Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@00:57:55 GMT

کلاف سردرگم کاندیدای اجاره‌ای برای اصلاح طلبان

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۷۱۸۹۶

پس از تلاش قابل توجه و تحسین‌برانگیز اسحاق جهانگیری در نقش «ضربه‌گیر» حسن روحانی در مناظره نخست و تمسخر این رویه در محافل سیاسی، ظاهرا غرور اصلاح‌طلبان جریحه‌دار شده است.

روزنامه وطن امروز: پس از تلاش قابل توجه و تحسین‌برانگیز اسحاق جهانگیری در نقش «ضربه‌گیر» حسن روحانی در مناظره نخست و تمسخر این رویه در محافل سیاسی، ظاهرا غرور اصلاح‌طلبان جریحه‌دار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بعضی مشاهیر جریان اصلاحات، بویژه طیف فراری از ایران، قربانی شدن آبروی اصلاحات در نقش نامزد پوششی گزینه ناتوان و ناکارآمد «کارگزاران» را سوءاستفاده طیف مرحوم هاشمی از قدرت اجتماعی احزاب دیگر برای کنترل زمین بازی سیاست عنوان کردند.البته اعتراضات از پیش از مناظره نخست بالا گرفته بود آنجا که اقوام بدسابقه خانواده هاشمی‌رفسنجانی در هیات رئیسه «شورایعالی انتخاباتی اصلاح‌طلبان» نشستند و با ذکر خاطره از مرحوم هاشمی، جهانگیری را ملزم به ثبت‌نام موقت در انتخابات کردند. حسین مرعشی، عموزاده عفت مرعشی از کشکوئیه رفسنجان، سخنگوی کارگزاران و از اعضای هیات موسس این حزب دولت‌ساخته در دوره ریاست جمهوری هاشمی‌رفسنجانی، 27 فروردین امسال تصمیم‌سازی پیرامون اصلاحات و جهانگیری را اینگونه توصیف کرد: «تمام امکانات ما به صورت متحد برای پیروزی جبهه اصلاحات و اعتدالیون در کشور بسیج است و با وحدت کامل این مسیر مشترک را پیش می‌بریم. این موضوع عصر دیروز نهایی شد و آقای جهانگیری نیز برای ثبت‌نام به وزارت کشور رفت. در عین حال جزو آخرین توصیه‌های مرحوم هاشمی بود که خوشبختانه با وحدت جبهه اصلاحات و با هماهنگی رئیس‌جمهور محقق شد و باید گفت آیت‌الله هاشمی پیش از فوت خود از آقای جهانگیری به عنوان گزینه‌ پوششی نام می‌بردند». سرویس اجاره‌ایالبته مرحوم هاشمی در انتخابات دور قبل نیز از اصلاح‌طلبان به عنوان پلکان صعود سیاسی استفاده کرد! همان دوره‌ای که سران اصلاحات در توجیه رفتار خود در حمایت سیاسی از حزب کارگزاران و گزینه «عالیجناب سرخپوش»- به زعم اصلاحاتی‌ها - نظریه «رحم اجاره‌ای» را با شوق و ذوق بسیار رسانه‌ای کردند!
به عنوان نمونه ابراهیم اصغرزاده ضمن توصیف حامیان روحانی به «اسب چموش» در اسفند 92، چند ماه پس از پیروزی روحانی در انتخابات گفت: «ائتلاف هاشمی و خاتمی با روحانی شکننده است و اصلاح‌طلبان به دولت به عنوان رحم اجاره‌ای نگاه می‌کنند».
اصلاحات خیلی زود از ائتلاف سرخورده شد آنجا که دولت روحانی قول خود برای پیگیری موضوع «حصر» را عامدانه بایگانی کرد و در فهرست کابینه سهم چندانی برای اصلاحات قائل نشد. کما اینکه برخی اصلاحاتی‌ها بالاخره پس از 4 سال اعتراف کردند ترغیب موسوی و کروبی به خروج از نظام با دمیدن در توهم «پیروزی در انتخابات» هم بازی سیاسی برخی کارگزارانی‌ها برای امتیازگیری از نظام به خرج آنها بوده است و مفت سواری داده‌اند! پساهاشمیاکنون هاشمی رفسنجانی به عنوان محور ائتلاف- بخوانید سوءاستفاده- منفعت‌طلبانه و اجباری سرمایه‌سالاران کارگزاران و اصلاحات از دنیا رفته و اپوزیسیون حامی نظریه «تغییر اجتماعی - سیاسی» ایران از درون چند پاره شده است:
1- طیفی از سیاسیون و روزنامه‌نگاران و فعالان اجتماعی به تبعیت از لشکر فراریان جبهه اصلاحات، با باند لندن به رهبری «مسعود بهنود» بیعت کرده‌اند و عملا با سران باند تهران درگیر هستند.
2- گروهی زیر علم کارگزاران به نمایندگی «کرباسچی- مرعشی- فرزندان هاشمی» جمع شده‌اند اما به واسطه قطع ارتباط سرتیم‌ها با نظام و موقعیت متزلزل دولت روحانی، به آینده خوشبین نیستند و برای تغییر ناگهانی اردوگاه سیاسی آماده‌اند.
3- عده‌ای بلاتکلیف به خاتمی امید بسته‌اند اما او در اعلام موضع برای استقلال از طیف ضعیف‌شده و نامطمئن کارگزاران یا بقا بر ائتلاف با میت، مردد است.
امید خاتمی به گره‌گشایی «جهانگیری» از روابط تیره و تارش با نظام است. شاید اگر خاتمی از پیله توهمات القایی سرمایه‌سالاران یک درصدی کارگزاران در ایام فتنه 88 خارج می‌شد، نامه موسوم به طرح «آشتی ملی» را با نامی گزیده‌تر و شایسته یک حزب عذرخواه و آماده بازگشت به چارچوب مردمسالاری تنظیم می‌کرد.مهندسی اصلاحاتمخلص کلام اینکه به نظر می‌رسد حتی در تنظیم طرح آشتی خاتمی نیز طیف منتسب به هاشمی میدان‌داری کرده تا زمینه بازگشت اصلاحات به اریکه رقابت و مسیر انتخابات، به شکل مستقل فراهم نشود.
هدف می‌تواندمهندسی اتاق فکر اصلاحات برای حفظ قدرت سرمایه‌سالاران یک درصدی، ادامه انزوای طیف سیاسی سرویس‌دهنده به سبد رای کارگزاران و زنده نگاه داشتن اختلافات اجتماعی مطابق سفارش باند لندن و واشنگتن باشد. کما اینکه مسعود بهنود پس از مزمزه کردن شرایط و محاسبه احتمال شکست روحانی، پلانB را از لندن اعلام کرد و برای جهانگیری - رابط دوسره کارگزاران و اصلاحات - پیغام فرستاد شاید بد نباشد بمانی و به دور دوم انتخابات فکر کنی! سبد رای روحانی ضعیف است!جهانگیری خود را اصلاحاتی و سهمیه خاتمی در کابینه روحانی معرفی می‌کند اما از یک طرف عضو هیات موسس کارگزاران هم هست و به واسطه برخی نزدیکانش شریک سرمایه‌سالاران به حساب می‌آید. احتمالا از یک طرف از سپر شدن برای ادامه حضور متحدان ناکارآمد و بی‌برنامه در قدرت ناامید و خسته است و از طرف دیگر دقیقا نمی‌داند حاصل قمار برای نجات اصلاحات از تصویرسازی کاریکاتوری فعلی چه خواهد شد.
شاید به همین دلیل است که ابتدا ریاست حسین مرعشی کارگزارانی بر ستاد انتخابات تقلبی خود را تکذیب و سپس تحت فشار تایید می‌کند! تیتر روزنامه خانوادگی هاشمی – آرمان - و آفتاب روحانی را می‌خواند که «جهانگیری با تصمیم شبانه روحانی پوششی آمد» و سپس در پایان جلسه هیات دولت با صدای بلند اعلام می‌کند: «ما تا حالا در زندگی‌مان انصراف نداده‌ایم!» انگار که جهانگیری عمیقا باور دارد واریز رای اصلاحات به سبد کارگزاران در شرایط فعلی نوعی سوءاستفاده از حامیان حزب سیاسی منزوی و متبوع خود است اما در میانه ضعف تصمیم‌گیری خاتمی، مبهوت به بازی سرمایه‌سالاران و حفظ منافع کارگزاران خیره مانده است.بازنشستگی کارگزارانجهانگیری بهتر از هر کسی می‌داند ادامه ائتلاف به معنای نوشته شدن شکست‌های حتمی دولت آینده احتمالی روحانی به نام اصلاحات است اما توان عبور از سرمایه‌داران 70 ساله تیم کارگزاران را ندارد چون وامدار آنها نیز هست! جهانگیری به رایگان از دولت خاتمی در مناظره و گفت‌وگوی تلویزیونی خرج تیم فرسوده هاشمی‌رفسنجانی می‌کند اما احتمالا مطمئن است که از زمین خشک اعتدال هیچ نمی‌روید و کارگزاران به علت تاخیر در جوانگرایی و قطع ارتباط هیات موسس با بدنه جامعه، فاقد آینده سیاسی است. تصمیم نهایی قطعا شب انتخابات اتخاذ می‌شود. زمانی که خاتمی و جهانگیری و سایرین باید پاسخی برای حامیان اصلاحات بیابند و بگویند چرا اصرار دارند سبد حزبی ورشکسته و ناکارآمد را با رای آنها پر کنند و در مصائب تاریخی ادامه روند بیکاری جوانان و ورشکستگی تولیدکنندگان و رکود تورمی و بقای نظام ارباب- رعیتی سهیم شوند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۱۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم

ایسنا/گیلان معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با بیان اینکه آنطور که در شأن رسانه بوده به رسانه نپرداختیم و توجه نکردیم، گفت: در جنگ روایت‌ها آنگونه که شایسته است به رسانه‌های‌مان توجه نکردیم و کاری انجام ندادیم لذا باید جبران کنیم و رسانه‌ها را جدی‌تر ببینیم.

محمد جلائی امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «در مسیر انتخاب» و جشنواره «فصلی رسانه‌های گیلان» که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، با بیان اینکه اصحاب رسانه در یک کلام به عنوان رساننده پیام رسالت مهمی را بر عهده دارند، اظهار کرد: جشنواره رسانه‌ای «در مسیر انتخاب» فرصتی است تا از تلاش رسانه‌های استان در ایام برگزاری انتخابات و دعوت سرمایه‌های اجتماعی به مشارکت حداکثری پای صندوق‌های رای، تجلیل و قدردانی کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان افزود: نقش رسانه در بمباران اخبار و تحلیل‌ها و هجمه‌ رسانه‌های معاند که می‌توانست مانع مشارکت و حضور مردم در انتخابات شود، بسیار اثرگذار و مشهود بود.

جلائی گفت: به سبب تولیدات مختلف رسانه‌ای بالاترین مشارکت در آستارا با حضور ۷۲ درصدی مردم پای صندوق‌های رای رقم خورد و شهرستان تالش هم بیشترین انگیزه رقابتی را با ۶ داوطلب فعال در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی داشت.

معاون سیاسی استانداری گیلان بیان کرد: در شهرستان مرزی آستارا پویشی توسط یک فرد با نگاه ویژه راه افتاد که ۴۸ ساعت قبل از برگزاری انتخابات خیلی در دعوت و مشارکت مردم اثرگذار بود، در این پویش که به صورت کلیپ ۳ دقیقه‌ای تهیه شده بود اقشار مختلف با جملات «من رای می‌دهم برای وطنم، من رای می‌دهم برای آستارا، من رای می‌دهم برای حاج قاسم و غیره» علت حضور خود را عنوان می‌کردند و به همین دلیل آستارا شهر اول در مشارکت شد.

وی ادامه داد: اگر اینجا هستیم باید بدانیم آنچه که امروز اتفاق می‌افتد ثابت می‌کند رسانه در دو مسیر حکمت و موعظه حسنه در حرکت است؛ چرا کشورهای غربی حامی و دارنده رسانه با ابزار تمام عیار نتوانستند افکار عمومی را در حمایت از رژیم اشغالگر جذب کنند یا افکار عمومی را در خصوص فلسطین اقناع کنند زیرا در کنار حکمت، خرد و اندیشه، در نظر گرفتن عاطفه و احساس هم مهم است.

جلائی با اشاره به آیات ۵۴ و ۵۶ سوره زخرف بیان کرد: جلوه‌های دنیایی که امروز در محضر مدیا جلوه می‌کند در جهت تحقیر است، دشمنِ رسانه‌های با جهان بینی، رسانه‌هایی هستند که جامعه هدف‌شان را بدون در نظر گرفتن احساس تحقیر می‌کنند و زمینه پذیرش محتوای‌شان را باورمند می‌کنند. امروز در جهان فسادهای گوناگون را می‌بینید و رسانه‌هایی که در نکوهش ارزش‌ها، بی ارزشی را تبلیغ و ترویج می‌کنند و با این کار الگو و سرمشق جدید را معرفی می‌کنند مثلا اگر انسان پول زیاد نداشته باشد، اگر نتواند به زیباترین‌ها دست یابد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با تاکید بر اینکه در ملاک ارزش‌گذاری در نظام جمهوری اسلامی ایران تقوا باید سرلوحه باشد، تصریح کرد: توجه به خوبی‌ها و ارزش‌ها در رسانه یک فن است و باید در تولید محتواها هوشیارانه عمل کنیم.

وی با بیان اینکه آنطور که در شأن رسانه بوده به رسانه نپرداخته‌ایم و توجه نکردیم، ادامه داد: در جنگ روایت‌ها و آنگونه که شایسته است به رسانه‌های‌مان توجه نکردیم و کاری انجام ندادیم لذا باید جبران کنیم.

جلائی یادآور شد: امروز رژیم اشغالگر قدس، آمریکا، انگلیس و فرانسه شکست خورده در حوزه مدیا هستند زیرا انسان‌ها امروز در دنیا یک رسانه شدند و موج آزادی‌خواهی فلسطین و حمایت از مردم مظلوم فلسطین در دنیا راه افتاده است.

معاون سیاسی استانداری گیلان با تاکید بر اینکه باید جلسات با جراید و اصحاب رسانه مستمر برگزار شود، گفت: آسیب‌هایی وجود دارد که رسانه باید شناسایی، تحلیل و بررسی کند و راهکار تخصصی ارائه دهد. رسانه باید به نواقص و کاستی‌ها ورود کند و حتی به صورت تخصصی به حوزه‌های مختلف عمران، انتخابات، راه، کشاورزی، تصادف، جمعیت، فرزندآوری و غیره بپردازد، پس باید رسانه‌ها را جدی‌تر ببینیم.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!