Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از انجمن ارتوپدی ایران، دکتر احمدعلی احسانی با بیان اینکه درد زانو در جوانان علت های زیادی دارد، افزود: با توجه به اینکه سطح فعالیت، جنس، وزن، انجام یا عدم انجام ورزش، سابقه ضربه به زانو و عوامل دیگر در ایجاد درد زانو دخالت دارند، در مواجهه با این عارضه باید به نوع و کیفیت آن، زمان ایجاد درد مانند درد شبانه یا درد هنگام تحرک توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ارتباط با علت صدای زانو گفت: صدای زانو در سنین مختلف علت های متفاوتی دارد ولی معمولا جابه جا شدن یک سری گازها در ناحیه مفصلی ممکن است، باعث صدای زانو شود.
متخصص ارتوپدی با اشاره به اینکه بیماران باید بر اساس مجموعه نشانه های بالینی مورد بررسی قرار گیرند، گفت: تمام نشانه های بیماری باید توسط پزشک بررسی شود به ویژه بیمارانی که سفتی مفصل، التهاب مفصل، رماتیسم و نشانه هایی از آسیب ساده یا پیچیده دارند، باید تحت معاینات تشخیصی دقیق تری قرار گیرند.
احسانی تصریح کرد: روش هایی مانند تغییر سبک زندگی، اجتناب کردن از ورزش سنگین و پرفشار، کاهش وزن و فشار بر زانو، تغذیه سالم، استفاده از دستشویی فرنگی، اجتناب از ایستادن طولانی مدت و حمل نکردن بار سنگین، جهش و پرش نکردن همچنین پیاده روی مداوم، دوچرخه سواری و آب درمانی می تواند از زانودرد بیمارانی که سابقه دردهای غضروفی دارند، جلوگیری کند.
وی در ارتباط با بهترین سبک نشستن گفت: نشستن روی صندلی با زاویه 90 درجه بهترین سبک است اما نشستن به صورت چهار زانو و به خصوص دو زانو باعث فشار زیاد به غضروف زانو می شود؛ زیرا هنگامی که دو زانو می نشینیم حدود 7 برابر وزن بدن روی غضروف زانو فشار وارد می شود.
متخصص ارتوپدی ادامه داد: فشار طولانی مدت روی زانو باعث شده، غضروف، رگ خونی برای تغذیه نداشته باشد و کم تحرکی نیز سبب شده به مرور زمان غضروف با کوچکترین ضربه و افزایش سن شکننده شود و این مسأله شروعی برای آسیب به زانو و آرتروز باشد.
وی درخصوص زانو درد در جوانی گفت: کم تحرکی جوانان و نشستن طولانی مدت آنان در پشت میز باعث شده که عضلات آنان ضعیف و در پشت استخوان کشکک آنها سائیدگی ایجاد شود.
احسانی خاطرنشان کرد: اندام تحتانی پرانتزی (ژنو واروس و ژنو والگوس) و مشکلات آناتومیک و راستای اندام می تواند با ایجاد درد برای بیمار همراه باشد و از این نظر نیز حتماً باید یک بررسی دقیق صورت گیرد.
وی ادامه داد: مشکل مهم دیگر نشستن کودکان کم سن و سال به شکل W است که می تواند در آینده باعث بروز مشکل برای این آنها شود.
کنگره انجمن جراحان ارتوپدی ایران همزمان با کنگره جامعه جراحان ایران 18 تا 22 اردیبهشت ماه سال جاری در سالن همایش های رازی تهران با حضور صاحب نظران و اساتید برجسته برگزار می شود.
علمی**1834**1440
تنظیم: ناهیدشفیعی** انتشار:‌گلشن

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۰۲۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی

آفتاب‌‌نیوز :

تزریق انسولین به مقدار کم، کاهش قند خون نیمه شب، تغذیه نامناسب یا پرخوری، پدیده داوون و تزریق نادرست انسولین از دلایل افزایش قند خون صبحگاهی است.

 پدیده داوون به این جهت است که از حدود ساعت سه تا چهار صبح به بعد، قند خون افزایش می‌یابد که سه یا چهار بار در هفته، این مسئله رخ می‌دهد. علت این افزایش، ترشح هورمون‌هایی مانند هورمون رشد به ویژه در دوره بلوغ مبتلایان به دیابت نوع یک است و این هورمون‌ها مخالف انسولین عمل می‌کنند و باعث افزایش قند خون می‌شوند.

 در افراد دیابتی که انسولین تزریق می‌کنند، کاهش اثر انسولین که هنگام شب تزریق شده و نیز استرس و فشار‌های عصبی، به تشدید پدیده داوون می‌انجامد. برای اطمینان از بروز این پدیده، لازم است طی شب، چندین بار قند خون را اندازه‌گیری کرد.

 برای برطرف کردن این پدیده، از آن جا که نیاز به انسولین در هنگام صبح افزایش می‌یابد، با نظر پزشک، انسولین را باید دیرتر تزریق کرد.

با توجه به این که در کشور ما بسیاری از افراد دیر شام می‌خورند، قند خون ممکن است طی شب افزایش یابد. در این مورد نیز باید در طول شب، چندین بار قند خون را کنترل کرد و اگر متوجه شدید که قند خون در طول شب افزایش یافته، به احتمال زیاد، میزان انسولین برای تزریق شبانه کم است.

 میزان انسولین را باید زیر نظر پزشک معالج را افزایش دهید. کاهش قند خون در نیمه‌های شب نیز ممکن است سبب افزایش قند خون صبحگاهی شود؛ زیرا هنگامی که قند خون به شدت کاهش یابد، بدن انسان به طور خودکار هورمون‌هایی از جمله آدرنالین و گلوکاگن ترشح می‌کند که مخالف انسولین عمل کرده و باعث افزایش قند خون صبحگاهی می‌شوند.

 بیمار باید قند خون را چندین بار در طول شب کنترل کند تا متوجه کاهش احتمالی قند خون شود. میزان انسولین پایه و زمان تزریق آن باید زیر نظر پزشک تغییراتی داده شود و تغذیه نامناسب یا پرخوری نیز هر یک ممکن است به افزایش قند خون صبحگاهی بینجامد.

 برخی از افراد مبتلا به دیابت به جای شام، میوه زیاد مصرف می‌کنند یا به مقدار زیاد مواد پروتئینی، لبنیات و ماست می‌خورند که در طول شب، بخشی از این مواد در کبد تبدیل به قند یا گلوکز می‌شود و همین امر سبب افزایش قند خون صبحگاهی می‌شود.

 برای شام نباید مقدار فراوان پروتئین، مواد غذایی پر چرب و نیز مقدار زیادی میوه مصرف کرد. برای مهار افزایش قند خون صبحگاهی، اولین گام، تشخیص دلیل بروز آن است و در صورتی که قند صبحگاهی کنترل شود، کنترل قند خون در سایر اوقات روز نیز امری قابل دسترسی است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • انتخاب جانشین خطیر، مهم‌ترین ابهام در استقلال
  • آمادگی نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ایستگاه تقویت فشار گاز چشمه‌خوش و کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • جان سینا به همراه WWE عازم فرانسه شد
  • هانسی فلیک، گزینه جدی نشستن روی نیمکت چلسی
  • اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است
  • محرم زیر باران زانو نزد (عکس)
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • نتانیاهو مانع دستیابی به توافق است/ تلاش آمریکا برای فشار بر حماس
  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • شایع ترین علت نیاز به پیوند کبد در ایران