Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-16@04:57:42 GMT

کوالکام درصدد ممنوعيت واردات آيفون به آمريکا است

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۹۴۴۴۰

خبرگزاري آريا - مجادله‌ي دو کمپانياپلوکوالکامبه مراحل جالبي رسيدهY چرا که کوالکام در پي ممنوعيت ورود آيفون‌هاي توليدي اپل به داخل خاک آمريکا است.

چندي پيش در زوميت خوانديد که اپل در يک تصميم يک‌طرفه - که برخلاف توافقات صورت گرفته با کوالکام است - تصميم دارد حق استفاده از پتنت‌هاي مربوط به فناوري‌هاي توسعه‌يافته توسط کوالکام را پرداخت نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال کوالکام براي تلافي اين موضوع در حال ارائه‌ي درخواستي به سازمان تجارت آمريکا است تا از ورود آيفون‌ به داخل خاک آمريکا جلوگيري کند.بر اساس اطلاعات ارائه‌شده توسط منابع نزديک، کوالکام در نظر دارد درخواست خود را به کميسيون تجارت بين‌المللي ارائه کند تا از اين طريق ورود گوشي‌هاي هوشمند آيفون را که در قاره‌ي آسيا توليد مي‌شوند، ممنوع کند. آيفون را بايد اصلي‌ترين کانال کسب درآمد اپل خواند. اپل در حال کار روي نسل جديد آيفون‌هاي خود است که همچون هميشه، پاييز سال جاري ميلادي راهي بازار خواهند شد. آخرين آمار ارائه‌شده توسط اپل نشان از اين دارد که فروش آيفون‌ اپل در داخل خاک آمريکا نزديک به 35 درصد از فروش اين محصول را شامل مي‌شود.کميسيون تجارت بين‌الملل يک نهاد شبه قضايي است که قدرت لازم را براي جلوگيري از ورود يک محصول به آمريکا دارد. اين کميسيون حتي قادر است سريع‌تر از دادگاه‌هاي فدرال رأي خود را صادر کند و به اجرا بگذارد.همان‌طور که اشاره کرديم، نزاع بين دو کمپاني اپل و کوالکام ريشه در دريافت حق پتنت‌هايي دارد که کوالکام دريافت مي‌کند. بر اساس قرارداد بين اين دو کمپاني، کوالکام مي‌تواند به دليل استفاده از فناوري‌هاي خود در آيفون‌هاي اپل، درصدي از مبلغ فروش آيفون را فارغ از اينکه تراشه‌هاي اين کمپاني مورد استفاده قرار گرفته باشند يا خير، دريافت کند. اپل مدعي است که اين سيستم عادلانه نيست و کوالکام از حق فروش گواهي‌هايش براي تقويت بخش تراشه‌هاي خود استفاده مي‌کند. درآمد حاصل از فروش گواهي تکنولوژي‌هاي توسعه‌يافته توسط کوالکام، بخش بزرگي از درآمد اين کمپاني واقع در سن ديگو را شامل مي‌شود. آيفون به اين دليل پرداخت حق پتنت را قطع کرده است تا کوالکام را براي تغيير شرايط به پاي ميز مذاکره بکشاند.البته بايد به اين نکته اشاره کرد که اپل به‌طور مستقيم مبلغي بابت حق پتنت به کوالکام پرداخت نمي‌کند؛ بلکه توليد‌کنندگان آسيايي آيفون‌هاي اپل هستند که اين مبلغ را به کوالکام پرداخت مي‌کنند. تيم کوک در پاسخ به احتمال ممنوعيت واردات آيفون به داخل خاک آمريکا اعلام کرده که کوالکام شرايط جديد و عادلانه‌اي به اين کمپاني به‌منظور ادامه‌ي روابط تجاري ارائه نکرده است. به‌طور حتم در صورتي که کوالکام بتواند حکم ممنوعيت واردات آيفون به خاک آمريکا را دريافت کند، ضربه‌ي بزرگي به اپل وارد کرده است؛ چرا که کوپرتينويي‌ها طي سال 2016 نزديک به 86 ميليارد دلار از فروش محصولاتشان در آمريکا و مخصوصا آيفون درآمد کسب کرده بودند.پرداخت نکردن حقوق کوالکام توسط اپل تأثير خود را بسيار سريع بر عملکرد مالي کوالکام نشان داده است. کوالکام پس از اعلام اپل مبني بر عدم پرداخت حقوق اين کمپاني، پيش‌بيني خود از درآمدش را 500 ميليون دلار کاهش داد. اپل در آيفون 7 از مودم‌هاي اينتل و کوالکام استفاده کرده است؛ حال آنکه تا پيش از آيفون 7، کوالکام تأمين‌کننده‌ي اختصاصي مودم مورد نياز براي آيفون‌ اپل بود. البته اين اولين باري است که اپل با تهديد ممنوعيت ورود آيفون به خاک آمريکا روبه‌رو است و پيش از اين نيز کوپرتينويي‌ها در نزاع پتنتي با دو کمپاني سامسونگ و نوکيا با چنين تهديدي روبه‌رو شده‌اند.بر اساس اطلاعات ارائه‌شده توسط مت لارسون تحليل‌گر بلومبرگ، کوالکام در نظر دارد در کشور‌هاي اروپايي نيز اقدامات لازم را براي ممنوعيت ورود آيفون به عمل آورد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۴۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اپل امکان دسترسی به قطعات آیفون را برای تعمیر می‌دهد

ایتنا - اپل اعلام کرد که فرآیند تعمیر آیفون خود را باز کرده است. از پاییز امسال، مشتریان و تعمیرگاه‌های مستقل می‌توانند گوشی را با استفاده از قطعات سازگار تعمیر کنند.
اجزایی که نیازی به پیکربندی ندارند (مانند دکمه‌های صدا) قبلاً می‌توانستند از دستگاه‌های استفاده شده (دست دوم) جدا شوند. اما امروز اپل همه اجزا را اضافه می‌کند - از جمله باتری، نمایشگر و دوربین - که اپل برای عملکرد کامل به پیکربندی آنها نیاز دارد. 

این ویژگی در ابتدا تنها برای آیفون 15  در دسترس خواهد بود. این محدودیت تا حدی به دلیل عدم قابلیت کافی همکاری بین مدل‌های آیفون است. در بسیاری از موارد، اندازه قطعات گوشی‌های قدیمی بزرگ‌تر یا کوچک‌تر از گوشی‌های جدیدتر است و احتمالا در این گوشی‌ها جا نمی‌شوند.

محدودیت گسترده‌تری که استفاده از اجزای آیفون‌های استفاده‌شده را ممنوع می‌کند، به فرآیندی مرتبط است که معمولاً به عنوان جفت‌سازی قطعات شناخته می‌شود. اپل از این فرآیند دفاع کرده و بیان کرده است که استفاده از اجزای اصلی یک جنبه مهم برای حفظ امنیت و حریم خصوصی کاربر است. 

جان ترنوس، معاون ارشد مهندسی سخت‌افزار اپل می‌گوید: « فکر می‌کنم مردم به اشتباه فکر می‌کنند که ما مانع از کار کردن قطعات شخص ثالث می‌شویم، اما اینطور نیست. نگاه ما این است که به چند دلیل باید بدانیم چه قسمتی در دستگاه است. در رجه اول باید احراز هویت کنیم که این یک دستگاه بیومتریک واقعی اپل است و جعل نشده است.» 

طرفداران حق تعمیر، اپل را متهم کرده‌اند که پشت «جفت قطعات» پنهان شده است تا بهانه‌ای برای حذف کردن قابلیت تعمیر توسط کاربر باشد.

ترنوس می گوید: «جفت شدن قطعات، صرف نظر از اینکه شما آن را چه می‌نامید، بد نیست. درواقع اگر بدانیم چه ماژولی در آن قطعه وجود دارد، می‌توانیم مطمئن شویم که وقتی ماژول مورد نظر را در یک تلفن جدید قرار می‌دهید، بهترین کیفیت را خواهید داشت.».

فناوری بیومتریک  (اسکن اثر انگشت و صورت)  همچنان یک ملاک مهم برای این شرکت است. ترنوس می‌گوید: «شما به Touch ID و Face ID و اهمیت امنیت آنها فکر می‌کنید. تمام زندگی ما در ژوشی‌های هوشمندمان جای گرفته‌است. ما هیچ راهی برای تأیید عملکرد بیومتریک شخص ثالث نداریم. این منطقه ای است که ما استفاده از ماژول‌های شخص ثالث را برای عملکردهای کلیدی امنیتی فعال نمی‌کنیم.»

ترنوس اضافه می‌کند که اپل علاوه بر برداشت آیفون‌های مستعمل برای قطعات، «به طور اساسی از حق استفاده افراد از قطعات شخص ثالث نیز حمایت می‌کند». با این حال، بخشی از آن، ایجاد شفافیت است.

او توضیح می‌دهد: «ما صدها میلیون آیفون در حال استفاده داریم که دستگاه‌های دست دوم یا دست سوم هستند. آنها راه بسیار خوبی برای کاربران هستند تا با قیمت پایین‌تری وارد تجربه استفاده از آیفون شوند. ما فکر می‌کنیم برای آنها مهم است که بدانند: آیا تعمیری در این دستگاه انجام شده است؟ از چه قسمتی استفاده شده؟»

زمانی که iOS 15.2 در نوامبر 2021 عرضه شد، ویژگی جدیدی به نام «قطعات و تاریخچه خدمات آیفون» را معرفی کرد. اگر گوشی شما نو است و هرگز تعمیر نشده است، به سادگی آن را نخواهید دید. اگر یکی از این دو صلاحیت برای دستگاه شما صدق کند، شرکت فهرستی از قطعات تعویض شده و تعمیرات را در تنظیمات ارائه می‌کند.

ترنوس می‌گوید: «ما استفاده از باتری‌های شخص ثالث را مسدود نمی‌کنیم. اما مهم است که بتوانیم به مشتری اطلاع دهیم که این باتری معتبر اپل است یا نه، و امیدواریم که این امر باعث ایجاد انگیزه برخی از این اشخاص ثالث برای بهبود کیفیت شود.»

در حالی که به‌روزرسانی پاییز، برداشت تعداد زیادی از قطعات را باز می‌کند، اپل هیچ برنامه‌ای برای فروش قطعات بازسازی‌شده برای تعمیرات کاربر ندارد.

دیگر خبرها

  • اپل امکان دسترسی به قطعات آیفون را برای تعمیر می‌دهد
  • ممنوعیت واردات گوشی‌ های دکمه‌ ای تکذیب شد
  • تکذیب ممنوعیت واردات گوشی‌های دکمه‌ای
  • ممنوعیت واردات گوشی‌های دکمه‌ای تکذیب شد
  • آمریکا واردات فلزات از روسیه را ممنوع کرد
  • مقایسه باطری سامسونگ اس 24 اولترا و آیفون 15 پرو مکس (فیلم)
  • اقتصاد آمریکا درگیر شد
  • آیفون ریفربیش شده چیست و با مدل آکبند چه تفاوتی دارد؟
  • اعلام بی طرفی دو کشور عربی میان ایران و آمریکا | ممنوعیت آسمان این کشورها برای آمریکا
  • فیلم تبلیغاتی قدیمی آیفون علیه اندروید/ واکنش اندرویدی ها: اصلا واقعیت ندارد!