Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@02:26:41 GMT

خیران ۳۵ میلیارد ریال به دانشگاه صنعتی همدان کمک کردند

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۶۵۹۵۸

خیران ۳۵ میلیارد ریال به دانشگاه صنعتی همدان کمک کردند

رئیس دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به اینکه وابستگی دانشگاه صنعتی همدان به بودجه دولتی ۳۰ درصد کاهش یافت، گفت: دانشگاه صنعتی همدان در سه سال گذشته در بخش جذب خیرین با جذب ۳۵ میلیارد ریال اعتبار بالاترین مقام منطقه غرب کشور را دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محمود نیلی ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت سالروز تأسیس دانشگاه صنعتی همدان، اظهار داشت: در سه سال گذشته دانشگاه صنعتی همدان در زمینه‌های دستیابی به اهداف از پیش تعیین‌شده موفق عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی همدان در منطقه چهار آموزشی در بین دانشگاه‌های صنعتی رتبه اول را کسب کرده است، افزود: دانشگاه صنعتی همدان در سه سال گذشته در بخش جذب خیرین با جذب 35 میلیارد ریال اعتبار بالاترین مقام منطقه غرب کشور را دارد.

نیلی با اشاره به جذب هیئت‌ علمی در دانشگاه صنعتی، بیان کرد: در سال 95 حدود 11 عضو به اعضای هیئت‌ علمی دانشگاه پیوستند که بخشی از این اعضای هیئت‌ علمی نخبگانی هستند که در خارج از کشور مشغول به تدریس بودند و به دانشگاه صنعتی همدان آمده‌اند.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه این دانشگاه در سال گذشته در برگزاری میزگردهای دانشجویی رتبه اول را در سطح کشور را به دست آورد، گفت: دانشگاه صنعتی همدان در برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی نیز رتبه سوم را در سطح کشور به دست آورده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی همدان یک دانشگاه جوان با 11 سال سابقه خدمت است، افزود: کانون‌های شکوفایی نوآوری در سال 95 در دانشگاه صنعتی همدان افتتاح شد که این کانون محل ارائه ایده‌های دانشجویان و تبدیل ایده‌ها به یک ایده دانش‌بنیان و ایجاد کسب‌وکار است.

نیلی اظهار داشت: مبلغ 40 میلیارد ریال وام توسط صندوق امید که در کشور راه‌اندازی شده است برای ایجاد بسته کسب‌ و کار دانشجویان دانشگاه صنعتی همدان تأمین‌ شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان از حضور 3 رئیس شرکت صنعتی استان همدان و یک رئیس شرکت صنعتی معتبر کشوری در نظام تصمیم‌گیری دانشگاه صنعتی خبر داد و گفت: تشکیل ستاد خیرین متشکل از صنعت گران، خیرین و خانواده‌های دانشجویان از اقدامات مناسب برای پیشبرد اهداف دانشگاه است.

وی با اشاره به اقدامات حوزه عمرانی دانشگاه صنعتی همدان، بیان کرد: دانشگاه فناوری‌های نوین محمدعلی فرشچیان با 6 هزارو 200 مترمربع در 8 طبقه 93 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در زمانی که دانشگاه تحویل گرفته شد این پروژه فقط 42 درصد پیشرفته داشت و متوقف بود.

نیلی افزود: دولت در اسفند 95 با اختصاص 2 و نیم میلیارد تومان اعتبار قدم بزرگی برای به بهره‌برداری رسیدن این پروژه برداشت که امیدواریم برای سال تحصیلی آینده این مرکز آماده شود.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به طراحی دانشگاه برق و کامپیوتر به مساحت 5 هزار و 900 مترمربع در 7 طبقه، تصریح کرد: این پروژه در هفته گذشته توسط وزیر علوم و تحقیقات کلنگ زنی شد.

وی عنوان کرد: آزمایشگاه مرکزی به مساحت یک هزار 300 مترمربع در 3 طبقه طراحی‌شده که بخشی از بودجه این پروژه آماده است و امیدواریم قبل از عید امسال احداث این پروژه آغاز شود.

نیلی اظهار داشت: در حوزه پژوهشی میزان اختصاص بودجه به ده درصد از بودجه کل دانشگاه رسیده است که این آمار نشان از یک عزم جدی برای به اولویت رساندن حوزه پژوهشی دانشگاه است.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان، بیان کرد: در حال حاضر 22 تفاهم‌نامه و 3 قرارداد با مبلغ 2 و نیم میلیارد تومان بین صنایع دفاع و دانشگاه صنعتی همدان به امضا رسیده است.

وی درباره ارتباط دانشگاه صنعتی و صندوق امید، عنوان کرد: 12 نفر از دانشجویان طرح‌های خود را به این صندوق ارائه کرده‌اند که 8 طرح و ایده مورد بررسی قرار گرفته و قبول‌ شده‌اند و بقیه طرح‌ها در حال بررسی هستند که به هر طرح پذیرفته‌ شده 100 وام تعلق می‌گیرد.

نیلی با اشاره به اینکه با حضور وزیر علوم و تحقیقات در استان همدان زمینی برای احداث خوابگاه پیش‌بینی شد، گفت: از مردم درخواست داریم که کمک مالی کنند که 50 درصد از هزینه‌ها توسط مردم تأمین شود تا 50 درصد باقی‌مانده را دولت پرداخت کند.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان با اشاره به فعالیت تشکل‌های دانشجویی دانشگاه، بیان کرد: در سال گذشته با تقاضای دانشجویان، انجمن‌ اسلامی تحول‌خواه در دانشگاه تشکیل شد.

وی با اشاره به پرداخت وام دانشجویی دانشگاه صنعتی، اظهار داشت: 859 دانشجو وام مسکن، ضروری، ازدواج، عتبات و شهریه دریافت کردند که این آمار نسبت به سال گذشته نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش دارد.

نیلی با بیان اینکه دانشجویان نیازمند با استعدادهای فوق‌العاده‌ای در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، افزود: امسال صندوق حضرت فاطمه زهرا(س) برای کمک به دانشجویان نیازمند و علاقه‌مند به تحصیل راه‌اندازی شد.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان در خصوص اردوهای راهیان نور دانشگاه تصریح کرد: هرسال در اسفندماه اردوهای راهیان نور دانشجویی برگزار می‌شود دانشگاه صنعتی همدان با آماری فراتر از حد سهمیه تعیین‌ شده دانشجویان را به این اردوها اعزام می‌کند.

وی با بیان اینکه در خصوص اقتصاد مقاومتی با توجه به سیاست‌های مقام معظم رهبری دو آیتم در محور فعالیت‌های مدنظر است، اظهار داشت: آن دو آیتم درون‌زایی و برون‌گرایی است که این دو شاه‌کلید بحث اقتصاد مقاومتی هستند.

نیلی با اشاره به ارتباط دانشگاه صنعتی با صنایع ریلی، بیان کرد: با عقد قراردادی با شرکت بریس توانستیم ارتباط مناسبی بین دانشگاه و صنایع ریلی استان داشته باشیم.

رئیس دانشگاه صنعتی همدان درباره اینکه در سیاست اقتصاد مقاومتی واگذاری کار به مردم یک مسئله مهم است، گفت: دانشگاه صنعتی با کمک خیرین و مردم توانست 30 درصد وابستگی خود به بودجه دولتی کاهش دهد که این افتخاری بزرگ برای دانشگاه صنعتی همدان است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر یک هزارو 784 دانشجو در دانشگاه صنعتی همدان مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: از این تعداد 127 دانشجو مشغول به تحصیلات تکمیلی هستند و برای اولین بار در دانشگاه صنعتی همدان 23 دانشجوی رشته مهندسی معدن فارغ‌التحصیل شدند.

نیلی اظهار داشت: این دانشجو‌ها در رشته‌های مهندسی معدن، رباتیک، برق، مواد و کامپیوتر در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

وی در خصوص جذب دانشجویان خارجی، اظهار داشت: یکی از شرایط جذب دانشجو خارجی داشتن خوابگاه است و پیش‌بینی ما برای احداث 50 خوابگاه دانشجویی برای جذب 50 دانشجوی خارجی است و در این صورت به دانشگاه ما مجوز جذب دانشجو خارجی را در 5 رشته می‌دهند.

نیلی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی همدان تنها دانشگاهی است که رشته مهندسی معدن را دارد، افزود: معادن استان همدان در سطح کشور رتبه هشتم را دارند اما متأسفانه فقط از 8 دهم درصد ظرفیت معادن استان استفاده می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی استان همدان با اشاره به اینکه کشور و کارخانه‌ها از نظر مالی به وضعیت بی‌سامانی رسیده‌اند، اظهار داشت: باید با نیروی انسانی ماهر و با تزریق این نیروی انسانی در حوزه صنایع بتوانیم برای حل این وضع بی‌سامان کمک کنیم.

