Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@22:58:07 GMT

عراق توافق کاهش تولید اوپک را دور زده است

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۷۶۰۳۹

منابع صنعتی می گویند با وجود کاهش تولید نفت خام عراق در راستای توافق کاهش عرضه اوپک، صادرات سوخت این کشور بعد از ژانویه افزایش نشان داده است. این اقدام عراق به عنوان راهی برای رونق تولید محصولات پالایش شده و حفظ درآمدهای نفتی صورت گرفته است.

به گزارش تابناک و به نقل از رویترز، اطلاعات جمع آوری شده توسط تحقیقات نفت تامسون رویترز نشان داد عراق در سال 2016 به طور متوسط 80 تا 160 هزار تن نفت کوره در هر ماه صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با این حال بنابر اطلاعات رویترز حجم سوختی که امسال به آسیا فروخته شده با رسیدن میزان صادرات نفت کوره عراق به بیش از 500 هزار تن فقط در ماه مارس نشان از افزایش دارد.

افزایش صادرات نفت کوره مستقیم با کیفیت بالا (نفت کوره مستقیم ته مانده ای است که بدون فرآوری بیشتر بخش تقطیر در فشار خلأ، از ستون تقطیر خارج می شود) تلاشی است برای حمایت از درآمد های نفتی عراق آن هم در میانه کاهش های تولید اوپک که عراق با اکراه همکاری با آن را پذیرفته بود و متعهد شده بود تا تولید خود را تا 210 هزار بشکه در روز کاهش دهد.

پنج منبع صنعتی که با این مسئله آشنا بودند گفتند عراق از طریق پالایشگاه های خود میزان بیشتری از نفت خام را فرآوری کرده و آن را برای صادرات به نفت کوره تبدیل نموده است.

یک منبع صنعتی واقع در خاورمیانه که اجازه مصاحبه با رسانه ها را نداشت به شرط عدم افشای نامش گفت عراقی ها به جای صادرات نفت خام در حال فرآوری میزان بیشتری از این محصول در داخل کشور خود هستند تا نفت کوره بیشتری برای صادرات داشته باشند
یک مدیر در شرکت بازرگانی انرژی عراق گفت عراقی ها در حال بهینه سازی صادرات نفت خود هستند..تا کاهش های اوپک را جبران نمایند

سایر منابع تجاری خاورمیانه گفتند عراق در حال ترکیب نفت سوخت با کیفیت بالای تولیدی خود با نفت خام یا نفتا هستند و بعد آن را صادر می کنند.

تأثیر این اقدامات تا آن طرف آسیا یعنی در سنگاپور که مرکز ذخیره سازی و تجارت نفت آیا می باشد حس شده است. اطلاعات تجاری که توسط رویترز گردآوری شده است نشان می دهد واردات نفت سوخت عراق در سه ماهه اول 2017 حدود 0.94 میلیون تن بوده است که تقریبا دو برابر میزان واردات در سراسر 2016 می باشد. واردات نفت سوخت عراق در 2016 حدود 0.48 میلیون تن بوده است.

یکی از ویژگی های نفت سوخت با کیفیت بالا این است که می تواند به عنوان نفت خام مورد استفاده قرار گیرد و معامله کنندگان می گویند این همان چیزی است که برای نفت عرضه شده عراق اتفاق می افتد. نفت سوخت مانند نفت خام تصفیه می شود تا محصولات دیگری مانند سوخت جت، بنزین و یا گازوئیل تولید شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۶۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه اندازی دوباره واحد پتروشیمی آبادان
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • مقصر هدر رفت ۳۰ هزار لیتر نفت کوره محکوم شد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • قیمت دینار عراق امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