Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@17:37:49 GMT

نرم افزار العبد در استان گیلان رونمایی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۷۴۸۴۷

نرم افزار العبد در استان گیلان رونمایی می‌شود

مسئول سازمان فضای مجازی سراج در استان گیلان گفت: نرم افزارالعبد محصول مشترکی از سازمان فضای مجازی سراج و ستاد بزرگداشت حضرت آیت‌الله العظمی بهجت فومنی است که به‌ مناسبت سالگرد رحلت این عالم ربانی رونمایی می‌شود.

سجاد ستوده در گفت‌وگو با خبرنگارتسنیم در رشت،با اشاره به تولید نرم افزارالعبد اظهار داشت: به‌مناسبت رحلت آیت‌الله بهجت(ره) نرم افزار العبد مبتنی بر تکنولوژی واقعیت افزوده (AR) در دفتر استانی سازمان فضای مجازی سراج تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول سازمان فضای مجازی سراج در استان گیلان تصریح کرد: نرم افزار العبد نخستین و تنها نرم افزار واقعیت افزوده (AR) پیرامون حضرت آیت الله بهجت فومنی (ره) است که به‌منظور بزرگداشت این عالم ربانی طراحی و تولید شده است.

ستوده دربارهمحتوای نرم افزارالعبدگفت: این نرم افزار بر اساس تکنولوژی جدید واقعیت افزوده طراحی و تولید شده است وعلاوه بر گرافیک ویژه و خاص، کاربر می‌تواند از نصایح صوتی و منتخب این عالم فرزانه بهره مند شود.

مسئول سازمان فضای مجازی سراج در گیلان در تشریح واقعیت افزوده (Augmented Reality) بیان داشت: واقعیت افزوده، تکنولوژی جدیدی است که در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است و محصولات مختلف و متنوعی بر پایه این تکنولوژی تولید شده است.

وی با بین اینکه واقعیت افزوده یک پل ارتباطی بین دنیای واقعی و دنیای مجازی است افزود: واقعیت افزوده در معنا به روش‌هایی گفته می‌شود که به واقعیت موجود، امکانات و ویژگی‌های بیشتری اضافه می‌کند و موجب درک و سرعت عمل بیشتری در کاربر می‌شود.

مسئول سازمان فضای مجازی سراج در استان گیلان تصریح کرد: مخاطب پس از دریافت و نصب نرم افزار، گوشی اندرویدی، می‌تواند خود را به سمت تمثال مشخص آیت الله بهجت (ره) گرفته و از امکانات تعبیه شده در آن استفاده کند.

وی افزود: پس از نصب دوربین گوشی به‌عنوان ورودی، اطلاعات اولیه به نرم افزار واقعیت افزوده وارد می‌شود و پس از پردازش آنی، اطلاعات دیجیتالی شامل پوستر متحرک و پویانمایی شده در دو قالب و طرح مختلف به همراه نصایح صوتی به کاربر ارائه می‌شود.

ستوده بیان داشت: نرم افزارالعبد محصول مشترکی از سازمان فضای مجازی سراج و ستاد بزرگداشت حضرت آیت‌الله العظمی بهجت فومنی (رضوان الله علیه) است که توسط موسسه اصحاب رسانه پویا منتشر شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیمنرم افزارالعبد عصر روز پنجشنبه، 14 اردیبهشت ماه همزمان با مراسم بزرگداشت حضرت آیت‌الله العظمی محمد تقی بهجت فومنی (ره)رونمایی می‌شود.

انتهای پیام/

R7877/P1357/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۴۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان طنز نیشدار است

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانه‌های رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس می‌کنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.

حسین‌نژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانی‌ها پیش خود می‌گویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه‌ را محدود به عرصه‌ای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.

دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومت‌ها بخاطر خفقان موجود استفاده می‌شد، چرا الان از این ابزار استفاده نمی‌شود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده می‌کنیم، ولی کمرنگ شده است. 

وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید می‌کنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر می‌کنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحت‌تر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذاب‌تر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمی‌دانید چه کسی و از چه زاویه‌ای شکایت می‌کند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • تصویر باورنکردنی از یک خیابان در شهر اروپایی سوژه فضای مجازی شد
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • عکس| اعتراض عجیب‌وغریب چینی‌ها به شرایط کاری
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • زبان طنز نیشدار است