در قضیه حجاب نمی‌خواهیم هر فردِ کم توجه به قوانین را کیفر کنیم
  • ارتقای امنیت بواسطه طرح پرداخت با گوشی به جای کارت بانکی
  • ادامه بررسی موارد اختلافی لایحه برنامه هفتم در مجمع تشخیص
  • تیک‌تاک فقط ۲۴ ساعت برای شفاف‌سازی مهلت دارد!
  • موارد مصرف مالیات باید برای مردم تبیین شود
  • موارد عجیبی که گارانتی خودرو را باطل می‌ کنند
  • موارد عجیبی که گارانتی خودرو را باطل می‌ کنند؛ از روکش صندلی تا کف پوش!
  • سهم ۴۱ درصدی عابران پیاده در تصادفات منجر به فوت