Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@13:35:14 GMT

نظر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره یک جشنواره

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۹۸۶۲۵

نظر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره یک جشنواره

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی برپایی جشنواره «نقش تن‌پوش» در حوزه مد و لباس و همسو با سبک زندگی اسلامی و ایرانی را ضروری دانست.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره نقش تن‌پوش، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مازنی - عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی - درباره ضرورت برپایی این جشنواره در فضای فرهنگی، هنری و صنعتی حاکم بر کشور، اظهار کرد: اصل کار، بسیار مفید است و معتقدم برپایی این رویداد در حوزه مد و لباس و همسو با سبک زندگی اسلامی و ایرانی ضروری به نظر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: جشنواره «نقش تن‌پوش» باید فضایی را پیش روی مردم قرار دهد تا آن‌ها با علایق و سلایق گوناگون، کالای خود در حوزه مد و لباس را مورد انتخاب قرار دهند و در این راستا لازم است که الگوهای پیش روی آن‌ها مطابق با سابقه تاریخی ایران اسلامی و متناسب با فرهنگ بومی کشور باشد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به لزوم توجه به دو وجه کیفیت و زیبایی‌شناختی در میان آثار جشنواره، اظهار کرد: اگر آثار برگزیده چنین رویدادی دارای سطح کیفی مناسبی باشند و از جنبه‌های هنری نیز به شکل قابل قبولی طراحی و ارائه شوند، دست دولت و بخش صنعت برای پرداخت یارانه در زمینه تولید باز است و توجه تولیدکنندگان نیز به خروجی جشنواره جلب خواهد شد.

مازنی افزود: این‌که جشنواره «نقش تن‌پوش» در بخش‌هایی به موضوع فرهنگ شهادت و انقلاب اسلامی پرداخته، بسیار ستودنی است، اما لازم است در تکمیل این حرکت فرهنگی، تلاش شود تا شخصیت‌هایی که تصویرشان روی لباس نوجوان و جوان ایرانی نقش می‌بندد به درستی در میان آحاد جامعه معرفی و شناسانده شوند و این‌گونه جایگاه برگزاری چنین جشنواره‌ای نیز به درستی در ابعاد داخلی و بین‌المللی ظهور و بروز پیدا خواهد کرد.

پنجمین جشنواره «نقش تن‌پوش» با همکاری کارگروه ساماندهی مد و لباس ایرانی و اسلامی وزارت ارشاد، انجمن موسسات مد و لباس کشور، ستاد توسعه فناوری نرم و هویت‌ساز ریاست جمهوری، پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری، موسسات خصوصی برگزار می‌شود.

اختتامیه این جشنواره ۱۹ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود و نمایشگاهی از آثار برگزیده این جشنواره تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه برپا خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است

ایسنا/لرستان رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: پیوندهای قومی، بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی‌ است.

فرهاد فرامرزیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره علمی فرهنگی هنری اقوام ایران زمین، بیان کرد: این جشنواره امسال توسط جهاد دانشگاهی و با همکاری استانداری لرستان، دانشگاه لرستان، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی لرستان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری استان برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: وحدت اقوام برای ایران امنیت به ارمغان آورده و این موضوع توسط دشمنان این مرز و بوم شناسایی شده و برای ضربه زدن به وحدت و امنیت ملی، مسأله اقوام را نشانه گرفته‌اند و گاهی با تحریکات و تقابل قومی موجب برهم زدن هم‌گرایی و وحدت اقوام ایرانی شده‌اند.

فرامرزیان اظهار کرد: ایران یک جامعه چند قومی است و با وجود اینکه اقوام ایرانی سرگذشت‌ها و ویژگی‌های گوناگونی دارند، اما هویت ایرانی آنها همواره بر پایه مشترکات قومی استوار بوده است.

او گفت: در نگاه اول، لازمه چنین اشتراکی این است که عصبیت‌های قومی و تمایلات مشابه آن مهار شود و تعلق به اجتماع قومی در سایه تعلق و وابستگی به اجتماع ملی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پیوندهای قومی، بخش مهمی از شناسنامه اقوام ایرانی است، بیان کرد: ملت ایران با وجود تنوع قومی که در تمام بخش‌های شمالی، جنوبی، شرقی، غربی و مرکزی این سرزمین پهناور گسترده شده‌اند، کمترین فاصله اجتماعی را دارند و به بالاترین سطح آگاهی سیاسی، اجتماعی و هم‌افزایی رسیده‌اند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به اهداف برگزاری چهارمین جشنواره علمی فرهنگی هنری اقوام ایران زمین، گفت: ارتقای سطح آگاهی دانشجویان، دانشگاهیان، جامعه هنرمندان، ترویج و نشر نمادهای وحدت‌بخش شامل پرچم ملی، سرود ملی، خط و زبان مشترک و توجه به عناصر هویت‌ساز مثل اماکن جغرافیایی مانند خلیج فارس، دریای خزر، کوه دماوند، دریاچه ارومیه، ترویج مفهوم حاکمیت ملی و سرزمینی با پذیرش اصل تنوع و احترام به اقوام ایرانی، آگاهی بخشیدن، شناسایی و کنترل توطئه‌ها و تهدیدها، فراهم آوردن بستری مناسب برای رشد و شکوفایی آفرینش‌های فرهنگی و هنری جوانان، فراهم کردن فضای علمی و گفتمانی درباره خاستگاه تمدنی و ارتقای سطح علمی و آگاهی‌های تاریخی درباره خاستگاه تمدنی، از جمله اهداف این جشنواره است.

فرامرزیان با بیان اینکه همگرایی اقوام ایرانی می‌تواند در کشور مزیت‌های قابل توجهی داشته باشد، افزود: برگزاری چنین جشنواره‌هایی که مخاطب آنها جوانان دانشجوی اهل فرهنگ، هنر، تحقیق و مطالعه‌اند، می‌تواند زمینه‌ساز ترویج اشتراک‌های قومی و ملی شود و تاثیر بسزایی در فرهنگ دانشگاه‌های کشور وبه تبع آن، در جامعه داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • وزیر فرهنگ: در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری