Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@19:06:31 GMT

برخی کشورها دنبال پیچیده کردن مشکلات منطقه هستند

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۰۰۷۴۸

به گزارش پارسینه، علی اکبر ولایتیصبح امروز در دیدار با معاون وزیر خارجه آلمان و هیات همراه ویگفت:ما برای روابط دو کشور اهمیت زیادی قایل هستیم چرا که رابطه ایران و آلمان سابقه طولانی دارد و به خصوص در یکی دو سال اخیر نیز از رشد نسبتا خوبی برخوردار شده است.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: فاصله نزدیک دیدارها حکایت از پیشرفت و تعمیق روابط ایران و آلمان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: ما برای نقش بسیار تعیین کننده آلمان در تعیین سیاست های مستقل اروپایی اهمیت زیادی قائل هستیم.
ولایتی با بیان اینکه تحولات اخیر منطقه و جامعه بین الملل حکایت از نقش سازنده آلمان دارد خاطر نشان کرد: نقش آلمان در اتحادیه اروپا بسیار تعیین کننده است.
همچنین در ادامه این دیدار، معان وزیر امور خارجه آلمان گفت: تعداد سفرهای مقامات دو کشور نشان از افزایش سطح روابط ایران و آلمان دارد.
معان وزیر امور خارجه آلمان هم در این دیدار گفت: من به نتیجه این دیدارها بسیار خوش بین هستم، این دیدارها به بهبود شرایط کمک خواهد کرد.
مارکوس ادر افزود : روابط دو کشور دیرینه است و تهران و برلین فرهنگی نزدیک به یکدیگر دارند که در سال های اخیر همین امر به تعمیق روابط دو کشور کمک شایانی کرده است.
وی با اشاره به دیدارهای امروز خود با مقامات کشورمان به ویژه علی‌اکبر ولایتی خاطر نشان کرد: من به نتیجه این دیدارها بسیار خوش بین هستم و به عقیده من گفتگوها نیز بسیار سازنده خواهد بود.
معان وزیر امور خارجه آلمان گفت: این دیدارها به بهبود شرایط و اجرایی کردن برجام، همچنین حل مسائل منطقه ای و بین المللی کمک خواهد کرد که البته فکر می کنم هدف مشترک ما نیز باشد.برخی کشورها به دنبال پیچیدگی مشکلات منطقه هستند

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برخی کشورها علاقه ای به حل و فصل موضوعات منطقه ندارند و بیشتر به دنبال پیچیدگی مشکلات در منطقه هستند.علی اکبر ولایتی پس از دیدار با معاون وزیر خارجه آلمان با اشاره شرایط و تنش های موجود در منطقه تصریح کرد : بنظر می رسد که برخی کشورها علاقه ای به حل و فصل موضوعات ندارند و بیشتر به دنبال پیچیدگی و طولانی تر شدن مسائل و مشکلات در منطقه هستند.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران با هدف جلوگیری از تضعیف و تجزیه کشورهای منطقه و در راستای صلح و ثبات بین المللی می تواند نقش مهمی در این راستا ایفا کند.

ولایتی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران همواره در منطقه ایستادگی کرده و باید با صراحت گفت که ایران در این مسیر تنها با نگاه صلح و ثبات بین المللی در مواجهه با تروریسم گام برداشته است.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به وضعیت فعلی کشورهایی مانند لیبی گفت: نباید اجازه تکرار چنین اتفاقاتی را در منطقه داد چرا که در این صورت نمی توان جلوی گسترش تروریسم را گرفت.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تروریسم و دفاع از حاکمیت مشروع کشورهای منطقه همواره با نگاهی اصولی و به دعوت رسمی دولت های قانونی آنها در مبارزه با تروریسم و جریان های افراطی و تکفیری حضور دارد .

ولایتی تاکید کرد: همه کسانی که برای صلح و ثبات جهانی اهمیت قائل بوده و دلشان برای امنیت بین المللی می تپد باید در این مسیر گام بردارند.

وی خاطرنشان کرد: ما دفاع از سوریه و عراق و حاکمیت آنها را دفاع از خود می دانیم چرا که حفظ ثبات کشورهای منطقه و جلوگیری از تجزیه آنها برای ثبات منطقه ای بسیار مهم است.از اجرای برجام کاملا حمایت می کنیم

معاون وزیر امور خارجه آلمان گفت: آلمان از برجام و ادامه اجرای آن در همه زمینه ها کاملا حمایت می کند.

مارکوس ادر پس از دیدار با رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سومین دیدار خود با علی اکبر ولایتی، در جمع خبرنگاران تصریح کرد: گفتگوی بسیار فشرده و پرمحتوایی داشتیم.

وی افزود: پیشرفت های بسیار خوبی نه تنها در زمینه روابط دوجانبه اقتصادی بلکه در زمینه روابط سیاسی و فرهنگی داشته ایم که البته قصد داریم این روند ادامه یابد.

معاون وزیر خارجه آلمان همچنین در خصوص موضع این کشور اروپایی در زمینه برنامه جامع اقدام مشترک گفت: آلمان از برجام و ادامه اجرای آن در همه زمینه ها کاملا حمایت می کند.

وی به نگرانی های آلمان در زمینه تحولات خاورمیانه و اشتراک نظر با ایران در این زمینه اشاره کرد و افزود: دو کشور هم نظرند که هیچ راه حل نظامی در یمن، سوریه و نقاط دیگر وجود ندارد.

مارکوس ادر گفت: پیشنهاد آلمان گفتگوهای بیشتر و همچنین ارائه راه حل های بیشتر در راستای حل اختلاف نظرها و سوءتفاهم های موجود بین کشورهای حوزه خلیج فارس است.هر پیشنهاد سیاسی باید مورد قبول دولت و ملت سوریه باشد

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام توافق اخیر در نشست آستانه مبنی بر ایجاد مناطق امن در سوریه را توافقی مقدماتی خواند و گفت: هر پیشنهاد سیاسی از هر سویی در صورت قبول دولت و ملت سوریه، قابل قبول خواهد بود.
علی اکبر ولایتی پس از دیدار با معاون وزیر امورخارجه آلمان در جمع خبرنگاران درباره این دیدارتصریح کرد: دیدار بسیار خوب، مثبت و سازنده ای داشتیم، این سومین ملاقات ما با یکدیگر بود که تاکنون نتایج مثبتی به همراه داشته است.
وی افزود: مشترکات بسیار زیادی بین جمهوری اسلامی ایران و آلمان وجود دارد لذا توسعه روابط دوجانبه اقتصادی و سیاسی مورد حمایت هر دو طرف است و این روابط با قوت پیش می رود.
ولایتی با اشاره به مسایل منطقه ای و بین المللی گفت: جمهوری اسلامی ایران و آلمان در این زمینه همواره با یکدیگر مشورت داشته و دارند.
وی با بیان اینکه ایران و آلمان مشترکات زیادی درخصوص مسایل منطقه ای دارند، افزود: معتقدیم تمامیت ارضی کشورهای منطقه باید حفظ شود و مخالف هرگونه تجزیه کشورهای منطقه هستیم.
ولایتی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران نیز معتقد است؛ مشکلات منطقه راه حل نظامی ندارد بلکه حل معضلات منطقه نیازمند راه حل سیاسی است لذا باید همه طرف ها پای میز مذاکره به نتایج مثبت برسند.
وی افزود: همکاری های بین المللی بین ایران و آلمان درخصوص مسایل مربوط به اجرای برجام در سازمان ملل متحد کماکان ادامه خواهد یافت، ما آلمان را یک شریک مطمئن اروپایی برای جمهوری اسلامی ایران می دانیم.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین درخصوص توافقات نشست آستانه مبنی بر ایجاد مناطق امن و نقش ایران، روسیه و ترکیه در این توافق نیز گفت: روند مذاکرات سیاسی آستانه تقریبا جزو موثرترین و مثبت ترین نشست های سیاسی در رابطه با سوریه است.
ولایتی افزود: همه پیشنهادهایی که با حسن نیت ارایه می شود مقدماتی است چراکه باید هر پیشنهادی از سوی هر شخص و مجموعه ای مورد قبول دولت و ملت سوریه قرار گیرد.
وی گفت: هدف روسیه و ایران کمک به دولت و ملت سوریه و جلوگیری از تجزیه این کشور است.
ولایتی افزود: در این راستا و برای پایان دادن به حضور تروریست ها در خاک سوریه، اعاده حاکمیت کامل دولت این کشور بر کل سرزمین خود، بیرون راندن بیگانگان از خاک سوریه، ایران و روسیه به دفاع دولت و مردم سوریه از تمامیت ارضی و استقلال خود کمک می کنند.
وی گفت: در این راستا ایران و روسیه در مذاکرات سیاسی مثبت شرکت می کنند که البته توافق اخیر صرفا یک پیشنهاد است لذا هر پیشنهاد سیاسی از هر سویی در صورت قبول دولت و ملت سوریه قابل قبول خواهد بود.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۰۰۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر ویسمرادی عصر جمعه در اولین دورهمی تشکیلاتی نهضت اجتماعی جوانان این استان به‌عنوان علمداران اجتماعی که با حضور دبیر نهضت اجتماعی کشور در سالن جلسات دانشگاه پیام نور کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: نهضت اجتماعی جوانان از سال ۱۴۰۰ در راستای فرمایش مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب راه اندازی شد.

وی افزود: حضرت آقا توضیح دادند که فناوری پیاده سازی بیانیه گام دوم انقلاب از طریق حلقه‌های میانی راه‌اندازی جبهه عمومی منضبط صورت خواهد گرفت.

دبیر نهضت اجتماعی استان کرمانشاه ادامه داد: بر همین اساس قرارگاه بقیه الله از سال ۱۴۰۰ یک بازوی اجتماعی را به نام مجموعه نهضت اجتماعی جوانان در کشور راه اندازی کرد.

ویسمرادی خاطرنشان کرد: این نهضت در همه استان‌های کشور، رابطه‌های شهرستانی دارد و فعالان اجتماعی و حلقه‌های میانی را به کار گرفته است.

وی با بیان اینکه نهضت اجتماعی جوانان در هفت عرصه فعالیت دارد، افزود: این عرصه‌ها شامل حوزه‌های محیط زیست، قرض‌الحسنه، خیریه، خدمات اجتماعی، آسیب‌های اجتماعی، مروجین کسب و کار خُرد خانگی و کانون‌های حمایت از دامداری و کشاورزی است.

ویسمرادی تاکید کرد: نهضت اجتماعی در این عرصه‌ها به دنبال شناسایی گروه‌های مردمی و ظرفیت‌یابی آنها و سپس شبکه سازی در جهت انجام عملیات عمومی پر تعداد مردمی در جهت گره گشایی از مشکلات اجتماعی است.

وی توضیح داد: این نهضت از افرادی که در عرصه کسب و کار مشغول فعالیت هستند برای ورود افراد دیگری به عرصه اشتغال کمک می‌گیرد و با این کار تلاش دارد از مردم به خود مردم خدمت برساند.

دبیر نهضت اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: با این اقدام علاوه بر گره گشایی از کار مردم، یک جبهه عمومی منضبط برای خدمت به انقلاب نیز طراحی و اجرا شده است.

به گفته ویسمرادی، در یک افق زمانی مشخص ۱۰ درصد از مردم به صورت گروه‌های ۴ یا ۵ نفری در کسب و کار و فعالیت‌های اجتماعی مشارکت فعال خواهند داشت.

وی با بیان اینکه امروز اولین دورهمی تشکیلاتی علمداران اجتماعی در استان کرمانشاه برگزار شد، خاطرنشان کرد: این نهضت در کرمانشاه طی چهار ماه اخیر به صورت جدی شروع به فعالیت کرده و در همه شهرستان‌های نیز شبکه سازی انجام داده است.

کد خبر 6089365

دیگر خبرها

  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • آمریکا گروهک‌های تکفیری منطقه را احیا می‌کند
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • حمیدرضا عزیزی، پژوهشگر بنیاد علم و سیاست آلمان: ایران در حمله به اسرائیل به کشورهای منطقه هم هشدار داد، هم اطمینان خاطر/ تهران قواعد درگیری با تل آویو را بازتعریف کرد/ همسایگان عربی ایران به دنبال موازنه و مفاهمه با تهران خواهند بود/ توانمندی موشکی ایران
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است