وی با بیان اینکه بودجه امسال دانشگاه صنعتی همدان 27 درصد افزایش یافت، تصریح کرد: در حوزه عمرانی در سال گذشته 2 میلیارد تومان از دولت دریافت کردیم.

انتهای پیام/

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۶۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه جاری، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسوولان این دانشگاه از مجموعه صنعتی هلدینگ زر (گروه صنعتی و پژوهشی زرنام) در استان البرز بازدید کردند و ضمن امضاء تفاهم نامه همکاری، در جریان فرآیند تولید و محصولات مختلف این شرکت قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم یا همان دانشگاه کارآفرین و نیز به منظور تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه طرح ها و برنامه های مختلفی را در دست اجرا دارد که یکی از این طرح‌ها، امضای تفاهم نامه های همکاری مشترک میان دانشگاه و بخش‌های مختلف صنعتی است.

گروه زر در حال حاضر بزرگترین صادرکننده ایرانی انواع ماکارونی است که در سکوی نخست صنعت ماکارونی ایران قرار گرفته و توانسته است با ایجاد فضای رقابتی در صنعت، به عنوان اولین تولیدکننده انواع ماکارونی و پاستا با آرد سِمولینا در ایران، نقش مهمی را در ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی به عهده بگیرد.

مدیران و کارکنان جوان این گروه در راستای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای خود و دستیابی ایران به جایگاهی شایسته‌تر در صنعت و تجارت غذا، پروژه احداث و راه‌ اندازی بزرگترین مجتمع کارخانجات فرآوری عمیق غلات کشور با ظرفیت ۴ میلیون تن در سال و قابلیت دسترسی به شبکه حمل و نقل ریلی را آغاز کرده‌اند که شامل مجموعه‌های تولیدی انواع نشاسته، آرد، گلوتن، نان صنعتی، قند مایع، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، شکلات، غذای کودک، غلات پرک‌ شده، کورن فلکس و خوراک دام همراه با سیلوهای بزرگ ذخیره‌ سازی است.

در بیانیه این هلدینگ بزرگ صنایع غذایی کشور آمده است:«شرکت زر ماکارون در زمینه‌ تولید و عرضه‌ انواع محصولات فرآوری شده غلات فعالیت می‌کند. ما معتقدیم امنیت غذایی حق تمامی انسان‌هاست. لذا همواره تلاش می‌کنیم تا با استفاده از نیروی انسانی متخصص و متعهد، تکنولوژی روز دنیا، استفاده از بهترین مواد اولیه، بسته بندی استاندارد محصولات و با تکیه بر پویایی سازمانی در کمترین زمان، غذایی با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در دسترس تمامی مصرف‌کنندگان از هر طبقه اجتماعی قرار دهیم. همچنین با توسعه دانش، رعایت قوانین و مقررات زیست محیطی و بهداشتی، حفظ و توسعه نیروی انسانی شایسته، افزایش تولید و تنوع محصولات در کنار توجه به رشد پایدار در بازارهای داخلی و خارجی علاوه بر تکریم مشتریان و کارکنان، موجبات رضایت سهامداران و سایر ذینفعان سازمان را فراهم آوریم».

از سوی دیگر با توجه به اینکه توجه به امنیت غذایی پایدار همواره به عنوان یکی از اصلی ترین اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی عنوان شده و این دانشگاه گام های بزرگی در سراسر کشور و با بهره مندی از ظفیت این شبکه بزرگ دانشگاهی در راستای سلامت و امنیت غذایی برداشته است، امضای تفاهم نامه علمی پژوهشی و فناوری با گروه صنعتی پژوهشی زرنام نیز گامی دیگر در جهت ارتقای ضریب امنیت غذایی کشور از سوی این دانشگاه است چرا که رشد علمی، استفاده از روش های نو و به روزرسانی تولید محصولات در تحقق این مهم و رهایی کشور از وابستگی حائز اهمیت است.

حسین کلانتری خلیل آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به امضای دو تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه صنعتی پژوهشی زر اظهار کرد: در واقع یک تفاهم نامه بین دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و هلدینگ صنعتی زرنام و یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام به امضا رسید.

وی ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه ای که به امضای دکتر طهرانچی رسید با توجه به توانایی های علمی که دانشگاه آزاد اسلامی دارد، مشارکت در برگزاری همایش ها و نشست های علمی، رویدادهایی که در حوزه های نوآوری و مهارتی صدرا، فن بازار و ایده پردازی است، ظرفیت های مشترک در راستای انتقال تجربیاتی که در حوزه صنعت و دانشگاه میتوان ارائه کرد، مشارکت در طرح پویش، همکاری متقابل در راستای پیشرفت های صنعتی شرکت زرنام (گروه پژوهشی صنعتی زر) و همکاری در کاربردی کردن پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری صورت خواهد گرفت.

کلینیک صنعت در دانشگاه آزاد کرج راه‌اندازی می‌شود

کلانتری به راه اندازی «کلینیک صنعت» به عنوان یکی از محورهای همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه پژوهشی صنعتی زر اشاره و خاطرنشان کرد: این کلینیک در حوزه های مختلف از جمله مطالعات، بازاریابی، رفع موانع و مشکلات صنعت، تولید محصولات غذایی با هدف امنیت غذایی، تولید محصولات فراسودمند، چاپ و انتشار کتاب و مجلات و... میتواند فعالیت کند.

وی افزود: به احتمال زیاد دفتر کلینیک صنعت در داخل دانشگاه آزاد کرج راه اندازی خواهد شد چرا که اساتید در دانشگاه حضور دارند.

گروه صنعتی زرنام؛ عرصه ای برای دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»

کلانتری تصریح کرد: طی تفاهم نامه ای که توسط دکتر طهرانچی به امضا رسید در موضوع «دانشکدگان» بیشتر ورود خواهد شد و دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»، مرکز پژوهشی امنیت غذایی دانشگاه آزاد، کارگروه تخصصی فرآورده های غذایی فراسودمند و سلامت محور دانشگاه آزاد تهران و اصفهان وارد عمل می‌شوند.

انجام بالغ بر ۲ میلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری

وی ادامه داد: یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام در راستای "اجرایی کردن" تفاهم نامه قبلی به امضا رسید که انجام بالغ بر دومیلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری، راه اندازی زیرساخت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی، ورود ۵۰۰ دانشجو به صنعت در راستای طرح پویش، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت تخصصی برای کارکنان شرکت زر، اجرای برنامه های حوزه کارآفرینی، فناورانه، شغل محور و محصول محور، اجرای برنامه های ترویجی آموزشی، همکاری در همایش، نمایشگاه ها و نشست های تخصصی، تجاری سازی نتایج پژوهش های انجام شده، توانمندسازی کارکنان شرکت و خانواده های آنان، شناسایی و مستندسازی دانش و تجارب مدیران و خبرگان شرکت مواردی است که در این تفاهم نامه قید شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با اشاره به اینکه این تفاهمنامه برای مدت دو سال به امضا رسیده است که در صورت تمایل طرفین قابل تمدید نیز هست، اضافه کرد: در خصوص نحوه اجرایی کردن تفاهم نامه نیز دو نفر یکی از دانشگاه آزاد اسلامی و یک نفر هم از شرکت زرنام عهده دار این مسوولیت شده اند.

وی خاطرنشان کرد: به موجب این تفاهم نامه مقرر شده تا این بخش صنعتی نیازها را به ما اعلام کنند و دانشگاه فرآیند اجرایی کردن را به عهده بگیرد که بخش هزینه ها را صنعت به عهده خواهد گرفت.

کلانتری تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را از اصلی ترین مزایای این قبیل تفاهم نامه ها دانست و گفت: با انجام این طرح ها مباحثی چون نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه بیشتر میشود و دانشجویان ما این امکان را پیدا میکنند که با فضای صنایع از نزدیک آشنا و از آن استفاده کنند ضمن اینکه طرح هایی همچون پویش و صدرا نیز قوی تر و غنی تر اجرا میشوند بر همین مبنا تعداد دانشجویان ما نیز افزایش پیدا میکند.

سالانه ۵۰۰ دانشجوی طرح پویشی وارد شرکت زرنام می‌شوند

وی با بیان اینکه به موجب این تفاهم نامه سالانه ۵۰۰ دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی در راستای طرح پویش وارد شرکت زر می‌شوند، تصریح کرد: با توجه به اینکه این تفاهم نامه به مدت دو سال منعقد شده است در مجموع این امکان وجو دارد تا ۱۰۰۰ دانشجو وارد این طرح شوند.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1229559 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی طرح پویش

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل