Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل،بهلول تکلوی در بازدید از آزمایشگاه شیر استان که در راستای اجرای اصل 44 واگذاری امورات به بخش خصوصی و بر اساس مصوبه مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت جهاد کشاورزی به اتحادیه دامداران استان واگذار و تجهیز شده است، اظهار کرد: استان اردبیل به جهت دارا بودن شرکت‌های عظیم کشت و صنعت و دامپروری مغان و پارس و تعداد 93 واحد گاوداری شیری صنتعی یکی از قطب های مهم و تاثیر گذار در امر تولید شیر و فرآورده‌ای لبنی و صنایع تبدیلی مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شیر با ارزش‌ترین ماده غذایی است که تامین کننده پروتئین سبد سلامتی خانوارها است و امید است با اشاعه فرهنگ مصرف بیش از پیش این ماده حیاتی بتوانیم سرانه آن را در جامعه بالا ببریم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد: در حال حاضر سالانه بیش از 51 هزار نمونه رکوردگیری شده از واحدهای پرورش گاو شیری اصیل استان در آزمایشگاه‌های استان و مرجع برای بهره‌برداری علمی آنالیز می‌شود.

تکلوی یادآور شد: با استحصال داده‌های دقیق و صحیح و با استفاده از نرم افزارهای رایانه‌ای داده‌های مذکور در امر اصلاح نژادی به صورت عملی و کاربردی اعمال شده تا نتایج حاصل در انتخاب گاوهای شیری پرتولید و تکثیر نتایج ختری آنان توان و پتانسیل تولید شیر را به برنامه‌ریزی‌هایی با چشم انداز تولید پایدار و با کیفیت رهنمون سازد.

وی ابراز امیدواری کرد: با ادامه روند کار آزمایشگاه شیر در استان می‌توانیم با انتخاب در گله‌های مولد شیری توان تولیدی واحدهای مذکور را بالا برده تا مالکان و صاحبان واحدهای صنعتی با بهره‌گیری از علوم و فنون به روز جهان به ویژه در امر اصلاح نژادی قدم‌های بلندی در توسعه و رونق اقتصادی بخش دام استان برداریم.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۷۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد

مسعود ایرانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

وی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • شیری دست استقلال و نکونام را خواند!
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود