Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@04:27:28 GMT

آبگرفتگی اماکن و مدارس در رباط کریم/ شهر زیر آب رفت

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۹۴۸۸۸

آبگرفتگی اماکن و مدارس در رباط کریم/ شهر زیر آب رفت

رباط کریم- بارندگی های شب گذشته رباط کریم مشکلات عمده ای برای مردم این شهرستان ایجاد کرد.

خبرگزاری مهر- گروه استان ها- وحید محمدی یکتا- در پی بارش بارش های گسترده و شدید شب گذشته در استان تهران، بسیاری از شهرها و نواحی این استان دچار آبگرفتگی و مشکلات عدیده شدند.

در رباط کریم اما این مشکلات بیش از نواحی دیگر خودنمایی می کرد و بارش های شدید عبور و مرور مردم را با مشکل مواجه کرد و تعداد زیادی از مردم که در این لحظات بیرون از خانه ها بودند توان بازگشت به منازل خود را نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدرسه ای در رباط کریم زیر آب رفت

ادامه این بارندگی ها سبب آبگرفتگی مدارس و اماکنی در رباط کریم شد، مهیار مقیمیان، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که نیروهای امداد و نجات هلال احمر استان تهران اقدام به تخلیه آب از مدرسه ای در رباط کریم کردند، افزود: همزمان با بارش های بهاری که در سال های اخیر کم سابقه بود، مدرسه ای در رباط کریم دچار آبگرفتگی شد.

مدیر روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان تهران با اشاره به اجرا طرح فوریتی تخلیه آب در این مدرسه گفت: به محض اطلاع این آبگرفتگی به نیروهای امدادی هلال احمر استان تهران، تیم های امداد و نجات با تجهیزات و امکانات لازم به سوی این مدرسه حرکت کردند و عملیات تخلیه آب از مدرسه به سرعت آغاز شد.

مقیمیان در ادامه با اشاره به مهار آبگرفتگی مدرسه مذکور گفت: تیم های امداد و نجات جمع هلال احمر توانستند به سرعت آبگرفتگی مدرسه رباط کریم را مهار کنند و در حال حاضر مشکلی وجود ندارد.

آبگرفتگی زیر پل داوودیه و چندین خیابان مردم را در خودروها محبوس کرد

چندین خودرو که بسیاری از آن ها دارای تعداد زیادی سرنشین بودند زیر پل داوودیه رباط کریم گرفتار سیلاب شدند که با کمک های مردمی توانستند و مراجعه خودروهای آتش نشانی توانستند از این آبگرفتگی رها شوند.

دو خیابان « جهاد» و « فرهنگیان» نیز دچار آبگرفتگی های شدید شدند و بر اساس مشاهدات عینی خبرنگار مهر، آب به برخی از منازل در این دو خیابان نفوذ کرده است.

این بارندگی ها درکمتر ازچند دقیقه جوی های فاضلاب و معابر شهرک آبشناسان را لبریز کرده و به خیابان‌ها و معابرعمومی وحتی به مغازه‌ها و برخی منازل مسکونی وارد و شهروندان بسیاری را در این منطقه در خودروهای خود محبوس کرد.

سرریزشدن آب جوی ها و نیز تجمع آب در بسیاری از مناطق رباط کریم در کمتر از ۱۵ دقیقه رخ داد و اهمیت بیشتر مدیریت شهری به شهر در مواقع بحرانی را گوشزد کرد.

همچنین در اثر این بارش ها آب به منازل برخی از شهروندان نفوذ کرد و خسارات مالی ایجاد شد.

زیر گذر رباط کریم را آب فرا گرفت

محسن امینی، یکی از شهروندان رباط کریم در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: بارها خواستار توجه جدی مدیریت شهری رباط کریم به موضوع پل آزادگان که در واقع به آن زیرگذر رباط کریم گفته می شود شده ایم اما ترتیب اثری داده نشد و در واقع کسی حرف ما را نه شنید و نه جدی گرفت.

وی ادامه داد: آب گرفتگی امروز خیلی برای ما آزار دهنده بود و اگر بتوان آب هایی که در آنجا جمع می شود را به گونه ای مدیریت و دفع کرد هیچ مشکلی برای خودروها ایجاد نمی شد.

