Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-26@17:13:29 GMT

افشاگری جدیددرباره «شو تبلیغاتی روحانی» در سال ۹۲

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۸۰۳۳۲

افشاگری جدیددرباره «شو تبلیغاتی روحانی» در سال ۹۲

" واقعا روحانی رزمنده‌تر نبود اما ما (آن موقع) جوری جلوه دادیم که انگار روحانی رزمنده‌تر هست! چون مهم این بود که چه چیزی را وانمود بکنیم."
به گزارش جهان نيوز، بخش کوتاهی از مصاحبه ویدئویی حسین دهباشی سازنده مستند انتخاباتی روحانی و رئیس حوزه محصولات تبلیغاتی روحانی در سال ۹۲ روز گذشته منتشر شد که در آن، حسین دهباشی نکات بسیار قابل توجهی از فرآیند تبلیغات برای حسن روحانی در سال ۹۲ و نحوه تهیه مستند انتخاباتی وی را افشا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حالا، فیلم کامل اظهارات وی نیز منتشر شد و حسین دهباشی سازنده مستند انتخاباتی روحانی در سال۹۲ در این فیلم می‌گوید: امسال از طرف دولت و جاهای مختلف به من گفتند که بیا و فیلم بساز، ولی من قبول نکردم، چون خیلی سخت‌تر است، شما یک تصویر بِکر را هر جور که بخواهید مدیریت می‌کنید اما وقتی یک نفر عملکرد دارد، چطوری می‌خواهید تصویری بسازید که با آن عملکرد بخواند؟
وی تاکید می‌کند: دوستان نظرشان این بود که با وجود همه انتقاداتی که تو [به ما] داری، می‌توانی کار را برای ما در بیاوری؛ من نمی‌گویم به چه کسی رای می‌دهم اما برای کسی هم فیلم نمی‌سازم.
سازنده مستند انتخاباتی حسن روحانی در سال ۹۲، همچنین در این مصاحبه خاطر نشان می‌کند: اگر برگردم به سال ۹۲، شاید فیلم (تبلیغاتی برای روحانی) نمی‌ساختم.
حسین دهباشی در بخش دیگری از این مصاحبه در توصیه‌ای کنایه‌آمیز به روحانی می‌گوید: امیدوارم این جمله در ذهن همه کاندیداها باشد که در رابطه با هر چیزی صحبت می‌کنند، مردم نگاه نمی‌کنند که رشد شما چند درصد است، مردم نگاه به سفره‌شان می‌کنند و من از جمله‌ای که برای روحانی طراحی شد و او آن جمله را [در سال ۹۲] گفت، الان استفاده می‌کنم، مردم به جیب‌شان نگاه کمی کنند نه آمارها.
وی در ادامه نیز نکته بسیار مهمی را اشاره می‌کند: مهمترین حُسن آقای روحانی در انتخابات سال ۹۲ این بود که سبد رای کاندیداهای دیگر را تخریب کرد.
دهباشی در پایان این مصاحبه در حالی که لبخند می‌زند، پشت پرده دیگری از سخنان انتخاباتی روحانی در سال ۹۲ را افشا می‌کند و می‌گوید: چون من ارتباط داشتم، می‌گویم؛ قالیباف و دوستانش دیوانه شده بودند از اینکه ما (سال۹۲) گفته بودیم، رزمنده‌ می‌خواهید، روحانی رزمنده‌تر است (خنده)؛ چون واقعا روحانی رزمنده‌تر نبود اما ما (آن موقع) جوری جلوه دادیم که انگار روحانی رزمنده‌تر هست! چون مهم این بود که چه چیزی را وانمود بکنیم.
گفتنی است، حسین دهباشی در بخش های دیگری از این مصاحبه که روز گذشته متن آن در خبرگزاری تسنیم منتشر شده بود، پشت‌پرده تهیه مستند انتخاباتی حسین روحانی در سال ۹۲ را افشار کرده بود.
او در بخشی از این گفت‌وگو می‌گوید: هیچ کس تصور نمی‌کرد آقای روحانی رئیس‌جمهور شود بنابراین کسی اطراف او نبود چون کسی احتمال نمی‌داد رئیس جمهور شود لذا من رئیس تبلیغات شدم؛ چون کسی طمع در این نداشت که با آقای روحانی عکس یادگاری داشته باشد چون تصور نمی‌کرد اقبالی داشته باشد.
دهباشی همچنین با این بیان که متن‌های سخنرانی حجت‌الاسلام روحانی را در سال ۹۲ می‌نوشته است، خاطرنشان می‌کند: ۲۷-۲۸ جمله طراحی شده بود که قرار بود آقای روحانی بگوید. مثلاً جمله‌ی هم چرخ سانتریفیوژها باید بچرخد هم چرخ زندگی مردم را من طراحی کرده بودم و می‌خواستیم به هر صورت که شده آقای روحانی بگوید. همچنین من جمله‌ی من سردار نیستم، وکیلم را طراحی کرده بودم که آقای روحانی کمی آن را اصلاح کرد و گفت: من سرهنگ نیستم، حقوقدانم این جملات برای من بود.
دهباشی همچنین به روز حضور حجت‌الاسلام روحانی در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو اشاره می‌کند و می‌گوید: در این برنامه بنایمان این بود که وقتی مقابل آقای عابدینی(مجری) قرار گرفت، هرچه عابدینی می‌گوید رها کنیم و به تلویزیون حمله کنیم.
سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی در سال ۹۲ همچنین تاکید می‌کند که برخی موارد به نظر او ابتدا ضدتبلیغ می آمده ولی بعدا فهمیده اشتباه کرده است.
دهباشی معتقد است که اصرار بر «کلید» خوب نبود و به جوک تبدیل شد؛ او همچنین روایت می‌کند که حجت‌الاسلام روحانی وقتی منزل بودیم و صحبت می‌‌کردیم، اشاره کردند با رنجیدگی به برخی افراد و می‌گفتند کار «خیلی لوس»ی بود.
مسئول تبلیغات ستاد روحانی در سال ۹۲ در ادامه نکته بسیار مهمی راجع به جملاتی که حجت‌الاسلام روحانی در فیلمی که در ماشین نشسته و جملاتی راجع به جامعه می‌گوید، بیان کرده است. او اولاً می گوید که روحانی پیشنهاد من در این زمینه را قبول کرد، ابتدا میخواستیم خودش پشت فرمان بنشیند ولی گفت که خیلی وقت است پشت فرمان ننشسته لذا من پشت فرمان نشستم.
دهباشی درباره این جمله روحانی در آن فیلم که می‌گفت من سالهاست که وقتی بین منزل و اداره تردد می کنم و مردم را می بینم و چهره‌ها را مطالعه می‌کنم می بینم چقدر گرفته و چقدر عبوس است و خنده در چهره‌ها نیست؛ تاکید می‌کند که این جمله هم متعلق به روحانی و واقعی نبوده بلکه این جمله را خودش (دهباشی) به او یاد داده است تا بگوید.
وی در بخش دیگری از این گفت‌وگوی خود رسما تاکید می‌کند که روز به روز و با سیطره رسانه‌ها ادمهایی انتخاب می‌شوند که به شومن و بازیگرد نزدیک‌تراند تا یک سیاستمدار.
دهباشی نهایتاً تاکید می‌کند که اگر سال ۹۲ دوباره بازمی‌گشت شاید اساساً فیلمی برای روحانی نمی‌ساخت!
منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۸۰۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس محمدیان اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را که در اجرای بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده است، ابلاغ کرد.

محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف ۲ ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارائه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ و بر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است.

بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 6087981

دیگر خبرها

  • تجلیل از راویان فعال روحانی موسسه فرهنگی روایت سیره شهدا
  • حرف‌های جالب عروس بزرگ امام: نمی‌خواستم ازدواج کنم اما.. /آقا مصطفی، روحانیِ مدرنی بود و در حجاب سختگیری نداشت
  • آیت‌الله مهمان‌نواز یک روحانی ولایت‌مدار و بصیر بود
  • افشاگری خیابانی روی آنتن: چینی‌ها جا زدند!
  • قرعه کشی پخش مناظره‌های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  • قرعه کشی پخش مناظره های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  •  استاد حوزه علمیه قم : اگر برای آبادانی دین کاری نمی کنیم، دین را خراب تر نکنیم
  • ببینید | افشاگری جنجالی خسرو حیدری علیه فتح‌ الله‌زاده
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • شرکت‌های تبلیغاتی اینستاگرام