Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: وزیرنفت ضمن برحذر داشتن از بزرگ‌نمایی و کوچک نمایی کردن، گفت: مردم باهوش هستند و بهتر است در ارائه آمار و ارقام دقت شود.

به گزارش ایلنا،  بیژن زنگنه در حاشیه بازدید از پتروشیمی گچساران در جمع خبرنگاران با بیان این که این پتروشیمی در یکسال و نیم گذشته فعال شده و پیشرفت فیزیکی آن ٣٤ تا ٣٥ درصد است، افزود: این واحد پتروشیمی با ظرفیت یک میلیون تن، اتان را به اتیلن تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که بر اساس قولی که داده شده این پتروشیمی اواخر سال ٩٧ به پایان می رسد، تصریح کرد: این واحد عظیمی است که درجهت ایجاد ارزش افزوده و تکمیل زنجیره تولید مهم است.

به گفته زنگنه، خوراک این واحد پتروشیمی قرار است از پالایشگاه بیدبلند تامین شود که در منطقه بهبهان است.

زنگنه ادامه داد: یک میلیون تن اتیلنی که در این مجتمع پتروشیمی تولید می شود در واقع با اتصال به خط اتیلن غرب، خوراک چهار واحد ٣٠٠ هزار تنی اتیلن را تامین می کند که یکی از آنها پتروشیمی دهدشت است.

وزیر نفت درباره این که این روزها بحث‌ها درباره اشتغال در پتروشیمی داغ است، نظر شما در این باره چیست، اظهار کرد: هر چیزی به اندازه خودش اهمیت دارد اگر چیزی را بزرگ کنیم خلاف کردیم، زیرا مردم ما بسیار فرق کردند و درکشان بالا رفته و عدد و رقم را متوجه می شوند و نباید اعداد و رقمی گفته شود که مردم فکر می کنند گولشان می زنیم.

وی افزود: همچنین نباید کوچک نمایی کنیم، دولت تاکنون با این روبرو بوده که هر کاری کرده می گویند اینگونه نیست که شما کردید. ما ١١ فاز پارس جنوبی را وارد مدار تولید کردیم می گویند اصلا درست نیست و کاری نشد، یا پالایشگاه ستاره خلیج فارس که فاز یک آن وارد مدار تولید شد وقتی آقای رئیس جمهوری می خواستند بیایند برای افتتاح گفتند کاری نکردید، می‌خواهید رئیس جمهوری را به زمین صاف ببرید، حالا که افتتاح شد می گویند شما این کار را نکردید، قبلی‌ها انجام دادند.

 زنگنه تصریح کرد: صنعت پتروشیمی ثروت ایجاد می کند، اشتغال هم ایجاد می کند در زنجیره پایین دستی، مثلا در این واحد یک میلیون تنی در اوج ٦ تا ٧ هزار نفر احتمالا کار می کنند و پس از بهره برداری تا ٦٠٠ نفر در آن مشغول هستند، در زنجیره پایین دستی هم در بالاترین حالت با تکمیل همه زنجیره پایین دستی، بازهم اشتغال به ٢٠ هزار نفر برای یک میلیون تن نمی رسد. یک اعداد نجومی می گویند که دیروز گفتم از نجومی گذشته و فوق نجومی شده است، کسی این رقم‌ها را باور نمی‌کند و فکر می کنم دقت بشود بهتر است.

 

 

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۱۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی

بعد از گذشت یک سال نمایندگان مجلس ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر عایدی سرمایه را برطرف کردند. حالا با نگاهی به ارقام مصوب در مجلس می توان به این مالیات لقب کمیسیون دولت از سفته بازی را نسبت داد.

با وجود اینکه دولت می گوید که فقدان این پایه مالیاتی که در ۱۰۰ سال گذشته در بیش از ۱۴۳ کشور در حال پیاده‌سازی بوده، موجب بروز مشکلات متعددی به‌خصوص در حوزه تولید شده است؛ اما طرح مالیات بر سفته‌بازی و سوداگری به‌گونه‌ای طراحی شده است که به‌دلیل معافیت‌های گسترده در طرح، حداکثر دو درصد از افراد جامعه مشمول آن می‌شوند.

هم اکنون بازدهی بالای خرید وفروش‌ها در بازارهای غیرمولد موازی تولید مانند بازار ملک، خودرو، طلا و ارز انگیزه سرمایه‌گذاری و کار در حوزه تولید را به‌شدت کاهش داده است، چرا که افراد به جای فعالیت مولد، سرمایه خود را وارد یکی از این بازارها می‌کنند و در سایه نبود قوانین بازدارنده، سودهای هنگفت به جیب می‌زنند.

اما این تمام ماجرای سوداگری نیست؛ چراکه ورود پول‌های کلان به بازارهایی مثل مسکن و خودرو باعث افزایش تقاضای سرمایه‌ای می‌شود و در نتیجه نیاز مصرفی مردم را با چالش مواجه می‌کند. چنانچه در حال حاضر بخش زیادی از تقاضا در بازار مسکن مربوط به تقاضای سرمایه‌ای است و مردم عادی توان خرید مسکن متناسب با نیاز خود را ندارند. 

انتظار می رفت قانون با تعیین ارقام بازدارنده تا جایی که قدرت دارد از گسترش بساط  دلالی در کشور بکاهد  و به حرکت جریان سرمایه به سمت فعالیت‌های مولد کمک کند، ولی با نگاهی به ارقام مصوب در مجلس می توان گفت این مالیات بر عایدی سرمایه بازدارنده نیست؛ بلکه صرفا حق السهم  و کمیسیون دولت از سفته بازی است.

مالیات ۳۰ درصد از سود فروش خودرو، طلا و ارز این پیام را به واسطه ها مخابره می کند که اگر هر یک از اقلام مشمول مالیات را دوبرابر قیمت بدون هیچ زحمتی به فروش رساندید و به اقتصاد کشور ضربه زدید و تورم ایجاد کردید و ارزش پول ملی را کاهش دادید، فقط کافی است حق کمیسیون خود را پرداخت کنید تا به راحتی به این کاسبی ادامه دهید.

این اعداد هیچ بازدارندگی ندارند و اتفاقا باعث افزایش قیمت‌ها شده و دلالان صرفا با پرداخت سهم دولت از سفته بازی به راحتی می‌توانند به فعالیت مخرب و غیرمولد خود ادامه دهند و آنچه از سودشان کاسته شده را نیز به لطایف‌الحیلی دوباره از جیب مردم برداشت کنند.

آقایان نرخ مالیات با این ارقام فقط رسمی‌سازی سفته‌بازی است.ریشه این آفت پیش رونده را باید با برخورد قاطعانه خشکاند. 

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار