Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@20:25:23 GMT

آغاز عملیات بارگیری جکت سکوی مسکونی Fyb در یارد قشم

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۷۱۳۹۱

آغاز عملیات بارگیری جکت سکوی مسکونی Fyb در یارد قشم

معاون مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور تولید از آغاز عملیات بارگیری جکت سکوی نفتی FYB ساخته شده در شرکت نفت سازه قشم برای نصب در میدان نفتی فروزان خبر داد.

محسن پاک نژاد شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: FYB جکت و سکوی F18 تا پایان تابستان امسال در میدان نفتی فروزان نصب می شوند و بعد از انجام عملیات حفاری روزانه 12هزار بشکه نفت خام به خط تولید این منطقه نفتی وارد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، وی با اشاره به انجام عملیات طراحی و ساخت این دو سازه نفتی توسط شرکت نفت سازه قشم افزود: جکت سکو یک هزار و 25 تن وزن دارد که تا پایان خرداد ماه امسال در میدان فروزان نصب می شود؛ بخش فوقانی این جکت سکو نیز در بوشهر ساخته شده‌ که پس از استقرار و پایه کوبی جکت بارگیری و نصب می شود.

معاون شرکت ملی نفت ایران بیان کرد: پس از نصب این جت سکو در میدان فروزان، عملیات نصب سکوی F18 با بیش از سه هزار و 100 تن وزن آغاز می شود.

پاک نژاد ادامه داد: 200 میلیارد دلار برای اجرایی شدن برنامه های میان مدت صنعت نفت در کشور نیاز است که در این زمینه از سرمایه گذارانی که تمایل به مشارکت در این طرح ها و برنامه ها دارند، استقبال می شود.

میدان نفتی فروزان (میدان مشترک با عربستان سعودی) در خلیج فارس (ناحیه جزیره خارک) واقع شده که در سال 1345 با ظرفیت 2 میلیارد و 309 میلیون بشکه کشف شده است.

** اشتغال 20 هزار تن با اجرای پروژه های حوزه انرژی در قشم

مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در امور نفت و انرژی نیز از اجرای 15 پروژه نفت، گاز و پتروشیمی به ارزش حدود 6 میلیارد دلار در این جزیره و ایجاد 20 هزار فرصت شغلی مستقیم با آغاز عملیات اجرایی این پروژه ها به عنوان یکی از دستاوردهای بزرگ دولت تدبیر و امید خبر داد.

محمدجواد دهقانی گفت: تاکنون مجوز احداث چهار مجتمع پتروشیمی با تامین خوراک 25 میلیون متر مکعب گاز طبیعی در جزیره قشم توسط وزارت نفت صادر، زمین مورد نیاز جانمایی و سرمایه گذار داخلی آنها نیز مشخص شدند.

وی با اشاره به اعطای مجوز خوراک برای احداث چهار پالایشگاه برای تولید قیر و فرآورده های نفتی از نفت سنگین، فوق سنگین و صادراتی در قشم بیان کرد: پالایشگاه ها بیش از 140 هزار بشکه ظرفیت دارند و در محدوده ساحلی اسکله ای نفتی با ظرفیت 20 میلیون تن در حال احداث است.

مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم همچنین به اجرای 2 طرح بانکرینگ در محدوده صلخ بر اساس برنامه پنجم و ششم توسعه اشاره کرد و گفت: یک طرح بانکرینگ با ظرفیت بیش از 150 هزار تن در ماه در شمال جزیره و طرحی دیگر در منطقه صلخ با ظرفیت 750 هزار تن در ماه در حال اجرا است و فاز اول بانکرینگ این طرح با ظرفیت 50 هزار تن بهمن ماه سال گذشته به بهره برداری رسید.

او در ادامه از احداث خط لوله 53 کیلومتری برای تامین خوراک طرح های پتروشیمی و سرویس های جانبی آن خبر داد و افزود: این پروژه از مرداد ماه سال جاری توسط شرکت ملی گاز ایران به مدت یک سال آغاز می شود.

دهقانی بیان کرد: طرح ذخیره سازی 30 میلیون بشکه نفت خام و فرآورده های نفتی از دیگر طرح های در دست اجراست؛ شرکت سرمایه گذاری نفت قشم با ظرفیت 6 میلیون بشکه قابل توسعه تا 20 میلیون بشکه است و یک شرکت چینی با شرکت ماشین سازی اراک برای احداث فاز اول طرح ذخیره تا 10 میلیون بشکه تفاهم نامه امضا کردند.

به گفته وی با شرکت های سوئیسی و نروژی نیز برای توسعه طرح ذخیره سازی تا 30 میلیون بشکه رایزنی شد و سایت مورد نظر برای ذخیره سازی ظرفیت توسعه تا سقف 100 میلیون بشکه را دارد.

مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم بیان کرد: تمام پروژه های نفتی جزیره براساس مطالعات دقیق علمی مجوز گرفتند و با شرکت های بین المللی ژاپنی، ایتالیایی، نروژی، چینی و کره ای مذاکره های بسیاری در زمینه دانش فنی، مهندسی، اجرا و سرمایه گذاری انجام شده که در صورت اجرا آینده نفتی قشم را تغییر خواهند داد.

او همچنین از آغاز عملیات اجرایی 2 واحد نیروگاهی 500 مگاواتی سیکل ترکیبی و یک واحد 70 مگاواتی خبر داد و عنوان کرد واحد 70 مگاواتی به زودی در مدار شبکه سراسری قرار می گیرد.

قشم به عنوان بزرگترین جزیره خلیج فارس در جنوب استان هرمزگان واقع شده و از منابع نفتی و گازی متعددی برخوردار است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۱۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی مورد نیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

کد خبر 6099694 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت مجتمع پرورش اسب در شهرکرد
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد