Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقش ستاد انتخابات شهرستان تفت، نقشی کلیدی و مهم است که باید با توجه مر قانون و نگاه فراجناحی با تخلفات برخورد کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح تفت، نزدیک به نیمی از فرصت تبلیغاتی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری می‌گذرد و فضای کشور با سفرهای استانی کاندیداها تماماً به فضایی انتخاباتی تبدیل‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شهرستان تفت نیز کم‌وبیش تنور تبلیغات انتخابات در حال گرم شدن است؛ ستاد آقایان روحانی و رئیسی به‌صورت پرشور در حال فعالیت و ستاد آقایان میرسلیم و قالیباف در حال شکل‌گیری است.

در فضای مجازی نیز حامیان دو کاندیدا ریاست جمهوری یعنی آقایان روحانی و رئیسی در شهرستان تفت فعالیت خود را آغاز کرده‌اند اما آنچه مهم است عمل به قانون در تبلیغات توسط کاندیداهایی است که قرار است به‌عنوان رئیس‌جمهور، مجری قانون باشند.

در این چند روز اخیر شاهد حرکات تبلیغاتی توسط برخی کاندیداها هستیم که طبق قانون تخلف محسوب شود؛ اخیراً تعدادی زیادی از بنرهای روحانی در سطح شهر تفت، روستاها و حتی جاده‌ها و محورهای مواصلاتی روستایی تفت نصب‌شده است.

بند 7 مصادیق مجاز دستورالعمل تبلیغات دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان می‌کند که «استفاده از هرگونه تابلو، بنر، پلاکارد و ... در محل ستاد انتخابات(تبلیغاتی) نامزدها» بلامانع هست.

اما بند 11 همین دستورالعمل در تعریف و توضیح ستاد «تبلیغاتی» می‌آورد:« نامزدهای ریاست جمهوری می‌توانند با تشکیل یک ستاد اصلی تبلیغات در مرکز کشور ، مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها، دارای ستادهای فرعی متعدد دیگری (اعم از خواهران و برادران) نیز با مسئولیت ستاد تبلیغات اصلی هر استان و شهرستان باشند. (به‌شرط معرفی کتبی مسئول ستاد تبلیغات اصلی استان و شهرستان از سوی نامزد یا ستاد تبلیغات مرکزی آن‌ها) ، ستادهای فرعی باید توسط مسئول ستاد تبلیغات شهرستانی نامزد با ذکر محل استقرار و مسئول مربوطه به فرمانداری شهرستان معرفی گردند.»

بر اساس قانون و دستورالعمل اگر کاندیدایی بخواهد بنری در محلی نصب کند باید آن محل ستاد فرعی باشد و یک مکان، زمانی ستاد فرعی نام خواهد گرفت که مسئول و مکان آن توسط ستاد اصلی به ستاد انتخابات شهرستان اعلام شود.

طبق قانون فوق‌الذکر، نصب یک برنوشته تبلیغاتی در کنار یک جاده، یک درمانگاه و مکان‌هایی که هیچ سنخیتی با ستاد ندارند، تخلف محسوب و باید با آن برخورد شود.

در میان نقش ستاد انتخابات شهرستان تفت، نقشی کلیدی و مهم است که باید با توجه مر قانون و نگاه فراجناحی با تخلفات برخورد کند؛ اینکه باگذشت نزدیک به دو هفته از زمان آغاز تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری هنوز جلسه‌ای از سوی ستاد انتخابات شهرستان تفت با مسئولان ستادهای انتخاباتی کاندیداها برگزار نشده و موارد لازم به اطلاع آن‌ها نرسیده است را می‌توان دلیل اصلی چنین تخلفاتی دانست.

حال‌آنکه ازقضا کاندیدای متخلف رئیس فعلی دولت باشد، این شائبه را ایجاد خواهد کرد که آیا ستاد انتخابات تفت با تخلف‌های انتخاباتی مماشات می‌کند و یا با قاطعیت با آن برخورد خواهد کرد؟

عدم برخورد مناسب با تخلف‌های انتخاباتی باعث می‌شود تا چنین رفتاری به یک‌رویه تبدیل‌شده و علی‌الخصوص در انتخابات شورای شهر تفت با حضور بیشتر از 40 کاندیدا، شهر را به وضعیتی غیرقابل‌کنترل تبدیل کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۴۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/ برگزاری دو مانور انتخاباتی
  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • ۶ هزار نفر به برگزاری انتخابات مرحله دوم کمک می کنند
  • شوک به شانا در دومین روز تبلیغات انتخابات /۱۱ کاندیدای مشترک شورای وحدت و امنا/ توافق سه گانه بر روی دو کاندیدا