بارها به دهیاری اطلاع دادیم اما اقدامی نکرده اند

یکی از ساکنین روستای «منجیل آباد» نیز در تماس تلفنی با خبرنگار مهر از آبگرفتگی خیابان جانبازان در این روستا خبر داد و گفت: این آبگرفتگی ها چندین مرحله به دهیار وشورای منجیل آباد اطلاع رسانی شده اما هیچ گونه اقدامی صورت نپذیرفته است.

وی که به شدت از این اوضاع گلایه مند بود، اظهار داشت: ساختمانهای مجاور این خیابان باز هم دچار خسارات ناشی از عدم توجه مسولین شدند.

دوران انجام کارهای غیر علمی و غیر فنی گذشته است

محمد امینی، معاون فنی و عمرانی فرماندار رباط کریم با بیان این که شرایط بحرانی در شهرستان رباط کریم کنترل شده و در حال حاضر مشکلی وجود ندارد، اظهار داشت: شب گذشته با تلاش دوستان، مشکلات آبگرفتگی در اواخر شب رفع شد و شهرک آبشناسان و زیر پل ها مشکل وجود داشت که حل شد.

وی خطاب به شهرداران شهرستان رباط کریم ادامه داد: شهرداران عزیز برای پل هایی که احداث می کنند و آزاد راه ها حتما باید چاه های جذبی برای هدایت آب های سطحی در نظر بگیرند و با اجرای کانال، چاه های جذبی و یا طرح های دیگر از تجمع آب ها جلوگیری کنند.

امینی ضمن انتقاد از عدم مدیریت صحیح اماکن شهری در مواقع آبگرفتگی، گفت: این صحیح نیست که با هر بارندگی زیر پل های ما آب جمع شده و مردم ناراضی شوند، امروز زمان انجام کار علمی و غیر فنی نیست، پل که ساخته می شود باید برای زیر پل هم فکری کرد در غیر این صورت برای هر بارندگی تجمع آب را داریم و شهرداری ها و آزادراه ها باید فکری برای چاه های جذبی این اماکن کنند.

وی گفت: حتی یک قطره آب نباید زیر پل ها بماند، نباید زیر پل ها آب مانند دریاچه جمع شود و مشکلاتی برای مردم ایجاد شود.

به هر تقدیر مدیریت شهری و مسئولان مرتبط با مدیریت شهر و شهرستان در مواقع بارندگی و آبگرفتگی باید فکری کنند تا مردم با هر بارشی اینچنین دچار آسیب نشوند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۴۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف

محمود لیایی معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به استاندارد سازی آدرس های اماکن از طریق سامانه جی نف گفت: این پروژه قرار است که استانداردسازی آدرس ها و ژئوکد کردن پارسل های پستی را انجام دهد. جی نف یک پایگاه داده اطلاعاتی بوده با آدرس تمام ساختمان ها و واحد های مکانی موجود در شهر ها و روستا های کشور را استاندارد سازی می‌کند. با این پروژه نحوه آدرس در کمترین زمان صورت گرفته و استاندارد سازی می‌شود.

او افزود: میانگین کشوری این پروژه در حال حاضر بیش از ۸۷ درصد پیشرفت داشته است. استاندارد سازی یعنی یک آدرس تنها از یک مسیر شناخته شده و امکان مشابه سازی و سوء استفاده از بین می‌رود و تمام دستگاه های دولتی مرجعشان برای آدرس دهی پروژه ملی جی نف است. با اجرای کامل طرح جی نف در کهگیلویه و بویراحمد نشانی همه اماکن یکسان سازی و با آدرسی استاندارد تبدیل می‌شود.

لیایی اظهار کرد: پروژه ۱۲ شهر در استان کهگیلویه و بویراحمد را تکمیل کرده‌ایم و ۶ شهرستان دیگر نیز تا آینده نزدیک تکمیل می‌شود. پس از جمع آوری و به روز شدن اطلاعات هر شهرستان کد پستی هوشمند و پلاک نوسازی تولید شده درب منازل نصب می‌شود و این بخشی از طرح هوشمندسازی شهر است. ارائه خدمات الکترونیکی و اجرای کامل طرح جی نف می‌تواند در خدمت رسانی صحیح به مردم اعم از کاهش ترافیک و آلودگی هوا، جلوگیری از اتلاف وقت، کاهش هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری و بالا بردن سطح رضایتمندی مردم موثر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • هوای رباط کریم تقریبا سالم است/خرابی دستگاه پایش آلودگی هوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • اجاره خانه در رباط کریم چند؟
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان