Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-08@07:35:00 GMT

سالانه ۱۰ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار می‌میرند

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۷۲۳۰۵

سالانه ۱۰ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار می‌میرند

رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی گفت: در حال حاضر در سطح جهان یک میلیارد مصرف کننده سیگار داریم که ۸۰ درصد آنها در کشورهای جهان سوم هستند، همچنین سالانه ۶ میلیون نفر در سطح جهان به دلیل مصرف سیگار فوت می‌کنند. به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس مصطفی معینرئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در بیستمین همایش سالانه آسم و آلرژی اظهار داشت: در یکصد سال اخیر بیماری‌های واگیردار جای خود را به بیماری‌های غیر واگیر داده‌اند که عوامل اجتماعی، اقتصادی، در شیوع بیماری‌های غیر واگیر نقش اساسی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دیابت، بیماری‌های تنفسی، قلبی و عروقی و همچنین سرطان‌ها از جمله شایع‌ترین بیماری‌های غیر واگیر هستند.
معین تصریح کرد: شیوع این بیماری‌ها ارتباط تنگاتنگی با عوامل اقتصادی و اجتماعی و همچنین سبک زندگی افراد دارد. زندگی در محیطی که هوای آلوده، مرطوب یا خشک داشته باشد می‌تواند در برون بیماری‌های مزمن تنفسی تأثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: دسترسی افراد به خدمات بهداشتی و درمانی نیز یکی از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد و همه بخش‌ها و سازمان‌ها باید با محوریت وزارت بهداشت در زمینه پیشگیری و کنترل بیماری‌های تنفسی نقش ایفا کنند.
وی افزود: عنوان شعار همایش امسال «هوای بهتر، تنفس بهتر» است که این موضوع نشان دهنده اهمیت تنفس هوای سالم است.
رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی عنوان کرد: نقش عوامل اجتماعی در بروز بیماری‌های غیر واگیر و تنفسی حدود 55 تا 60 درصد است و همچنین موضوع ژنتیک افراد 30 درصد تأثیر دارد.
معین در خصوص سایر عوامل خطر اظهار کرد: عدم تحرک و چاقی، رژیم غذایی نامناسب، مصرف سیگار و همچنین افزایش مصرف الکل در سال‌های اخیر باعث شیوع بیماری‌های تنفسی بوده است.
وی افزود: در حال حاضر 334 میلیون نفر در سطح جهان به بیماری‌ آسم مبتلا هستند همچنین 500 میلیون نفر مبتلا به آلرژی در سطح جهان وجود دارد و به طور کلی می‌توان گفت 1.5 میلیارد انسان در سطح جهان به بیماری‌های مزمن تنفسی مبتلا هستند.
رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی در خصوص مصرف سیگار در جهان توضیح داد: در حال حاضر در سطح جهان یک میلیارد مصرف کننده سیگار داریم که 80 درصد آنها در کشورهای جهان سوم هستند که از این تعداد 6 میلیون سالانه در سطح جهان به دلیل مصرف بی‌رویه سیگار فوت می‌کنند.
معین در پایان گفت: سرطان ریه نیز دومین رتبه مرگ به علت سرطان را در کشور از آن خود کرده است.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۲۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی

به گزارش خبرآنلاین، سیده سمیه اصغری بیان کرد: آلرژی فصلی که در فصل بهار و تابستان بیشتر شایع است، زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بیش از حد به مواد حساسیت زا مانند گرده گیاهان واکنش نشان داده و منجر به احتقان، عطسه و خارش زیاد می‌شود.

وی بیان کرد: تغییرات سبک غذایی نیز ممکن است به کاهش مشکلات تنفسی کمک کند لذا افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی شما سبب کاهش علائم مثل آبریزش بینی و چشم می‌شود.

اصغری گفت: زنجبیل ماده غذایی است که به کاهش علائم ناخوشایند آلرژی مثل تورم و تحریک در مجرای بینی و چشم و گلو کمک کرده و لذا چای زنجبیلی گزینه خوبی برای این فصل است.

به گزارش ایسنا، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه بهتر است در طول فصل آلرژی از مرکباتی مثل پرتقال،گریپ فروت و لیمو ترش استفاده کنید، افزود: استفاده از شربت لیمو یا افزودن آب لیمو ترش تازه به غذا و سالاد می‌تواند گزینه خوبی باشد.

وی بیان کرد: ماده فعال زردچوبه کورکومین که ضد التهاب شناخته شده است سبب کاهش تورم و تحریک ناشی از آلرژی می‌شود،اگرچه هر وقت از ویتامین سی حرف می‌زنیم اسم مرکبات همیشه در ذهن ما می‌آید اما گوجه فرنگی نیز تامین کننده ۲۶ درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین است.

اصغری افزود: لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و سبب سرکوب التهاب می‌شود و در زمان پخت راحت تر در بدن جذب شده و بنابراین برای تقویت بیشتر گوجه فرنگی پخته شده را انتخاب کنید.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: امگا ۳ در ماهی می‌تواند مقاومت شما را در برابر آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه جدید نشان داده که امگا ۳ به کاهش باریک شدن راه‌های هوایی کمک می‌کند.

وی بیان کرد: کورستین در پیاز به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی عمل کرده و علایم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و پس از آن پیاز سفید و پیازچه قرار دارند. پخت و پز، محتوای کورستین پیاز را کاهش داده بنابراین برای تاثیر حداکثری بهتر است پیاز به صورت خام مصرف شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903095

دیگر خبرها

  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • روز جهانی آسم ۱۴۰۳ + تاریخچه، شعار و پوستر World Asthma Day
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند