Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مجله «رومیه» وابسته به تروریست‎های داعش در تازه‌ترین شماره خود در نوشته‌ای آموزشی چگونگی حملات انفرادی با چاقو، خودرو، و آتش‌سوزی را تشریح کرد. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، مجله «رومیه» وابسته به تروریست‎های داعش در تازه‌ترین شماره خود در نوشته‌ای آموزشی چگونگی حملات انفرادی با چاقو، خودرو، و آتش‌سوزی را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مجله الکترونیکی که به 10 زبان دنیا منتشر می‌شود عناصر تروریستی را تشویق می‌کند که برای اغوای قربانیان خود از وب‌سایت‎های خانه‌یابی مانند «eBayL» و «Craigslist» استفاده کنند؛ به این صورت که خانه‌های تک‌اتاقی را با تبلیغات جذاب در این سایت‌ها قرار دهند تا قربانیان را به محل مورد نظر هدایت و آن‌ها را با شیوه‌های بی‌رحمانه به قتل برسانند، حتما باید آگاهی منزل اجاره‌ای تا حد ممکن کوچک باشد تا خانواده‌های کم‌تعداد جذب شوند.

این نوشته آموزشی ضمن بیان جزئیات دقیق چگونگی به دام‌انداختن و قتل قربانیان بدون آنکه غیرطبیعی جلوه دهد می‌افزاید که عملیات کشتار باید در روزهایی انجام شود که پلیس و دیگر نیروهای امنیتی کشور درگیر مراسم‎های محلی یا ملی هستند.

نویسنده این مقاله در خصوص روش‎های دیگر به دام‌انداختن قربانیان از طریق فضای مجازی می‌نویسد می‌توان اسباب و وسایلی را برای فروش در وب‌سایت‎های آنلاین قرار داد که فروش آن‌ها مستلزم حضور فیزیکی شخص و پرداخت نقدی باشد.

هدف از گروگان‌گیری و کشتار افراد اخاذی نیست بلکه عنصر تروریستی برای ایجاد جو رعب و وحشت تا حد ممکن باید افراد بیشتری را با شیوه‌های هولناک مانند قطعه‌قطع کردن، بریدن گلو، شکافتن سر، زیرگرفتن با ماشین‎های سنگین، و زنده‌سوزی به قتل برساند.


این نوشته برای افزایش موفقیت عملیات به تروریست‌ها پیشنهاد می‌دهد که مردم را در فروشگاه‌ها، سالن‎های تئاتر و سینما، باشگاه‌های شبانه، رستوران‎ها، اماکن ورزشی و محیط‌های دانشگاهی گروگان بگیرند.

«باب وین‌رایت» کارشناس مسائل امنیتی شبکه‌های اجتماعی در خصوص شیوه جدید به‌کارگیری شبکه‌های اجتماعی برای ترور مردم ضمن اشاره به اینکه داعش وب‌سایت‌هایی را برای جذب افراد و تبلیغ آموزه‌های خود دارد می‌گوید:عناصر داعش پس از این به روش‎های جدید روی آوردند که شبکه‌های اجتماعی محبوب آن‌ها مانند فیسبوک، تلگرام و همچنین گوگل محدودیتهای شدیدی را بر حساب‎های تروریستی اعمال کردند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۰۸۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن دشمن شما، واقعا دوست شما است؟

دانشمندان برای اولین بار یک مدل شبکه اجتماعی با استفاده از فیزیک آماری توسعه داده‌اند که صحت نظریه تعادل اجتماعی هایدر را نشان می‌دهد.

به گزارش دیجیاتو، نظریه تعادل اجتماعی هایدر توضیح می‌دهد که انسان‌ها ذاتاً می‌کوشند تا در محافل اجتماعی به هماهنگی برسند. طبق این نظریه، چهار اصل وجود دارد که باعث تعادل روابط می‌شوند:

دشمنِ یک دشمن، یک دوست است.

دوستِ یک دوست، یک دوست است.

دوستِ یک دشمن، یک دشمن است.

دشمنِ یک دوست، یک دشمن است.

مطالعات بسیاری تلاش کرده‌اند تا این نظریه را با استفاده از علم شبکه و ریاضیات تأیید کنند. اما این تلاش‌ها بی‌ثمر بوده‌اند، زیرا شبکه‌ها با روابط کاملاً متعادل فاصله دارند. سوال این است که آیا شبکه‌های اجتماعی از یک مدل شبکه متعادل‌تر هستند یا نه. بسیاری از مدل‌های شبکه ساده‌تر از آن هستند که بتوانند پیچیدگی‌های روابط اجتماعی را در خود جای دهند. از این رو، نتایج آن‌ها با واقعیت ناسازگار است.

پژوهشگران دانشگاه نورث‌وسترن در مطالعه خود با موفقیت دو بینش کلیدی را گنجانده‌اند که، سرانجام بعد از ۸۰ سال، صحت نظریه تعادل اجتماعی هایدر را نشان می‌دهد. اول این که همه یکدیگر را نمی‌شناسند؛ دوم، بعضی‌ها در روابط خود مثبت‌تر از دیگران هستند. پژوهشگران این دو نکته را از مدت‌ها قبل می‌دانسته‌اند، اما نمی‌توانستند آن‌ها را همزمان در مدل‌های خود به‌کار بگیرند.

یکی از پیش‌بینی‌های نظریه تعادل اجتماعی این است که دو قطب سیاسی مخالف در یک جامعه ایجاد خواهند شد.

نظریه تعادل اجتماعی چه می‌گوید؟

نظریه تعادل اجتماعی هایدر از گروه‌های سه نفره استفاده می‌کند تا این فرض را توضیح دهد که انسان‌ها به‌دنبال روابط راحت و هماهنگ هستند. در روابط متعادل، همه همدیگر را دوست دارند. یا اگر یک نفر از دو نفر دیگر بدش می‌آید، آن دو با یکدیگر دوست هستند. روابط زمانی نامتعادل می‌شوند که هر سه نفر از هم بدشان می‌آید، یا یک نفر دو نفر را که همدیگر را دوست ندارند دوست دارد. چنین روابطی منجر به تنش و اضطراب می‌شوند.

این توضیحات با چیزی که در جوامع می‌بینیم بسیار سازگار هستند. در دنیای امروز دوقطبی‌های شدیدی وجود دارد که خود را به‌صورت قطب‌های سیاسی نشان می‌دهند. اگر تمام افرادی که شما دوست‌شان دارید، تمام افرادی را که دوست‌شان ندارید دوست نداشته باشند، نتیجه دو حزب سیاسی خواهد بود که از یکدیگر متنفر هستند.

استفاده از محدودیت‌ها در مدل‌های شبکه

در یک مدل شبکه، هر فرد یک گره و رابطه او با فرد دیگر یک لبه است که می‌تواند یک کیفیت خاص داشته باشد. دانشمندان پیش‌تر روابط دوستی یا دشمنی را در شبکه‌ها به‌صورت تصادفی مشخص می‌کردند. چنین مدل‌هایی از شبکه نمی‌توانند واقعیت جوامع را با موفقیت نشان دهند.

پژوهشگران نورث‌وسترن، ایستوان کوواک (István Kovács) و بینگ‌جیه هائو (Bingjie Hao)، از رویکرد تصادفی استفاده نکردند. برای این که تعاملات تصادفی باشند، هر گره (فرد) باید شانسی برابر برای مواجهه با گره‌های دیگر داشته باشد. اما در زندگی واقعی چنین نیست؛ مثلاً ممکن است شما هیچ‌گاه دوستِ دوست خود را نبینید.

کوواک و هائو مدل خود را به‌گونه‌ای ساختند که احتمال مثبت یا منفی بودن روابط کل شبکه، براساس مثبت یا منفی بودن روابط موجود تعیین می‌شود. این روابط همچنان تصادفی هستند، اما تصادفی بودن آن‌ها محدوده‌ای دارد که طبق توضیحات نظریه هایدر تعیین می‌شود. آن‌ها همچنین این نکته را در نظر گرفتند که برخی از افراد در روابط خود دوستانه‌تر هستند؛ یعنی احتمال مثبت بودن روابط آن‌ها بالاتر است.

آن‌ها مدل خود را روی داده‌های نظرات وبسایت Slashdot، روابط نمایندگان مجلس آمریکا، تعاملات تُجّار بیت‌کوین، و نظرات محصولات وبسایت Epinions اجرا کردند. این مدل توانست این شبکه‌ها را با موفقیت مدلسازی کند. در نتیجه، شبکه‌های اجتماعی با نظریه تعادل هایدر سازگار هستند. پژوهشگران می‌گویند این مدل نشان می‌دهد که حتی می‌توان این نظریه را به گروه‌های چهار نفره یا بیشتر بسط داد.

دیگر خبرها

  • کادوی روز معلم معلمان مناطق عشایری سوژه شبکه‌های اجتماعی شد/ عکس
  • ساعت پخش زنده بازی یوونتوس و رم ‌از تلویزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • دشمن دشمن شما، واقعا دوست شما است؟
  • ساعت پخش زنده بازی لیورپول و تاتنهام‌ از تلویزیون + شبکه ۳ و پخش آنلاین
  • این پهپاد نظامی سوژه شبکه های اجتماعی شد |‌ عکس
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز یکشنبه ۱۶‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • (ویدئو) فیلمی از یک کارگر باربری شبکه‌های اجتماعی را تسخیر کرد
  • لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای
  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
  • از «نیکا» تا «یسنا»