Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظاهرا ایشان گمان کرده است مردم از یک جستجوی ساده در اسناد عمومی شرکتها نیز عاجزند و اگر سهام خود را در چند مجموعه، چند دست بچرخاند و با عناوین حقوقی دست به دست کند و افراد دیگری را به نمایندگی از خود در سایر بانکها و شرکتها بگمارد، حقیقت پنهان می ماند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اخیرا دکتر علیرضا زاکانی درباره اقدامات مشکوک اقتصادی آقای مهدی جهانگیری، برادر آقای اسحاق جهانگیری معاون اول دولت آقای روحانی در دو دولت اخیر نکاتی را بیان کرده و از وی خواسته بود به عنوان رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی دولت اول از برادر خود شروع نماید؛ به دنبال آن آقای جهانگیری جوابیه ای را تنظیم و منتشر ساخت که حاوی نکات عجیب و ادعاهای فریبنده ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در بخشی از جوابیه عجولانه آقای جهانگیری کوهشاهی آمده است: «در عجبم شما که سالها در مسند نمایندگی مجلس شورای اسلامی وظیفه قانونگذاری را به عهده داشتید چطور نمی دانید که بر اساس مقررات موجود از جمله اصل ۴۴ قانون اساسی، تملک سهم یک بانک برای یک فرد امکان پذیر نمی باشد و لیست سهامداران بانک در گزارش های مجامع و از طریق سامانه سازمان بورس و اوراق بهادار برای عموم مردم عزیز قابل رویت است.»

با مراجعه به فهرست سهامداران بالای یک درصد بانک گردشگری مندرج در سایت رسمی این بانک، به جز شرکت سمگا که دارای بیشترین سهام در بانک گردشگری به نمایندگی آقای مهدی جهانگیری کوهشاهی است، نام 7 نفر شخص حقیقی به عنوان سهامدار بالای یک درصد در لیست سهامداران بانک گردشگری ذکر شده است: ابراهیم مناف زاده، 5 درصد/ محسن عامری، محسن کمالی و محمد مصباح، هرکدام 1.7 درصد/ رضا قربانی، 1.5 درصد/ داریوش توکلی، 1.1 درصد/ مجید ربانی نژاد، 1 درصد.

فهرست سهامداران بالای یک درصد بانک گردشگری





در بخش دیگری از جوابیه سطحی آقای مهدی جهانگیری، ارتباط وی با هیات مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی PCC نفی شده است. ظاهرا ایشان گمان کرده است مردم از یک جستجوی ساده در اسناد عمومی شرکتها نیز عاجزند و اگر سهام خود را در چند مجموعه، چند دست بچرخاند و با عناوین حقوقی دست به دست کند و افراد دیگری را به نمایندگی از خود در سایر بانکها و شرکتها بگمارد، حقیقت پنهان می ماند.



با مراجعه به فهرست سهامداران شرکت بازرگانی پتروشیمی معلوم می‌شود که 49.69% از سهام PCC (سهام عمده و دارای اکثریت در هیات مدیره) در اختیار شرکت سرمایه گذاری ایران است؛ از طرف دیگر بانک گردشگری مالک 10 درصد سهام شرکت سرمایه گذاری ایران است.

و همانطور که گفته شد بیشترین سهام را در بانک گردشگری، شرکت سمگا متعلق به آقای مهدی جهانگیری در اختیار دارد به طوریکه در سایت رسمی شرکت سمگا نیز از بانک گردشگری به عنوان یکی از شرکتهای زیرمجموعه یاد شده است.


حالا به این اسامی و سمتها دقت کنید:



مهدی جهانگیری، معاون سابق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور در زمان احمدی نژاد، مالک شرکت سمگا و دارای بیشترین سهم در بانک گردشگری است.

علی سنگینیان نایب رئیس هیات مدیره بانک گردشگری، با حکم جهانگیری مدیرعامل شرکت سمگا شد.



محمدصادق طاهری همزمان رئیس هیات مدیره بانک گردشگری و عضو هیات مدیره شرکت سمگا است.



رامین ادراکی، دبیر هیات موسس و مدیر سابق فناوری اطلاعات و منابع انسانی بانک گردشگری، معاون اجرایی شرکت سمگا شد.

عباس صمیمی عضو هیات مدیره شرکت سمگا همزمان عضو هیات مدیره شرکت بازرگانی پتروشیمی است.



به همه اینها اضافه کنید که اسحاق جهانگیری، فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی کشور، این برادر خود مهدی جهانگیری را معین منطقه 4 این ستاد در کشور تعیین کرده است تا اقتصاد مقاومتی را در استان کرمان و اطراف آن نهادینه نماید!

کسی که فقط در یک فقره کوچک در بانک گردشگری برای یک جلسه در ماه حضور اعضای هیات مدیره، یک میلیون تومان حق حضور در نظر گرفته است و همزمان معدنچیان گلستان بدون بیمه و با عدم دریافت 18 ماه حقوق زیر یک میلیون تومانی شان، جان خود را از دست دادند.

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۸۶۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین جلسه هیات مدیره استقلال با مالکان جدید

نخستین جلسه هیات مدیره استقلال ایران بعد از خرید ۸۵ درصد سهام این باشگاه توسط گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس ،  با حضور علی عسگری مدیرعامل این هلدینگ  برگزار  شد‌.

به گزارش تابناک ورزشی؛ صبح امروز شاهد اولین ملاقات رسمی اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال با مالکان جدید این باشگاه بودیم. این نشست در محل دفتر هلدینگ خلیج فارس برگزار شد. 

در این جلسه، مهدی افضلی، فرشید سمیعی و مهدی حیدرزاده، سه عضو فعلی هیئت مدیره استقلال، به همراه علی خطیر، مدیرعامل این باشگاه، حضور داشتند. طرفین در این دیدار پیرامون مسائل مختلف باشگاه، از جمله برنامه‌های آینده، چالش‌های پیش رو و چشم‌انداز استقلال در فصل‌های آتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

غیبت علی آقامحمدی، چهره نامدار سیاسی و ورزشی، در این نشست از نکات قابل توجه بود. با وجود مطرح شدن حضور وی در هیئت مدیره استقلال در ماه‌های گذشته، او تاکنون در هیچ‌یک از جلسات این هیئت حضور پیدا نکرده است.

احتمالا در آینده نزدیک، دو عضو جدید به جمع اعضای هیئت مدیره استقلال اضافه شوند تا ترکیب نهایی این هیئت به پنج نفر کامل گردد. عبدالعلی علی عسگری، مدیرعامل صنایع پتروشیمی خلیج فارس،دراین جلسه بر تعهد مجموعه تحت مدیریت خود به حمایت از استقلال و پیشبرد اهداف این باشگاه تأکید کرد.

 

 

 

دیگر خبرها

  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • اولین جلسه هیات مدیره استقلال با مالکان جدید
  • خداحافظی دکتر کورش پرویزیان با بانک پارسیان/ دکتر جواد شکرخواه مدیرعامل بانک پارسیان شد
  • ابقای اعضای فعلی هیات‌مدیره به‌پرداخت ملت
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • روی این استقلال نمی شود حساب کرد | دو اتفاق باعث اتحاد تراکتوری ها شده است
  • روشن: بازی با تراکتور برای استقلال حکم مرگ و زندگی دارد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!