Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: پولی که قبل از برجام در هند بوده، هنوز کامل برنگشته است، اما سعی کردیم بعد از برجام در فاصله ۶۰ تا ۹۰ روز مطالبات خود را وصول کنیم که نشد، اما دریافت پول نفت از هند به روز شد.
به گزارش تسنیم، «علی کاردر» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران در خصوص میزان مطالبات نفتی ایران از دیگر کشورها بابت فروش نفت گفت: این مطالبات در حال وصول است، البته بخشی از آن با مشکل مواجه شده اما مشکل بانکی نیست، برخی از شرکت‌ها دیگر نفت تولید نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: نزدیک به 20 میلیارد از پول ایران در چین مانده است، البته این پول وام بوده است و تلاش می‌کنیم، میزان وام را برگردانیم؛ پولی که قبل از برجام در هند بوده، هنوز کامل برنگشته است، اما سعی کردیم بعد از برجام در فاصله 60 تا 90 روز مطالبات خود را وصول کنیم که نشد اما دریافت پول نفت از هند به روز شد.
معاون وزیر نفت در خصوص خرید نفت ایران توسط هند اذعان داشت: بعد از اینکه میدان فرزاد B به خاطر اختلافی که بین خواسته های دو طرف بود به شرکت های هندی نرسید، هند اعلام کرد که خرید نفت ایران را 20 درصد کاهش می‌دهد که مقدار کمی از آن تحقق یافت، ایران نیز به گفته‌های خود در مقابل هند عمل کرده است.
وی ادامه داد: قبل از برجام 75 میلیون بشکه میعانات گاز روی آب داشتیم که بعد از برجام این میزان صفر شد، در دوران تحریم بسیاری از تجهیزات را دوبار خریدیم که برخی از آنها کیفیت مطلوب ندارند و هنگامی که ظرفیت تولید بالا می‌رود لوله‌ها می‌شکند؛ همچنین قسمت اعظم پول ایران در کشورهای خارجی مانده بود.
کاردر خاطرنشان کرد: اگر برجام نبود، میزان صادرات ایران به 450 هزار بشکه می‌رسید، اگر کسی توانست با 450 هزار بشکه کشور را اداره کند، مدل خود را روی میز بگذارد.
معاون وزیر نفت در خصوص اینکه برخی خبرها حاکی از تخفیف هفت دلاری برای فروش نفت به مشتریان از سوی ایران است، گفت: این ادعا صحت ندارد و قیمت گذاری نفت خام ایران بر اساس شرایط بازار انجام می شود که این موضوع به معنای تخفیف یا ارزان فروشی نفت نیست.
وی ادامه داد: صادرات نفت و میعانات گازی ایران در اسفندماه به سه میلیون و 47 هزار بشکه رسید که رکورد پس از انقلاب بود که با توجه به میعانات گازی روی آب این اتفاق افتاد و دیگر تکرار نمی‌شود.
مدیرعامل شرکت ملی نفت تصریح کرد: مقدار صادرات نفت خام ایران در فروردین ماه امسال 2 میلیون و 500 هزار بشکه در روز بود که پیش بینی می شود میانگین صادرات نفت خام ایران امسال به 2 میلیون و 700 هزار بشکه در روز برسد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۰۵۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو

بعد از پیگیری تسنیم در خصوص حجم بالای تخصیص ارز به مونتاژکاران و عدم کاهش التهابات بازار خودرو، وزیر صمت تیم کارشناسی را به جهت بررسی فرایندهای مذکور تعیین کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها 

گفتنی است،  اخیراً گمرک ایران لیست 100 واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.
همان‌طور که در پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • دستور رییسی باز هم ناممکن از آب درآمد!/ ساخت هواپیما فعلا شدنی نیست/ تکلیف یک میلیون دلار پولی که صرف شد چه می‌شود؟ (فیلم)