Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@15:34:04 GMT

مجسمه سلفی‌ خود را سه‌بعدی بسازید! +عکس

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۷۱۵۰۷

مجسمه سلفی‌ خود را سه‌بعدی بسازید! +عکس

ساخت مجسمه سلفی سه‌بعدی به صورت رنگی یکی از خدمات ارائه شده توسط شرکتهای دانش‌بنیان حاضر در نمایشگاه چاپ سه‌بعدی است که گروهی از جوانان ایرانی موفق به ساخت اسکنر متحرک شده‌اند. خبرگزاری تسنیم: طی سالهای گذشته با پیشرفت فناوری لزوم استفاده از نمونه‌های چاپ سه‌‌بعدی در صنایع و علوم مختلف، تولید‌کنندگان را بر آن داشته تا چاپگرهای سه‌بعدی مطابق نیاز و علم روز تولید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اما عدم وجود اسکنری سه‌بعدی با فناوری بالا یکی از مشکلات این عرصه بود به منظور رفع این نیاز، اسکنرها از خارج کشور وارد می‌شد؛ در حال حاضر گروهی از جوانان ایرانی موفق به ساخت اسکنر متحرک شدند این گروه فعالیت خود را به صورت استارت‌آپ آغاز کردند و در حال حاضر علاوه بر تولید اسکنر متحرک، کار خدمات در زمینه ساخت مجسمه‌های سلفی سه‌بعدی را نیز ارائه می‌دهند.البته روش کار نیز به این صورت است که این اسکنر متحرک با سرعت فراوان و چرخش 360 درجه از افراد عکسبرداری می‌کند پس ازآن فایل سه‌بعدی تمام رنگی ویرایش و آماده‌سازی شده و وارد دستگاه پرینتر سه‌بعدی پودری می‌شود.

دستگاه نیز مجسمه رنگی و کاملا مشابه فایل را تحویل می‌دهد؛ جنس مجسمه‌ها از سند استون بوده که کامپوزیتی از گچ و رزین است.

البته مجسمه‌های تولید شده ارتفاع 10 تا 35 سانتیمتری داشته و هزینه خرید آنها نیز بین 650 هزار تا 2 میلیون و 600 هزار تومان است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۱۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد خمینی شهر گفت:‌ ساخت برج‌های تقطیر باسینی‌های مخروطی چرخان در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار با دانش به روز این شرکت بومی‌سازی شد.
محمدتقی اکبری افزود:‌ برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. وی گفت: افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فرآوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.
اکبری افزود:‌ لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.
مدیرعامل و مؤسس این شرکت دانش بنیان گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، افزود:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.
تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت است بطوریکه سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرد و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شده است.

دیگر خبرها

  • ببینید | چفیه انداختن دانشجویان بر مجسمه جرج واشنگتن
  • فیلم| چفیه انداختن دانشجویان بر مجسمه جرج واشنگتن
  • فیلم/ چفیه بر دوش مجسمه جرج واشنگتن در دانشگاه آمریکایی بیروت
  • واکنش تهیه‌کننده «نون‌خ۵» به شکایت یک خواننده/ فعلا تصمیمی بر ساخت فصل بعدی نداریم
  • ببینید | سلفی هنگام سقوط وحشتناک با پاراموتور!
  • آیا می‌توانید در سنین بالا عضلاتتان را بسازید؟
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • فرآیند تولید میلیارد‌ها میخ در یک کارگاه پاکستانی (فیلم)
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان