Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:54:36 GMT

راه‌اندازی حمام آفتاب در مجموعه «سد امند»

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۹۸۰۲۳

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گردشگری سیمرغ آذربایجان از راه‌اندازی حمام آفتاب در مجموعه سد امند خبر داد.

«سعید رحیمی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص وضعیت مجموعه سد امند اظهار کرد: سابقه تشکیل سد امند به دست وزارت کشاورزی سابق، به 20 سال گذشته برمی‌گردد که پس از ادغام وزارت کشاوری و جهاد سازندگی، به جهاد کشاورزی تحویل داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف جهاد کشاورزی از احداث این سد، استفاده زراعی باغات پایاب از آن بود که متأسفانه سالیان سال، به‌علت عدم مدیریت اهالی پایاب و هزینه‌بر بودن آن، نمی‌توانستند سد را پر کنند.

وی افزود: در سال 89، پس از مطالعات دو ماهه‌ای که یک شرکت ایتالیایی در این منطقه انجام داد، شرکت سرمایه‌گذاری گردشگری سیمرغ آذربایجان وارد عمل شد و در قدم نخست، زمین‌های اطراف سد را تملک و خریداری کرد که برای همه تملک‌های خود، سندهای قانونی دارد.

رحیمی خاطرنشان کرد: مخزن سد بر اساس تصمیمی که از سوی مدیریت ارشد استان گرفته شد، به آب‌منطقه‌ای استان تحویل داده شد و جا دارد از زحمات مدیرکل جهاد کشاورزی و مدیریت آب‌منطقه‌ای استان قدردادنی کنم که همکاری‌های بسیار زیادی با ما داشتند.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گردشگری سیمرغ، با بیان این‌که این شرکت قراردادی 25 ساله برای سرمایه‌گذاری در این مجموعه را دارد، گفت: پس از ورودمان به این منطقه، طرحی برای توسعه جذب گردشگر برنامه‌ریزی کردیم و این طرح را در سه فاز پیش می‌بریم. پر کردن و نگهداری مخزن سد بر عهده شرکت سرمایه‌گذار بوده و هم‌اکنون ورزش‌های آبی چون جت اسکی، اسکی روی آب، قایقرانی و فلای‌بورد، در سطح آماتور و حرفه‌ای به ارائه خدمت می‌پردازند.

وی خاطرنشان کرد: طرح‌های اقامتی کوتاه‌مدت را نیز در اطراف مخزن سد ایجاد کرده‌ایم و تالارهای پذیرایی، عروسی، رستوران‌های کنار ساحلی و ... در حال ساخت است که رستوران‌های کنار ساحلی، از 15 خرداد ماه فعالیت خود را آغاز خواهند کرد، هم‌چنین احداث هتل پنج ستاره، در برنامه کاری ما قرار دارد که مطالعات لازم را نیز در این خصوص انجام داده‌ایم.

رحیمی ادامه داد: 44 هکتار زمین را تحت تملک داریم که مخزن سد نیز 33 هکتار است و در کنار این سد، به مسافت چهار کیلومتر، جاده سلامت احداث کرده‌ایم که این جاده سلامت بر طبق اکوسیستم منطقه بوده و سعی در مدرنیته کردن آن نخواهیم داشت.

وی گفت: ما بدون مطالعه وارد این منطقه نشده‌ایم و می‌دانیم که باید از زمانی که داریم، به بهترین شکل استفاده کنیم و در همین راستا، به صورت شبانه‌روزی کارهای عمرانی خود را پیش می‌بریم تا بتوانیم جوابگوی خواسته‌های مردم باشیم.

رحیمی خاطرنشان کرد: ما تا این لحظه هیچ‌گونه محدودیتی نداشتیم، چرا که تمامی مقررات جاری کشور را رعایت کرده‌ایم و خوشبختانه هیچ مشکلی نیز ایجاد نشده است.

وی در خصوص نحوه اقامت گردشگران در این منطقه نیز گفت: آلاچیق‌های اطراف مخزن سد، برای استفاده کوتاه‌مدت در طول روز هستند، اما با شرکتی در حال مشارکت هستیم تا با طرح‌هایی که دارند، آلاچیق‌های عشایری را از اول خرداد ماه در اختیار گردشگران بگذاریم تا این آلاچیق‌ها به عنوان یک هتل دو ستاره، حداقل پذیرای 200 نفر جهت اسکان شبانه باشند.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گردشگری سیمرغ یادآور شد: هم‌چنین در جلسه‌ای که با برخی پزشکان داشتیم، برای تعبیه حمام آفتاب به توافق رسیده‌ایم که این طرح شامل شنا، اتاق ماساژ، کلینیک پوست‌درمانی و ... خواهد بود و مطمئناً این کار را امسال به بهره‌برداری خواهیم رساند و مناطق حصارکشی شده را در نظر گرفته‌ایم تا بانوان نیز بتوانند از این طرح استفاده کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۸۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام

محمد صادق معلم زاده معاون درمان دانشکده پزشکی تربت جام گفت: با تلاش و پیگیری‌های انجام شده، خوشبختانه بخش شیمی درمانی سرپایی در مرکز آموزشی درمانی سجادیه واقع در منطقه جام راه اندازی شد.

وی افزود: این بخش با هدف ارائه خدمات شیمی درمانی به بیماران مبتلا به سرطان در منطقه جام و ارتقای سطح دسترسی آنها به خدمات درمانی تخصصی راه اندازی شده است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام ادامه داد: از این پس، بیماران منطقه تربت جام، تایباد، صالح آباد، باخرز می‌توانند بدون نیاز به تحمل سفر‌های طاقت فرسا به شهر‌های دیگر، خدمات شیمی درمانی را در همین مرکز دریافت کنند.

معلم زاده با اشاره به امکانات و خدمات ارائه شده در این بخش، اظهار داشت: در بخش شیمی درمانی سرپایی سجادیه، کلیه مراحل شیمی درمانی توسط متخصصان آنکولوژی مجرب انجام می‌شود و همچنین خدمات مراقبتی و حمایتی و مشاوره روانشناسی و مددکاری اجتماعی نیز به بیماران ارائه می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نوبت دهی به بیماران در این بخش به صورت اینترنتی انجام می‌شود و امکان نوبت دهی حضوری نیز در محل مرکز فراهم شده است. 

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • راه اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • جزئیات راه‌اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها