Web Analytics Made Easy - Statcounter

، وی روز شنبه در جریان سفر به کشور مولداوی و در نشست اقتصادی مشترک ترکیه و مولداوی در کیشینف اظهار کرد: بر اساس برنامه تدوین شده، تا سال 2023 و صدمین سالگرد اعلام جمهوریت در ترکیه، تولید ناخالص کشور به میزان 2 هزار میلیارد دلار و درآمد سرانه نیز به سطح 25 هزار دلار خواهد رسید و برای رسیدن به این اهداف اقتصادی ذره ای تردید نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: کودتای نافرجام کشور در 15 جولای سال 2016 نتوانست مانع سرمایه گذاری ها و اجرای پروژه های بزرگ در ترکیه شود و پروژه های عظیمی در کشور اجرا شد و امسال نیز در دست اجراست به طوری که نخستین مرحله بزرگترین فرودگاه دنیا نیز در سال 2018 افتتاح خواهد شد.
وی با اشاره به جهش اقتصادی ترکیه بعد از سال 2002 و تبدیل ترکیه به الگوی بسیاری از کشورهای در حال توسعه در سایه اقدامات مثبت حزب عدالت و توسعه بیان کرد: تولید ناخالص داخلی ترکیه از 230 میلیارد دلار در سال 2002 به 850 میلیارد دلار در سال 2016 رسید و درآمد سرانه نیز از سه هزار و 55 دلار در سال 2002 به 10 هزار دلار رسیده است.
وی با اشاره به پنج برابر شدن صادرات ترکیه در 15 سال گذشته گفت: پیش بینی می کنیم که به حجم صادراتی 500 میلیارد دلار در سال دست یابیم.
یلدریم همچنین در جریان سفر به کیشینف پایتخت کشور مولداوی و در نشست مطبوعاتی مشترک با پاول فیلیپ نخست وزیر مولداوی نیز اعلام کرد: گروه منتسب به فتح الله گولن موسوم به گروه گولن (فتو) در بیش از 170 کشور جهان فعالیت دارد و ما در صدد جلوگیری از فعالیت آنها هستیم.
وی گفت: مبارزه ترکیه با گروه گولن که در پشت پرده کودتا 15 جولای سال گذشته قرار دارد، در راستای قواعد دولت مبتنی بر قانون و حقوق ملی ادامه دارد.
وی بیان کرد: تلاش‌ ترکیه درباره متوقف کردن فعالیت گروه فتو در خارج از کشور از طریق رایزنی با کشورهای مخاطب ادامه دارد و من مطمئنم که مولداوی تا کنون به هیچ وجه از یک گروه که ممکن است به ترکیه ضرر برساند، حمایت نکرده و از این به بعد هم حمایت نخواهد کرد.
نخست وزیر ترکیه با اشاره به استمرار مبارزه با گروه فتو در چارچوب قانون توسط قوه قضائیه ترکیه تأکید کرد: برای جلوگیری از فعالیت های گروه گولن در خارج به رایزنی با کشورهای دیگر ادامه می دهیم.
وی در ادامه، این سفر را صفحه جدیدی در روابط دو کشور و نخستین سفر در سطح نخست وزیر از ترکیه به مولدوای عنوان کرد و افزود: با توافقنامه های همکاری که در کیشینف منعقد شد، روابط دو کشور در زمینه های فرهنگی، گردشگری و اقتصادی رونق خواهد گرفت.
یلدریم حجم مبادلات دو کشور را نامطلوب دانست و خواستار افزایش سطح مبادلات تجاری دو طرف از 400 میلیون دلار کنونی به یک میلیارد دلار شد و گفت: با قراردادهای تجاری آزاد به این روند سرعت خواهیم بخشید و تلاش های ما برای افزایش سرمایه گذاری‌ها به طور متقابل از این به بعد ادامه خواهد داشت.
وی نخستین سرمایه‌گذاران پس از استقلال مولداوی را سرمایه گذاران ترکیه اعلام کرد.
نخست‌وزیر مولداوی نیز با یادآوری واکنش کشورش در قبال کودتای نافرجام سال گذشته ترکیه گفت: پشتیبانی دولت مولداوی از نهاد‌های قانونی ترکیه همچنان ادامه خواهد داشت.
پاول فیلیپ بیان کرد: مدارس گروه گولن در مولداوی نیز از سوی کارشناسان مرتبط با وزارت کشور و سازمان اطلاعات ترکیه در چارچوب قوانین مورد تحقیق و بررسی قرار خواهد گرفت و با توجه به نتایج تحقیقات آنها، اقدامات قانونی را انجام خواهیم داد.
وی با بیان این که ترکیه اصلی ترین شریک تجاری مولداوی است، گفت: سرمایه گذاران ترکیه در مولداوی فعالیت بسیار موفقیت آمیزی دارند و آژانس همکاری و هماهنگی ترکیه (تیکا) در مولداوی 24 پروژه مختلف را با صرف 2 میلیون یورو اجرا کرده است.
وی همچنین اظهار کرد: کمک و اعانه ترکیه برای توسعه منطقه خودمختار گوک اوغوز یری در مولداوی که نقش پل بین دو کشور را ایفا می کند، قابل توجه است و از مردم و دولت ترکیه به خاطر ارسال کمک‌های مالی به مولداوی جهت جبران خسارات ناشی از بلایای طبیعی قدردانی می کنیم.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۰۷۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند

به گزارش خبرنگار مهر، امیر کشانی صبح پنجشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان با اشاره به موضوع تعطیلی روزهای پنجشنبه، اظهار داشت: بررسی عدد و آمارها ب نشان می‌دهد که تعطیلی روزهای پنجشنبه می تواند ۸.۳ میلیارد دلار به تجارت بین المللی کشور ضرر برساند و این ضرر تنها مختص عده‌ای نیست.

وی ادامه داد: ضرر ۸.۳ میلیارد دلاری تجارت کشور با تعطیل شدن پنجشنبه‌ها باعث می شود درآمد ارزی کشور کاهش و نرخ ارز افرایش یابد که تاثیر آن را دقیقاً بر زندگی مردم ببینیم.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان با اشاره به اینکه اصفهان طی روزهای گذشته میزبان هیأت‌های تجاری از ۲۲ کشور عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا بود، خاطرنشان کرد: میزبانی اصفهان از نمایندگان ۲۲ کشور آسیایی نشان داد که بار بسیاری از مسائل کشور را می تواند به دوش بکشد از این رو به نمایندگی جامعه زحمتکش کارگری درخصوص معیشت این قشر نیز باید دست در دست یکدیگر دهیم.

کشانی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد استان ما جامعه کارگری محسوب می‌شوند، تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی سال گدشته مصوبه گذراند که درآمد بالای ۱۲ میلیون تومان را مشمول مالیات کرد؛ فکر می کنم در بسیاری از جوامع سکولار هم این قسمت خوب بوده اما باید توجه داشت این مالیات ستانی از فردی که زیر خط معیشت درآمد می‌گیرد، زیبنده نظام جمهوری اسلامی که خود را طرفدار تولید و کار می داند، نیست. برداشت مالیات از کسانی که روزانه ۱۲ تا ۱۵ ساعت کار می کنند و باید ماه به ماه مالیات دهند درحالی که برخی افراد را یکی دوسال بعد برای پرداخت مالیات فراخوان می کنند، این زیبنده نظام ما نیست.

وی ابراز داشت: اینجا لازم است که کارگر و کارفرما دست به دست هم دهیم زیرا اگر دولت حداقل معیشت را عددی بالاتر از ۲۰ میلیون تومان اعلام کرده است چه دلیلی دارد کسانی که با عرق جبین کار می کنند اینگونه مالیات دهند؟

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: شاید رقم مالیاتی که از کارگر دریافت می شود برای دولت عدد بالایی نباشد اما برای کارگر عدد بسیار ناراحت کننده ای است. رسیدگی به این مساله پیامی که به جامعه می دهد این است که برای تولید کارگر ارزش قائل هستیم و امید است با همبستگی روز به روز بسیاری از مشکلات جامعه کار و تولید برطرف شود.

کد خبر 6094955

دیگر خبرها

  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • خسارت ۹.۵ تریلیون دلاری حملات سایبری در سال ۲۰۲۴
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی ارتقا یافته است
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند