Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@04:25:02 GMT

زخم‌های گوارشی به دنبال مصرف زیاد "ژلوفن"

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۹۷۲۵۰

‌یک دارو ساز گفت: ژلوفن یا همان ایبو پروفن ژله‌ای، جزو داروهایی است که اگر زیاد مصرف شود به مرور زمان باعث درد شدید معده و زخم‌های گوارشی می‌شود.

به گزارش ایسنا، ‌دکتر سمیه میرزائی خاطر نشان کرد: مصرف داروی ژلوفن در دراز مدت مشکلاتی را برای انسان به وجود می‌آورد و سیستم گوارشی را تحت الشعاع قرار می‌دهد، اما به خاطر روکش ژلاتینی، کمتر از ایبو پروفن و سایر داروها ضرر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در مورد داروهایی که داری آنتی بیوتیک هستند، یادآور شد: آنتی بیوتیک دارویی است که باکتری‌ها و سایر موجودات میکروسکوپی بیماری‌زا را از بین می‌برد و به سیستم دفاعی بدن در مقابله با بیماری‌ها کمک می‌کند، اما نمی‌تواند به بیماری‌های ویروسی حمله کرده و آن‌ها را از بین ببرد.

وی اظهار کرد: متاسفانه آنتی بیوتیک‌تراپی در بین مردم ایران بیش از حد شایع شده و مردم به صورت خودسرانه برای هر نوع بیماری از آنتی بیوتیک‌ها استفاده می‌کنند، اما متوجه آن نیستند که مصرف بی‌جا و خودسرانه آنتی بیوتیک، بدن انسان را در برابر این داروها مقاوم می‌کند.

میرزائی ادامه داد: باید سطح دانش مردم در استفاده از داروها افزایش یابد و قبول کنند که مصرف آنتی بیوتیک فقط برای بیماری‌های عفونی است و از طرف پزشک متخصص تجویز می‌شود.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۷۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است

ترانه علیدوستی دچار بیماری به نام سندرم (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms) با نام اختصاری (DRESS) شده است که یک نوع واکنش شدید ناشی از حساسیت به مصرف برخی داروها است.

اخباری مبنی بر بیماری ترانه علیدوستی در روزهای گذشته منتشر شده که موجب نگرانی جامعه سینمایی و مخاطبان شده است. بطور معمول در این مواقع واکنش‌های احساسی و معمولا تلخی منتشر می‌شود که عمده آنها هم تحت تاثیر فضای مجازی و تحلیل‌ها و تفاسیر منابع نامعتبری است که اطلاع‌رسانی دقیق در دستور کار آنها نیست.

از همین رو خبرنگار سینما اعتماد پیگیر وضعیت ترانه علیدوستی و نوع بیماری این بازیگر شد. ترانه علیدوستی حدود ۶ماه پس از آزادی خود از زندان دچار بیماری به نام سندرم (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms) با نام اختصاری (DRESS) شده است که یک نوع واکنش شدید ناشی از حساسیت به مصرف برخی داروها است.

این وضعیت زمانی ایجاد می‌شود که «سیستم ایمنی» واکنش بیش از حدی به برخی داروها نشان می‌دهد. در نتیجه این امر باعث ایجاد علائم متعددی مانند تب، ناهنجاری‌های خونی و التهاب اعضاء در سراسر بدن می‌شود.

بنا بر گزارش‌های رسیده به سینما اعتماد، خوشبختانه ترانه علیدوستی به موقع متوجه وجود این سندروم شده و درمان‌ها و مراقبت‌های لازم را از ماه‌ها قبل در سکوت انجام داده و پس از پی گرفتن چندین روش درمانی و دارویی، در نهایت توانسته این سندرم را کنترل کند و به شرایط نرمال نزدیک شود و این درمان‌ها به صورت دوره‌ای و برای رسیدن به سلامتی کامل ادامه دارد.

ضمن اینکه حضور چند روزه این بازیگر در بیمارستان کسری تهران که موجب نگرانی‌ها هم شده بود، در ادامه همین مراقبت‌ها بوده که البته به دلیل کاهش اکسیژن خون چند روزی به طول انجامیده و ترانه علیدوستی در حال حاضر شرایط خوبی دارد.

دیگر خبرها

  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم؟ + راهنمای کامل
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است
  • روزی ۸ عدد از این میوه گران بخورید!
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟/ جزئیات
  • ۷ داروی پرکاربرد که مصرف بی‌رویه آن‌ها مشکل‌ساز است
  • هفت داروی پرکاربرد که مصرف بی‌رویه آن‌ها مشکل‌ساز است