Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، جیمز کومی -- مدیر اف بی آی -- مسکو را بزرگترین تهدید برای دموکراسی در آمریکا می‌داند.
بر این اساس، مدیر پلیس فدرال آمریکا در نشست پرسش و پاسخ کمیتۀ قضایی مجلس سنای این کشور با اشاره به توانایی روسیه در دخالت در امور داخلی واشنگتن تاکید کرد مسکو بزرگترین تهدید برای دموکراسی در آمریکا به شمار می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش سی ان ان، عضو دموکرات کمیتۀ قضایی مجلس سنا از ایالت ورمونت در نشست پرسش و پاسخ این کمیته با جیمز کومی گفت: مردم آمریکا از داوری اف بی آی در زمینۀ بازرسی از پیام های الکترونیکی هیلاری کلینتون ناامید و سردرگم شده اند.
سناتور پاتریک لیهی با بیان اینکه جیمز کومی هیچ گاه در زمینۀ پروندۀ بازرسی از روابط ستاد تبلیغاتی دونالد ترامپ با فعالیت های غیرقانونی روسیه در روند برگزاری انتخابات ریاست جمهور آمریکا سخن نگفته است، گفت مدیر اف بی آی تا جایی که می توانسته درباره روند بازرسی از پرونده پیام های الکترونیکی هیلاری کلینتون سخن گفته و حتی یادداشت های داخلی اف بی آی و متن گفتگوهایی را که با شخصیت های گوناگون داشته منتشر کرده است.
سناتور لیهی از جیمز کومی پرسید آیا شایسته است که اف بی آی درباره پرونده ای اطلاع رسانی گسترده داشته باشد و پروندۀ دیگری را در سکوت برگزار کند؟
کومی پاسخ داد: بله فکر می کنم اینطور باشد. هر دو پرونده بر اساس اصول پیگیری می شوند اما فراموش نکنیم ما سه ماه پس از آغاز بازرسی از پروندۀ پیام های الکترونیکی هیلاری کلینتون تازه اطلاع رسانی را شروع کردیم و این در شرایطی بود که اطلاع رسانی عمومی هم اتفاق نیافتاد و هیلاری خودش موضوع را رسانه ای کرد. اف بی آی در اکتبر سال 2015 وجود چنین پرونده ای را تایید و سپس سکوت کرد تا به پایان کار رسید.
جیمز کومی تاکید کرد با اطمینان می توانیم تایید کنیم روس ها کمیته ملی حزب دموکرات را هک کردند.
وی در پاسخ به سناتور آمی کلوبوچار ، عضو دموکرات کمیته از ایالت مینه سوتا درباره بازرسی از پرونده دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 گفت: اطلاعات کلی را در اختیار روسای کمیته های سنا قرار داده و تا وقتی پرونده کامل بررسی نشود نمی تواند دربارۀ آن سخن بگوید.
کومی در پاسخ به پرسش سناتور لیندسی گراهام مبنی بر اینکه آیا فکر می کنید تروریست های داعش پس از متلاشی شدن به اصطلاح خلافت اسلامی شان در عراق و سوریه در جهان پراکنده شده و به تهدید بزرگتری برای آمریکا تبدیل خواهند شد گفت: بله توانایی داعش در اطلاع رسانی پیام هایش به مردم کاهش می یابد؛ اما پراکنده شدن آنان در سراسر دنیا مشکلی بزرگ به شمار می آید.
مدیر اف بی آی دخالت روسیه را در روند سیاستگذاری در آمریکا تایید و تاکید کرد واشنگتن برای پایان دادن به چنین دخالت هایی باید هر چه زودتر اقدام کند. جیمز کومی گفت: با توجه به توانایی هایی که در مسکو سراغ داریم، روسیه بزرگترین تهدید برای دموکراسی در آمریکا به شمار می آید.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۱۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کاربران به اعتراضات دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از فلسطین

تداوم اعتراضات دانشگاه‌های آمریکادر اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی با واکنش‌های بسیاری در شبکه‌های اجتماعی همراه بود. کاربران این بیداری دانشجویان در آمریکارا از دستاورد‌های عملیات طوفان‌الاقصی دانستند. کاربران تأکید کردند جنایات رژیم خبیث صهیونیستی دیگر قابل کتمان از سوی آمریکانیست و این واقعیت در برابر همه مردم جهان عیان شده است و معادلات جهانی را تغییر خواهد داد. آنها همچنین به خشونت‌های پلیس در برخورد با دانشجویان اشاره کردند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم. 

 فواد ایزدی:

دستگیری و اخراج صد‌ها دانشجو در تظاهرات حمایت از مردم فلسطین در بیش از ۲۰۰ دانشگاه در امریکا. برای حمایت از فلسطین نیاز نیست مسلمان باشید. کمی انسانیت کافی است. 

 علیرضا زادبر:

چند هزار کیلومتر آن طرف‌تر، دانشجویان امریکایی در معتبرترین دانشگاه دنیا جنایات هفت ماهه رژیم را دیدند و اینگونه در صحن دانشگاه تحصن کردند، اما اینجا در کشور مسلمان ما عده‌ای هنوز در برابر جنایات رژیم کودک‌کش یک کلمه سخن نگفته‌اند! اساتیدی که هنوز در دفاع از فلسطین لکنت دارند!

 فاطمه سادات فردوس:

این دانشجویان امریکایی (کشوری مدعی دموکراسی و حقوق بشر) صرفاً خواستار پایان جنگ در غزه هستن که پلیس با این حجم و خشونت داره باهاشون رفتار میکنه و دستگیرشون میکنه! حالا فکر کنید اگه جایی رو تخریب کرده بودن و از عوامل مخل امنیت ملی شون حمایت میکردن، چه بلایی سرشون میومد!

 حامد صراف‌پور:

لشکرکشی گارد مسلح ایالتی تگزاس به دانشگاه برای سرکوب دانشجویانی که علیه کودک کشی اعتراض کرده‌اند. زیباکلام، زارچی، برهانی و سایر اساتید غربگرای دموکراسی‌طلب حرفی برای گفتن ندارند؟ همین پارسال بود که از حضور نیرو‌های امنیتی در دانشگاه ابراز انزجار می‌کردند و جیغ می‌زدند. 

 مصطفی وثوق‌کیا:

جلوی دانشگاه نیویورک دیوار می‌کشند تا اعتراضات ضد اسرائیلی دانشجویان به گوش مردم نرسد. همین علنی و صریح!

 مینا کاشی:

بعد از خبر محدود شدن تجمع دانشجویان دانشگاه کلمبیا توسط پلیس، دانشجویان در ایتالیا برای حمایت از جنبش آزادی فلسطین تجمع کردند و شعار دادند! این شور و فریاد‌ها از سراسر جهان پیامی دارد، معادلات درحال تغییر است، فصل جدید حکمرانی جهان درحال آغاز است. 

 آرزو گودرزی:

پلیس تا بن دندان مسلح برا یه اعتراض مدنی علیه نسل‌کشی! دانشجویانی که خیلی آرام بدون: از قبل سازماندهی شده، اخلال در امنیت، فحش و حرکات زننده به شخص اول مملکتشون، آتیش زدن سطل زباله، اموال عمومی و دولتی! اگه این تصویر ایران بود واکنش رسانه‌های مزدور آمریکاو اسقاطیل چه بود؟

 کاربری با نام «حاج کمیل»:

دانشگاه‌های آمریکادر مهد تمدن، دموکراسی، حقوق بشر و آزادی بیان دانشگاه رو به پادگان تبدیل کردند، چرا؟ چون به جنایات اسرائیل معترض شدن! یعنی در آمریکاحق نداری بپرسی چرا فلسطینیان رو با دست بسته در پشت بیمارستان در گور دسته‌جمعی انداختید. 

 میثم مهدیار:

چرا تصاویر بگیر و ببند‌های این روز‌های دانشگاه‌ها و در آمریکاو اروپا تصور رمانتیک برخی‌ها درباره ماهیت دولت، دموکراسی، گفتگو و... در غرب را عوض نخواهدکرد؟ آیا این جمود به ماهیت تاریخی دانش‌گاه و علوم‌انسانی و اجتماعی در ایران بر‌می‌گردد یا باید دنبال اقتصاد سیاسی این چسبندگی بگردیم؟

 الهام عابدینی:

۱۱دانشگاه آمریکاعرصه تظاهرات و تحصن در حمایت از فلسطین و بهتر بگم، علیه رژیم صهیونیستیه... شاید بزرگ‌ترین برکت «طوفان‌الاقصی» و بعد هم «وعده صادق» همین چرخش افکار عمومی دنیا و این «آگاهی» بود... چهره رژیم دیگر ترمیم نخواهد شد!

 محسن مقصودی:

غزه داره همه آبروی غرب رو می‌بره، یعنی همه شعارهاشون رو داره در کمتر از یک سال رسوا می‌کنه. دانشگاه پادگان نیست... جای استاد و دانشجو در زندان نیست ... خنده‌ام می‌گیرد، یاد روز‌های دانشگاه می‌افتم و این شعار‌ها در رسانه‌هایی که حالا سکوت کردن! بشریت برای این روشنگری به غزه مدیونه.

منبع: روزنامه جوان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • تشکل‌های دانشجویی غزه دوشادوش جنبش دانشگاهی تاریخ ساز در آمریکاست
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت
  • رشیدی: برخورد با دانشجویان آمریکایی نشان‌دهنده دموکراسی پوشالی آمریکاست
  • بازداشت دانشگاهیان باطل السحر ادعای آزادی بیان در آمریکاست
  • واکنش کاربران به اعتراضات دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از فلسطین
  • پیام مدیر حوزه علمیه یزد در پی درگذشت والده شهیدان نیرنگ (حق شناس)
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست