Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدرضا صالحی امیری روز یکشنبه در بازدید از ساختمان بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان افزود: معتقدم ساخت این فیلم یا مجموعه تلویزیونی به شدت تاثیرگذار است و حمایت اصلی مالی از سوی وزارت برای تحقق آن انجام می گیرد.
وی اضافه کرد: باید سناریوی این فیلم طوری باشد که جذابیت های لازم را داشته باشد تا در کشورهای ترکیه و آذربایجان و دیگر کشورها نیز به نمایش گذاشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در وزارت این آمادگی را داریم تا کلید تولید فیلم بلند یا سریال انجام شود و تیم تخصصی برای مذاکره به تبریز ارسال می کنیم؛ ضروری است در کنار این انجمن موسیقی تبریز باید فعال شود تا تولید موسیقی کند و سایر انجمن ها در کنار هم زیر چتر بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان فعال شوند.
صالحی امیری گفت: ضروری است از سوی بنیاد یک برنامه مکتوب به ما داده شود تا مشخص شود در سال جاری با توجه به بودجه ای که داریم چه کارهایی انجام خواهد شد و این برنامه سالیانه مکتوب باید به امضای استاندار و اعضای هیات مدیره برسد تا در جلسات بعدی درباره آن صحبت شود.
وی اظهار کرد: در خصوص تهیه دانشنامه استانی نیز باید بگویم که شیوه نامه ای در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تدوین دانشنامه ها تدوین شده تا انجام این مهم مبتنی بر پایه محکم علمی و نتیجه کار خوب باشد.
وی ادامه داد: برخی از استان ها دانشنامه های استانی تدوین کرده اند که متاسفانه هیچ مبنای علمی ندارد؛ تدوین دانشنامه تعریف و مداخل دارد و نگارش مقالات دانشنامه ای کار بسیار سخت و پیچیده ای است و یک مقاله دانشنامه ای برابر با کار صد مقاله است.
صالحی امیری اظهار کرد: اگر این کار ( ت دوین دانشنامه آذربایجان) با اصول انجام شود یکی از کارهای مهم و بزرگ برای بنیاد فرهنگ، هنرو ادب آذربایجان است.
وی تاکید کرد: دانشنامه آذربایجان باید به گونه ای تدوین شود تا در کتابخانه های بزرگ کشور و خارج از کشور قرار گیرد و باعث شود کسانی که در مورد فرهنگ و تمدن و اسطوره و ادب و میراث آذربایجان مطالعه می کنند، به آن مراجعه کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تهیه دانشنامه آذربایجان یکی از کارهای بزرگ و آغاز اصولی آن بسیار مهم است و در این راستا پیش نویس دانشنامه توسط بزرگان دانش نامه نویسی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تهیه شده است.
وی گفت: نیاز است که در بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان یک ماهنامه چاپ و در آن اخبار، مصاحبه با استانداران و مسئولان دانشگاهی چهار استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان در خصوص تحولات آذربایجان درج شود
وی افزود: در جلسه ای که در تهران داشتیم درباره ساختار تشکیلاتی بنیاد آذربایجان بحث کردیم و از استاندار آذربایجان شرقی تشکر می کنم که انگیزه جدی برای این کار دارند و مطمین باشید آثار کارهای شما را نسل های بعدی خواهند دید.
صالحی امیری ادامه داد: نگاه به بنیادفرهنگ، هنر و ادب آذربایجان باید نگاه بلند مدت باشد؛ بدون شک از آثار بنیاد در نسل های بعدی در مدارس تبریز و آذربایجان و حتی کشور تدریس خواهد شد.
وی گفت: دور نمی بینم روزی را که در قانون اساسی از تدریس زبان های آذری و دیگر زبان های محلی ایران اسم برده شود؛ هرچه که نسل جدید می آید نگاه ها بازتر و درک و پذیرش مسایل بیشتر می شود.
وی اظهار کرد: بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان برای همیشه این جغرافیا خواهد ماند و باید نهال های آن درست کاشته شود و برای اینکه این اتفاق بیافتد سه نکته ضروری است.
وی ادامه داد: نکته اول این است که ساختار بنیاد درست تدوین شود و دولت حامی باشد، اما کلیت کار بنیاد به دست افراد صاحب صلاحیت علمی در خود استان باشد و وظیفه دولت فقط کمک باشد؛ تاکید می کنم بنیاد باید هویت دولتی را کمرنگ و هویت دانشگاهی و مردمی اش را تقویت کند.
وی خطاب به رییس و اعضای هیات مدیره بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان افزود: با تغییر دولت ها ممکن است بنیاد دستخوش حوادث شود و به همین دلیل نباید بنیاد را به دولت گره زد؛ بنیاد را نهاد عمومی بکنید که همه افراد ذیصلاح در آن عضو باشند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: انجمن های ادبی، هنری، نقاشی، خوشنویسی، نگارگری و دیگر انجمن های فعال در تبریز و دیگر شهرهای منطقه شمالغرب زیر چتر بنیاد قرار گیرند تا قدرتی یابد که کسی نتواند آن را تعطیل کند.
وی افزود: بنیاد را از طریق انجمن ها و نهادهای فرهنگی مردم تقویت کنید تا ماندگار شود و آن را درگیر کارهای روزمره نکنید .
وی اضافه کرد: در بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان باید کارهای اساسی انجام گیرد و تهیه رسم الخط، تدوین دانشنامه و چند کارپژوهشی که قابل چاپ و انتشار در دنیا باشد، باید محقق شود.
وی اظهار کرد: هماهنگی و انسجام با بقیه استان ها در کشور کاری است که از مدیریت ارشد استان می خواهیم که در ارتباط با بنیاد آذربایجان انجام گیرد، زیرا در همه جای ایران آذری های حضور دارند و بنیاد باید قدرت ارتباطاتی خود را برای حفظ فرهنگ با آذری های سراسر ایران تقویت کنید.
وی گفت: بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان باید مکانیزم ارتباطی با آذری های سراسر کشور ایجاد کند و فراخوان داده شود تا همایش ملی آذربایجان در سال جاری برگزار و سال آینده بین المللی شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان موفق باشد و جواب دهد، برای سایر فرهنگ های قومی در ایران نیز از روی آن مدل سازی خواهد شد.
سیدرضا صالحی امیری، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان برای سفر دو روزه کاری در تبریز به سر می برد.
خبرنگار: مینا بازگشا** انتشاردهنده: محمد عزیزی راد
6120/518

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۱۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دمای زراعی آذربایجان غربی نسبت به بلند مدت ۲.۶ درجه سانتی گراد افزایش دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،آزاد توحیدی  افزود: تا ششم اردیبهشت ماه امسال اختلاف دمای جاری با سال گذشته ۰.۶ درجه و متوسط دمای زراعی سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲ حدود ۶.۵ درجه بوده است.

رییس گروه تحقیقات هواشناسی کاربردی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی گفت: متوسط دمای زراعی سال جاری استان ۷.۱ درجه بود که نسبت به میانگین سال گذشته افزایش یافته است.

وی افزود: بیشترین میانگین دمای ثبت شده سال زراعی جاری در شهرستان سردشت با ۱۰.۳ درجه ،پلدشت با ۹.۷، نقده و میاندوآب با ۹درجه سانتی گراد بود.

توحیدی ادامه داد: کمترین متوسط دما نیز در چالدران با سه درجه، تکاب با ۴.۳ و سلماس با پنج درجه سانتی گراد در سال زراعی جاری ثبت شده است و شهرستان چالدران و تکاب شاهد افزایش دما نسبت به سال گذشته هستند.

رییس گروه تحقیقات هواشناسی کاربردی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی گفت:متوسط بارش استان طی سال زراعی جاری تا ۲۵ فروردین ماه حدود ۲۴۶ میلی‌متر بوده که نسبت به زمان مشابه سال زراعی گذشته ۳۳ میلی متر شامل ۱۴ درصد و نسبت به بلند مدت سه درصد افزایش دارد.

 

دیگر خبرها

  • مستند کوین اسپیسی در راه پخش در سراسر جهان است
  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد
  • دمای زراعی آذربایجان غربی نسبت به بلند مدت ۲.۶ درجه سانتی گراد افزایش دارد
  • فیلم سینمایی تاریخی اقتباسی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود
  • «پایتخت ۷» با بازیگران بومی ساخته می‌شود
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • ویکی فقه؛ دانشنامه‌ای در حوزه علوم اسلامی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور