Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-رییس موسسه الهادی گفت: آقای رئیسی در نظام قضایی بوده، ۱۰ سال در قوه قضاییه و سازمان بازرسی بوده که فسادهای گسترده در آن زمان در کشور صورت گرفت باید پرسید چرا آن زمان صدای کسی در نیامد؟ چرا کسی نگفت این همه فساد برای چیست؟ چرا این مسائل برای مردم شفاف‌سازی نشد.
حجت السلام هادی غفاری درباره دومین مناظره دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری با بیان این‌که در دومین مناظره هم ما برنامه‌ای از سوی نامزدها مشاهده نکردیم، گفت: متاسف و متاثر هستم اشخاصی که خود را نامزدهای انتخاباتی معرفی می‌کنند برنامه‌ای برای اداره کشور ندارند و فقط آمده‌اند که یک جناح را تخریب کنند و با این عمل رای بیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او خاطرنشان کرد: رفتار روحانی و جهانگیری طبیعی بود، به هر حال آنان کارهایی را انجام دادند که باید از عملکردشان دفاع می‌کردند و قطعا آن را نیز ادامه خواهند داد.
رئیس مؤسسهٔ الهادی در پاسخ به این سوال که رفتار نامزدهای انتخاباتی را در دومین مناظره چگونه ارزیابی می‌کنید، عنوان کرد: مشاهد کردیم که ۴ کاندیدای دیگر برنامه‌ای برای اداره کشور نداشتند، مناظره که جای سخنرانی نیست باید برنامه ارائه داد.
او خاطر نشان کرد: از بین آقایان هیچ کدام نگفتند که چه برنامه‌ای برای اداره کشور دارند، بعضی‌ها هم انگار فقط برای دعوا آمده بودند.
غفاری ادامه داد: آقای قالیباف مناظره را با رینگ بوکس اشتباه گرفته بود.آقای رییسی هم که کار اجرایی نکرده تا برنامه‌ای ارائه دهد.
عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام یاد گفت: آقای رییسی کتابچه‌ای را نشان دادند ولی حتی یک صفحه هم باز نکرد بخواند تا ببنیم چه برنامه‌ای دارد، البته متهم نمی‌کنم ان‌شاالله که ورق‌های آن سفید نباشد.
غفاری افزود:مگر می‌شود در ۱۵ روز یک برنامه ۲۰۰ صفحه‌ای نوشت، اگر ۱۰۰۰ کارشناس هم داشته باشیم نمی‌شود.
او با بیان اینکه رییسی درباره عملکردش در قوه قضاییه دربرخورد با مفاسد دولت گذشته شفاف‌سازی کند، تاکید کرد: آقای رئیسی در نظام قضایی بوده، ۱۰ سال در قوه قضاییه و سازمان بازرسی بوده که فسادهای گسترده در آن زمان در کشور صورت گرفت باید پرسید چرا آن زمان صدای کسی در نیامد؟ چرا کسی نگفت این همه فساد برای چیست؟ چرا این مسائل برای مردم شفاف‌سازی نشد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۸۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!

فرشاد مومنی، اقتصاددان و استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی در نشست بررسی کتاب «تسخیر دولت» در انتقاد از وضعیت موجود گفت: چقدر قبیح و چقدر سقوط اندیشه‌ای در جمهوری اسلامی محسوب می‌شود که شهید مطهری در یکی از سخنرانی‌های خود قسم جلاله می‌خورد و می‌گوید اگر جمهوری اسلامی تاسیس بشود تلاش می‌کنم تا برای معرفی مارکسیست در دانشکده الهیات یک استاد بسیار باورمند و باکیفیت بیاورم.

به گزارش «اطلاعات آنلاین»، او گفت: ببینید از آنجا به کجا‌ها سقوط کرده ایم و دامنه حذف و سانسور کردن اندیشه‌ها به کجا رسیده است. به جایی رسیده‌ایم که حتی اندیشه‌های شریعتی هم توسط برخی تحمل نمی‌شود و کتاب مطهری را به جای نقد کردن خمیر می‌کنند، و این کار‌ها را به نام دین انجام می‌دهند.

وی افزود»: با تکیه بر کتاب تسخیر دولت سه نشانه اصلی وجود دارد که حاکی از پدیده تسخیر دولت است که این سه نشانه عبارت است از تسلط پول و سرمایه بر سیاست‌گذاری‌ها، عدم تغییر سیاست‌ها با تغییر دولت‌ها و افراد، و عدم توجه به مسائل واقعی جامعه.

مومنی هشدار داد: در ایران سالم‌ترین و باشرافت‌ترین افراد متهم به نفوذ می‌شوند! نفوذی کسانی‌اند که فقر و فلاکت و وابستگی را افزایش می‌دهند.

این اقتصاددان مشهور خطاب به روسای قوا گفت: تا کار به فاجعه نکشیده رویه‌ها را تغییر دهید. در تجربه قبلی حکومت یکدست، رییس جمهور وقت تمام منتقدان خود را به فساد متهم می‌کرد، اما بی‌سابقه‌ترین سقوط در شاخص فساد در دوره احمدی نژاد رقم خورد.

به گفته وی، مرکز پژوهش‌ها می‌گوید ۱۳۹۹ رتبه ایران از نظر کیفیت محیط زیست ۶۷ بوده و الان به ۱۳۳ رسیده است. این فرونشست‌ها، گسل‌ها، آلودگی‌ها و بحران آب انقدر کم اهمیت است؟

مومنی با بیان اینکه الان وقت بریدن و کنار کشیدن نیست گفت: جامعه ما بیش از هر زمانی دیگری به ارتقای بنیه اندیشه‌ای نیازمند است پس تا اطلاع ثانوی افسردگی، سرخوردگی و بریدن ممنوع!

دیگر خبرها

  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • رییسی: امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود