Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد پوربلیغی پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز برداشت گیاهان دارویی در هرمزگان، اظهار داشت: بیشترین داروهای گیاهی در استان آویشن ، آنغوزه ، گیشدر ، بادام کوهی ، بنه ، پونه ، مور خوش ، مور تلخ ، کلپوره ، لگجی و آلوئه ورا است.
وی افزود : بیشترین گونه مورد بهره برداری در استان آویش و آنغوزه است که پیش بینی می شود امسال حدود 100 تن آویشن و 4 تن آنغوزه از رویشگاه های استان برداشت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پوربلیغی خاطرنشان کرد: بخشی از این گیاهان پس از فرآوری به کشورهای حاشیه خلیج فارس و هندوستان صادر می شود.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت : بیشتر گیاهان دارویی از شهرستان های بندرعباس ، رودان ، حاجی آباد ، بشاگرد و میناب برداشت می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی های 17 ساله گذشته در استان حفظ ذخایر ژنتیک در حوزه گیاهان دارویی در اولویت برنامه های اداره کل منابع طبیعی استان قرار دارد و از سیاست های این اداره کل کشت زراعی این گیاهان با کمک بهره برداران عرصه های طبیعی استان می باشد.
این مقام مسئول گفت: جهت جلوگیری از خام فروشی محصولات فرعی جنگلی و مرتعی استان در راستای سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی این اداره کل با همکاری تعاونی های فعال منابع طبیعی اقدام به فراوری ،(اسانس گیری )و تهیه دمنوش های گیاهی کرده است.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان با بیان اینکه برداشت گیاهان دارویی تا پایان خردادماه ادامه دارد، گفت: برداشت گیاهان دارویی استان تنها با مجوز اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان امکان پذیر است.
لازم به ذکر است، آویشن برای سردرد ، سرماخوردگی ، گوش درد ، سرخک ، ضد سرفه و آنغوزه ضد انگل ، تمییز کننده دستگاه گوارش ، کاهش دهنده فشار خون و برای درمان ذات‌الریه ، برونشیت و سرفه و سرماخوردگی استفاده می شود.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسینی انتشاردهنده: خلیل تنیده

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۷۸۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد

سعیدی رئیس اداره منابع آب شهرستان‌های بافق و بهاباد گفت: در راستای طرح احیا و تعادل بخشی و با همکاری گروه گشت و بازرسی این اداره، در سال ۱۴۰۲ تعداد ۳ حلقه چاه غیر مجاز شناسایی و پر شد که این امر صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب را در پی داشت. 
 
وی با اشاره به همکاری خوب دستگاه قضایی و انتظامی این دو شهرستان برای برخورد با متخلفان و متجاوزان به منابع آب زیر زمینی و سطحی اظهار داشت:  ۶ مورد قطع برق و پلمپ منصوبات انجام شد و این اداره با هرگونه تخلف در زمینه منابع آبی برخورد قانونی و جدی خواهد داشت. 

سعیدی در خصوص نصب کنتور‌های هوشمند در دو بخش کشاورزی و صنعتی اشاره کرد و گفت: ۸۲ در صد از چاه‌های صنعتی و ۹۳ درصد از چاه‌های کشاورزی این دو شهرستان به کنتور هوشمند مجهز شدند و برای سومین سال پیاپی طرح تحویل حجمی آب کشاورزی با همکاری کلیه‌ی بهره برداران به طور کامل انجام شد. 

رئیس اداره منابع آب بافق و بهاباد افزود: در راستای مشارکت همگانی مردم و مسئولین در حفاظت بیشتر از منابع آب، تعداد ۲ جلسه شورای حفاظت از منابع آب در سطح دو شهرستان تشکیل گردیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس