Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، طی هشتمین نشست اعضاء متعاهد کنوانسیون رامسر در تاریخ 26-18 نوامبر 2002 در والنسیای اسپانیا، تاسیس مرکز منطقه ای رامسر با هدف آموزش و تحقیق در منطقه غرب و مرکز آسیا در شهر رامسر جمهوری اسلامی ایران بر اساس قطعنامه 18 مورد توافق و تصویب اعضاء قرار گرفت.
در این ارتباط هدف کلی این مرکز تقویت اجرای کنوانسیون رامسر در منطقه از طریق برنامه های آموزشی، پژوهشی، حمایتی و آگاهی رسانی عمومی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا یکی از برنامه های اصلی سال 2017 این مرکز توسعه همکاری میان شهرهای میزبان مراکز منطقه ای رامسر جهت افزایش همکاری بمنظور انجام تلاش های مشارکتی در خصوص توسعه اقتصادی بواسطه تقویت طبیعت گردی پایدار و توسعه تنوع زیستی از طریق حفاظت و بهره برداری پایدار از تالاب ها می باشد.
لذا پس از برنامه ریزی و هماهنگی های اولیه توسط مرکز منطقه ای رامسر در مرکز و غرب آسیا و همچنین مرکز منطقه ای رامسر در شرق آسیا هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به منظور امضای یادداشت تفاهمی دو جانبه میان شهرهای رامسر و سانچئون در تاریخ 10-5 اردیبهشت ماه سالجاری به کشور کره جنوبی اعزام گردید. اعضای هیات اعزامی شامل شهردار رامسر، معاون امور عمرانی استانداری مازندران، مسئول بخش امور سرمایه گذاری شهرداری رامسر، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رامسر و همچنین مدیر اجرایی مرکز منطقه ای رامسر در مرکز و غرب آسیا بودند.

در همین ارتباط موضوعات مورد توافق یادداشت تفاهم همکاری عبارتند از:
1- همکاری های دو جانبه در خصوص خط مشی های حفاظتی بمنظور ارتفاء جهانی حفاظت تنوع زیستی،
2- مشارکت در به اشتراک گذاری منابع فرهنگی و اکولوژیکی جهت توسعه اقتصاد محلی از طریق ترویج طبیعت گردی پایدار،
3- به اشتراک گذاشتن مطالعات موردی موفق و تبادل کارشناسان و اطلاعات بمنظور تقویت طبیعت گردی، و
4- همکاری در فعالیت هایارتباطات، آموزش و تنویر افکار عمومی (CEPA) مانند برگزاری کمپ های مشترک طبیعت برای دانش آموزان، آموزش آموزش دهندگان، نشست های آنلاین، جشنواره طبیعت گردی، نمایشگاه و نظایر آن بمنظور اجرایکنوانسیون رامسر.

طی سفر مذکور برخی مراکز و تاسیسات شامل مرکز بازدید کنندگان و خلیج سانچئون، مراکز تصفیه فاضلاب و همچنین تفکیک زباله شهر سانچئون مورد بازدید قرار گرفتند. همچنین طی بازدید مذکور و بر اساس پیشنهاد طرف ایرانی مقرر گردید محوطه ای از باغ ملی سانچئون بمنظور تاسیس باغ ایرانی با مشخصات فرهنگی ایرانی-مازندرانی رامسر و با هدف شناسایی و معرفی کشور بعنوان زادگاه کنوانسیون در کنار سایت سایر کشورها جهت اجرا به شهرداری رامسر تحویل گردد. در راستای اجرایی نمودن مفاد یادداشت تفاهم، قرار است طی چند ماه آینده هیاتی از شهر سانچئون کره جنوبی به میزبانی شهرداری رامسر به جمهوری اسلامی ایران سفر نمایند.

این گزارش می افزاید،نصرت الله کوزه گر شهردار رامسر، از بازدید از رامسر سایت، باغ ملی تالاب‌ها، سایت تصفیه فاضلاب شهری، سازمان بهسازی و نوسازی و بافت فرسوده جهت تبادل تجربیات با نمایندگان کنوانسیون در قاره آسیا با حضور دو شهردار خبرداد.

وی تصریح کرد: در این جلسه علی نبیان معاون عمرانی استاندار، محمدرضا نیاستی رییس محیط زیست رامسر، صادق صادقی زادگان مدیر مرکز و غرب آسیای کنوانسیون رامسر و مسعود غلامی مسئول سرمایه گذاری شهرداری رامسر حضور داشتند.

کوزه گر یادآور شد: براساس این تفاهم نامه شهر سانچئون کره جنوبې و شهر رامسر جمهوری اسلامی ایران (من بعد طرفین همکاری) به منظور انجام تلاش های مشارکتی در زمینه توسعه اقتصادی به واسطه تقویت طبیعت گردی پایدار و توسعه‌ تنوع زیستی از طریق حفاظت و بهره برداری پایدار از تالاب ها همکاری خواهند کرد.

وی افزود: در این تفاهم نامه طرفین همکاری به صورت دو جانبه سیاست‌های حفاظتی خود را به منظور ارتقای جھانی حفاظت تنوع زیستی تبادل خواهند کرد و نیز طرفین همکاری منابع فرهنگی و اکولوژیکی خود را به اشتراک خواهند گذاشت و جهت توسعه اقتصاد محلی از طریق ترویج طبیعت گردی پایدار مشارکت خواهند کرد.

شهردار رامسر تصریح کرد: طرفین همکاری به منظور تقویت طبیعت گردی از طریق به اشتراک گذاشتن مطالعات مورد یا موفق، و تبادل کارکنان و اطلاعات همکاری خواهند کرد و نیز طرفین همکاری فعالیت های ارتباطات، آموزش و تنویر افکار عمومی ( CEPA ) مانند برگزاری کمپ‌های مشترک طبیعت برای دانش آموزان، آموزش دهندگان، نشست‌های آنلاین، جشنواره طبیعت گردی، نمایشگاه و نظایر آن را به منظور اجرای آتی کنوانسیون رامسر توسعه خواهند داد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۹۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور

برای اولین بار اجرای مدیریت پسماند صنعتی با هدف اقتصاد چرخشی و حفاظت از محیط زیست در دو صنعت بزرگ کشور با همکاری و مشاوره علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران محقق شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران علیرضا نورپور، استاد دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران درباره این تحول گفت: با توجه به اینکه در برنامه هفتم توسعه بر موضوع اقتصادی چرخشی تاکید بسیار شده است و همچنین موضوع پسماند‌ها یک چالش بزرگ محیط زیستی است، این ایده از طرف دانشگاه تهران به پتروشیمی شازند و شرکت سیمان تهران داده شد تا با نظارت علمی دانشگاه تهران، شرکت سیمان تهران از پسماند صنعتی (خاک آهک) شرکت پتروشیمی شازند به عنوان مواد اولیه کارخانه سیمان تهران بزرگترین واحد تولید سیمان کشور استفاده کند.

نورپور با اشاره به عملیاتی شدن این اقدام در چارچوب یک تفاهم‌نامه، افزود: اجرای تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت پتروشیمی شازند و شرکت سیمان تهران علاوه بر کاهش مشکلات محیط زیستی در منطقه شازند اراک ناشی از پراکندگی پسماند در هوای منطقه، در حفظ محیط زیست تهران نیز موثر خواهد بود؛ چرا که شرکت سیمان تهران مواد اولیه (آهک) کمتری از کوه‌های منطقه شهر ری خواهد داشت. با عملیاتی شدن این تفاهم‌نامه در عمل گامی در جهت حفاظت از منابع طبیعی منطقه تهران و کاهش انتشار غبار معادن نیز برداشته خواهد شد.

استاد دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران، با بیان اینکه این تفاهم با نظارت علمی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران و پس از ماه‌ها آزمایش‌های متعدد تیم دانشگاهی و حمایت دفتر پسماند سازمان محیط زیست و همچنین مساعدت اداره کل محیط زیست استان تهران به نتیجه رسید و در این مرحله به صورت پایلوت اجرا می‌شود، افزود: با نتایج موفقی که از این تفاهم‌نامه حاصل می‌شود، می‌توان از پسماند صنایع پتروشیمی که هیچ آلایندگی شیمایی ندارند و فقط آهکی هستند به عنوان خوراک اولیه صنایع سیمان استفاده کرد که در این صورت ضمن حفظ منابع طبیعی مشکل دفع پسماند صنایع پتروشیمی نیز برطرف می‌شود.

نورپور در پایان با اشاره به اهمیت اقتصاد چرخشی و مدیریت پسماند، تاکید کرد: باید از مراکز دفن پسماند در کشور جلوگیری شود و پسماند‌ها وارد چرخه تولید شوند تا بتوان ضمن حفظ محیط زیست کشور ارزش‌افزوده خلق کرد.

دیگر خبرها

  • امضای توافق‌نامه اقتصادی و فرهنگی میان کره شمالی و بلاروس 
  • کاشت درخت در دل بیابان‌های روستای همت آباد توسط همیار طبیعت + فیلم
  • امضای تفاهم‌نامه کمیته قضایی سه جانبه مقابله با تروریسم میان ایران، عراق و سوریه
  • امضای تفاهم‌نامه قضایی میان ایران، عراق و سوریه
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و شرکت صنعتی
  • ورود دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به تحقق اقتصاد چرخشی با مشارکت دو صنعت بزرگ کشور
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود
  • رهاسازی ۳۰ قطعه کبک در دامان طبیعت مرند
  • ارسال بیش از ۱۴۰۰ نامه از طرف طبیعت