Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@23:01:56 GMT

ردصلاحیت ۱۹۶ نفر در استان کرمان توسط هیئت نظارت

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۰۶۰۰۱

ردصلاحیت ۱۹۶ نفر در استان کرمان توسط هیئت نظارت

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان کرمان با اشاره به اینکه بیش از دو هزار و ۷۰۰ شعبه اخذ رای در سراسر استان در نظر گرفته شده است گفت: اسامی نهایی نامزدهای انتخاباتی شوراهای اسلامی شهر و روستا فردا به فرمانداری‌ها اعلام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، احمد انارکی‌محمدی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان اظهار‌داشت: انتخابات شوراهای اسلامی استان کرمان در 23 شهرستان، 71 شهر و 58 بخش برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بیش از دو هزار و 700 شعبه اخذ رای در سراسر استان در نظر گرفته شده است افزود: حدود 5 هزار صندوق رای نیز برای برگزاری انتخابات ایجاد می‌شود.

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان کرمان با بیان اینکه حدود دو هزار و 500 روستا در استان کرمان وجود دارد خاطر‌‌‌نشان کرد: از دو هزار و 719 شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده، 719 شعبه شهری و دو هزار شعبه روستایی هستند.

وی با اشاره به اینکه در 8 شهرستان استان از 23 شهرستان، انتخابات شوراها به صورت الترونیکی انجام می‌شود گفت: انتخابات شوراها در شهرستان‌های زرند، رفسنجان، سیرجان، بافت، شهربابک، بم، کهنوج و جیرفت الکترونیکی برگزار می‌شود.

انارکی‌محمدی با بیان اینکه فردا اسامی نهایی کاندیداها به فرمانداری‌ها اعلام می‌شود افزود: تا کنون 397 نفر از داوطلبین توسط هیئت‌های اجرایی رد‌صلاحیت شدند و 196 نفر هم از کسانی که به هیئت نظارت معرفی شدند توسط هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای استان رد صلاحیت شدند.

وی با بیان اینکه سعی کرده‌ایم فرصت را برای حضور همه مردم فراهم کنیم تصریح کرد: اصل و اساس در تایید صلاحیت‌ها برائت و قانون‌مداری بود سلیقه‌ای عمل نکرده‌ایم.

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان کرمان با اشاره به اینکه نتیجه انتخابات باید افزایش اقتدار نظام باشد گفت: مردم باید با حضور گسترده، توطئه‌های دشمنان اسلام را خنثی کنند.

وی با بیان اینکه در بحث تبلیغات زودهنگام نیز تخلفاتی انجام شده و فضای مجازی رصد می‌شود افزود: قاضی ویژه جرائم انتخاباتی در استان و شهرستان‌ها تعیین شده و تا انتهای زمان برگزاری انتخابات، روند انتخابات بررسی و تخلفات پیگیری می‌شود.

انارکی‌محمدی با اشاره به اینکه پرونده تمام افرادی که از رای هیئت نظارت شاکی بودند، مجدد بررسی شده است اظهار داشت: فراتر از قانون عمل نکردیم و استعلام از مراجع چهارگانه انجام شده است.

انتهای پیام/

R7860/P1377/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۰۶۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران گفت: بی‌تفاوتی شوراهای روستا بر ساخت و ساز غیر مجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت و ساز غیرمجاز ببندند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، محمد رنجکش معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در همایش  روز شوراهای روستاها در حسینیه روستای " کریکلا" بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه هدف ما ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم روستا‌ها است، اظهار داشت: خرداد 1375 اولین قانون شوراها تصویب شد و وظیفه خطیری بر عهده شوراها قرار گرفت.

رنجکش داشتن برنامه برای شوراهای روستا را مهم برشمرد و گفت: اگر برنامه و بودجه نباشد از دهیار کاری برنمی‌آید و در برخی نقاط شوراها در زمان تعیین شده برنامه و بودجه ارائه نمی‌دهند، شوراها باید به صورت تخصصی ورود کرده و نظر داده و باتوجه به نیاز مردم روستا موضوعات را بررسی کنند.

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نظارت بر عملکرد دهیار را از وظایف  مهم شوراهای روستا برشمرد و تصریح کرد: شوراها به عنوان سیاست‌گذار یک روستا به عنوان ناظر بر عملکرد دهیار اقدام کنند نه اینکه در امور دهیاری دخالت داشته باشند، شورای روستا باید حداقل هر سه ماه از دهیار گزارش عملکرد بخواهد.

رنجکش یکی از مشکلات در مازندران را ساخت و ساز غیر مجاز دانست و ناظر نبودن شوراها بر عملکرد دهیار را یکی از دلایل آن برشمرد و اظهار کرد: غالباً نبود نظارت شورا بر عملکرد دهیار عاملی در ساخت و ساز غیر مجاز در مازندران است، بی‌تفاوتی شوراهای روستا‌ها بر ساخت و ساز غیرمجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت و ساز غیر مجاز ببندند.

وی افزود: سوادکوه از جمله شهرستان‌‌های مازندران است که در دل منابع طبیعی واقع شده و وظیفه شوراهای سوادکوه نسبت به سایر شهرستان‌ها مهم‌تر است.

رنجکش موضوع پسماند را موضوع مهم دیگر در روستاها عنوان کرد و با تاکید بر ایجاد درآمد پایدار برای پیشبرد اهداف روستاها، گفت: دهیاری یک نهاد غیر دولتی است و با درآمد پایدار باید به خودکفایی برسند، جذب سرمایه‌گذار راهی برای ایجاد درآمد پایدار است و اهالی روستا منتفع خواهند شد و عوارض کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شوراها به بالندگی شهر و روستا کمک می‌کنند
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • راور، بافت و زرند شوراهای اسلامی نمونه استان کرمان شدند
  • همایش تجلیل و تکریم شوراهای اسلامی شهرستان قشم
  • تاریخ برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان