Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام جابر شوقی روز چهارشنبه در جلسه شورای زکات شهرستان چالدران افزود: در حال حاضر در 700 روستای استان شورای زکات تشکیل شده است که امسال تعداد شوراهای تشکیل یافته در روستاها طبق برنامه ریزی های انجام شده به یک هزار و 700 شورا افزایش می یابد.
وی اضافه کرد: این شوراها با هدف ترویج فرهنگ پرداخت زکات و رفع چهره محرومیت از نقاط مختلف استان تشکیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: 185 نفر روحانی به عنوان مبلغ زکات و یک هزار و 700 نفر به عنوان عاملان زکات در استان فعالیت دارند که امیدواریم با راه اندازی شوراهای زکات در روستاهای بیشتر، این تعداد نیز افزایش یابد.
وی اضافه کرد: سال گذشته 210 میلیارد ریال زکات در آذربایجان غربی جمع آوری شد که زکات جمع آوری شده 40 میلیارد ریال بیشتر از پیش بینی ابتدای سال بود که این امر مورد تقدیر مقامات کشوری نیز قرار گرفت.
فرماندار شهرستان چالدران نیز در این جلسه گفت: از محل پرداخت تشویقی زکات جمع آوری سال گذشته از سوی استانداری آذربایجان غربی 500 میلیون ریال به این شهرستان اختصاص یافته است.
کریم حسین زاده افزود: این میزان پرداختی در جهت کمک به محرومان و اجرای پروژه های عام المنفعه هزینه می شود.
حسین حسین زاده رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) چالدران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه سال گذشته چهار میلیارد و 400 میلیون ریال زکات دراین شهرستان جمع آوری شد، بیان کرد: امسال امیدواریم میزان زکات جمع آوری شده در چالدران نسبت به سال گذشته 2 برابر شود.
به گزارش ایرنا، آذربایجان غربی همواره از استان های پیشرو در موضوع جمع آوری زکات در کشور بوده و در سال های اخیر صدها میلیارد ریال زکات در استان جمع آوری شده است.
زکات در لغت، به 2 معنای رشد و نمو و پاک آمده است.
کلمه «زکات» به سهمی اطلاق می‌شود که انسان از مال خود خارج می‌کند و به فقرا می‌دهد، به این دلیل است که در پرداخت آن، امید رشد و افزایش مال همراه با خیرو برکت را دارد، و موجب تزکیه و پاکی روح پرداخت کننده می‌شود.
در قرآن کریم آمدن زکات در کنار نماز نشان آن است که رابطه با خداوند متعال از طریق نماز حاصل شده و رابطه با مخلوق خداوند از راه ادای زکات برقرار می‌شود.
همراهی این‌ دو به جهت اهمیت ویژه آنها است زیرا نماز در آیات قرآن کریم و روایات اسلامی از جایگاه خاصی برخوردار است و زکات نیز در دین اسلام در بعد اقتصادی و اجتماعی بسیار اهمیت دارد و ذکر زکات در کنار نماز نشانه جامعیت اسلام و همه جانبه‌نگری دین مقدس اسلام است.
گندم، جو، خرما، کشمش، طلا، نقره، شتر، گاو و گوسفند مواردی هستند که زکات به آنها تعلق می گیرد.
چالدران با 50 هزار نفر جمعیت در شمال آذربایجان غربی قرار گرفته است.
8137/2093 ** خبرنگار: سیده فاطمه سجادی ** انتشاردهنده: صابر چهرقانی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۶۹۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام یاسر مظاهری امام جمعه شهر مریانج در دیدار با عباس صوفی منتخب مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی که با حضور دهیاران روستاهای دهستان الوندکوه غربی برگزار شد، اظهار‌ کرد: مشکلات این منطقه (دهستان الوندکوه غربی) به‌خصوص روستاهای اطراف، همیشه دغدغه ما بوده، به طوری‌ که اولویت ما همواره تلاش برای رفع مشکلات روستائیان گرانقدر است و به این موضوع بارها در خطبه‌های نماز جمعه اشاره داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه نباید از مشکلات مختلف در روستاها غفلت کرد، افزود: مردم روستاها همواره پای کار نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمان‌های والای آن بوده و با تلاش برای رفع مشکلات باید قدردان این ایستادگی باشیم.

امام جمعه شهر مریانج متذکر شد: تلاش برای رفع مشکلات مردم به‌خصوص روستائیان پرتلاش، نزد خداوندمتعال پاداش ویژه‌ای دارد و بر این باورم که نماینده منتخب مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس با پشتوانه و تجربه بالا در امور اجرایی و مدیریتی، می‌تواند موجبات توسعه همدان و بخش‌های تابعه را رقم بزند.

مظاهری، نبود سالن ورزشی در منطقه را یکی از مشکلات اصلی روستائیان دامنه غربی الوند دانست و تأکید کرد: روستاها سرشار از استعداد در زمینه‌های مختلف هستند، امیدواریم با پیگیری به این استعدادها توجه شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شورا‌های در رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی
  • تالاب درگه سنگی نقده دارای بیشترین حجم آب است
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور