Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که روز برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه فرا رسیده، کمپین‌های انتخاباتی امانوئل ماکرون و مارین لوپن رای دهندگان فرانسوی را به شدت دو قطبی کرده است. در همین حال بر اساس نظرسنجی‌های صورت گرفته در اتحادیه اروپا حامیان احزاب تندرو و افراطی در حال افزایش هستند. آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی صباح، بر اساس نظرسنجی صورت گرفته در اروپا توسط موسسه برتلسمان، رای دهندگان فرانسوی در بین دو قطبی شده‌ترین رای دهندگان در اتحادیه اروپا هستند به طوری که از هر پنج نفر یک تن خود را تندرو و افراط گرا توصیف کرده و تنها از هر سه نفر یک نفر خود را میانه‌رو می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نظرسنجی همچنین سطح بالای غیرمعمول نارضایتی در فرانسه نسبت به مسیری که این کشور پیش گرفته را نشان می‌دهد که بر چالشی که رئیس‌جمهور جدید فرانسه با آن مواجه خواهد بود،‌ تاکید دارد.

امانوئل ماکرون، نامزد میانه‌روی مستقل امروز (یکشنبه) در دور دوم انتخابات با مارین لوپن، نامزد حزب راست افراطی جبهه ملی روبرو خواهد شد و از زمان تاسیس جمهوری پنجم فرانسه در سال ۱۹۵۸ و به دست شارل دوگل این نخستین بار است که هیچ نامزدی از احزاب راست میانه یا چپ میانه در دور دوم انتخابات حضور ندارد.

نظرسنجی صورت گرفته توسط موسسه برتلسمان، در زمینه حمایت از راست و چپ در اتحادیه اروپا از ۱۱ هزار و ۲۱ تن در سراسر اتحادیه اروپا صورت گرفته است. این نظرسنجی نشان داد که ۲۰ درصد از رای دهندگان فرانسوی خود را راست افراطی یا چپ افراطی می‌دانند در حالی که این آمار در کل اتحادیه اروپا ۷ درصد است. از این ۲۰ درصد ۱۴ درصد خود را راست افراطی توصیف کرده‌اند.

تنها ۳۶ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی خود را میانه‌رو توصیف کردند در حالی که این آمار در سراسر اتحادیه اروپا ۶۲ درصد است. از این ۳۶ درصد، ۲۱ درصد خود را چپ میانه و ۱۵ درصد خود را راست میانه معرفی کردند.

این نظرسنجی نارضایتی گسترده نسبت به مسیر سیاست در فرانسه را نیز نشان داد. تنها ۴ درصد از رای دهندگان راست افراطی و ۱۶ درصد از رای دهندگان چپ افراطی نسبت به این مسیر اعلام رضایت کردند.

این نظرسنجی حمایت شدید رای دهندگان چپ افراطی، چپ میانه و راست میانه را از ماندن فرانسه در اتحادیه اروپا و پول رایج یورو نشان داد و تنها رای دهندگان راست افراطی طرفدار خروج فرانسه از این بلوک و پول رایج واحد بودند.

در همین حال انتخابات ریاست جمهوری امروز یکی از جدی ترین رقابت‌ها در فرانسه در دهه‌های اخیر است. براساس نظرسنجی صورت گرفته برای شبکه تلویزیونی BFM، ماکرون با کسب ۶۲ درصد آرا رئیس‌جمهور خواهد شد، در حالی که لوپن تنها ۳۸ درصد از آرا را از آن خود خواهد کرد.

انتخابات از ساعت هشت صبح به وقت محلی فرانسه آغاز شده و رای‌دهندگان فرانسوی باید نامزدی مستقل با دیدگاهای میانه‌ یا نامزدی راست‌افراطی ا برای هدایت فرانسه در پنج سال آتی انتخاب کنند. در ادامه شرح حالی از نامزدهای انتخاباتی فرانسه ارائه می‌شود.

مارین لوپن، نامزد جناح راست افراطی

مارین لوپن با نام کامل «ماریون آن پرین لو پن» متولد پنجم اوت ۱۹۶۸ در نوی-سور-سن فرانسه است. او دختر سوم ژان ماری لوپن،‌ بنیانگذار جبهه ملی فرانسه است. لوپن سال ۱۹۹۱ از رشته کارشناسی ارشد حقوق و سال ۱۹۹۲ از کارشناسی مطالعات پیشرفته در حقوق کیفری دانشگاه پانتئون-آسا فارغ‌التحصیل شد. او از ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۸ در پاریس مشغول به کار وکالت بود.

او بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۴ ریاست بخش حقوقی جبهه ملی فرانسه را در دست داشت. در همین زمان، او ریاست شورای منطقه‌ای در منطقه نورد-پاس-د-کالاس را بر عهده گرفت.

او در ۲۰۰۲ به سمت‌هایی بالاتری در حزب راستگرای جبهه ملی فرانسه رسید و از یک عضو دفتر سیاسی در سال ۲۰۰۲ به معاونت حزب در سال ۲۰۰۳ رسید. او همچنین سال ۲۰۰۷ عضو کمیته مرکزی حزب شد و معاونت حزب در امور آموزشی، روابط عمومی و تبلیغات سیاسی را به دست گرفت. لوپن سال ۲۰۰۴ از طرف جبهه ملی فرانسه در پارلمان اروپایی انتخاب شد.

این سیاستمدار فرانسوی بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۱ به عضویت شورای شهرداری انن-بومون در منطقه پاس-د-کالاس درآمد. او سال ۲۰۰۹ مجددا در پارلمان اروپایی منتخب و عضو کمیته اشتغال و امور اجتماعی آن شد. مارین لوپن سال بعد، مجددا در شورای شهرداری منطقه نورد-پاس-د-کالاس انتخاب شد.

مارین لوپن سرانجام توانست در ۱۶ ژانویه ۲۰۱۱ به ریاست جبهه ملی فرانسه برسد. او سال ۲۰۱۲ از طرف حزبش نامزد انتخابات ریاست جمهوری فرانسه شد و توانست در دور اول انتخابات ۹ / ۱۷ درصد رای به دست آورد اما نهایتا پس از نیکولا سارکوزی و فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهوری کنونی فرانسه قرار گرفت و سوم شد.

در مارس ۲۰۱۴ حزب راستگرای جبهه ملی فرانسه به ریاست لوپن توانست در انتخابات شهرداری هفت درصد رای کسب کند. دو ماه بعد، او جبهه ملی را برای پیروزی در انتخابات پارلمان اروپایی در فرانسه رهبری کرد و توانست ۲۶ درصد رای به دست آورد.

در نهم فوریه ۲۰۱۶، لوپن برای اولین بار نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۷ را اعلام کرده و رسما در ۱۸ مارس ۲۰۱۷ ثبت نام کرد. لوپن در ۲۳ آوریل ۲۰۱۷ توانست با کسب ۳ / ۲۱ درصد از آراء در دور اول انتخابات ریاست جمهوری دوم شود و امروز (هفتم مه) در دور دوم انتخابات به مصاف ماکرون رفت. این سیاستمدار فرانسوی در ۲۴ آوریل ۲۰۱۷ موقتا از رهبری جبهه ملی فرانسه کناره گیری کرد. او دو بار ازدواج کرده و سه فرزند دارد.

امانوئل ماکرون، نامزد مستقل با دیدگاه‌های میانه‌

ماکرون در ۲۱ دسامبر ۱۹۷۷ در خانواده پزشک در آمیان متولد شد. او پیش از اتمام دوره متوسطه، به مدرسه نخبگان در پاریس فرستاده شد و نهایتا با مدرک کارشناسی ارشد فلسفه از دانشگاه پاریس-اوئست نانتر لا دفانس فارغ‌التحصیل شد. او همچنین مدرک کارشناسی ارشد روابط عمومی از موسسه مطالعات سیاسی پاریس دارد. ماکرون بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۴ در مدرسه ملی اداری (ENA) بوده است.

ماکرون بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸ بازرس مالی وزارت اقتصاد فرانسه بوده است. او پس از آن، به عنوان سرمایه‌گذاری بانکی فعالیت کرد و سپس از شرکای مدیریتی بانک روتشیلد و شرکا شد و سال ۲۰۱۱ از آن خارج شد و تا سال ۲۰۱۴ معاون دبیرکل کاخ لیزه ماند.

او سپس در ۲۶ اوت ۲۰۱۴ تا ۳۰ اوت ۲۰۱۶ سمت‌ وزیر اقتصاد، ‌صنعت و امور دیجیتالی فرانسه را در دست داشت. ماکرون از ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۹ عضو حزب سوسیالیست بود اما در ۶ آوریل ۲۰۱۶ جنبش "پیش به جلو" را در آمیان بنیان نهاد. این سیاستمدار فرانسوی در ۱۶ نوامبر ۲۰۱۶ نامزدی‌اش را در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه اعلام کرد. او در نوامبر ۲۰۱۶ کتابی با عنوان "انقلاب" منتشر کرد.

ماکرون در ۲۳ آوریل ۲۰۱۷ توانست در دور اول انتخابات با کسب ۱ / ۲۴ درصد از آراء اول شود اما انتخابات به دور دوم کشیده شد و امروز به مصاف لوپن می‌رود.

ماکرون با بریژیت تروینو که ۲۴ سال از او بزرگتر است و در دبیرستان لا پروویدانس در آمیان معلم او بوده، ازدواج کرده است. این زوج نخستین بار وقتی ماکرون ۱۵ ساله و شاگرد او بود، همدیگر را دیدند اما وقتی او ۱۷ ساله شد رسماً زوج شدند. والدین او ابتداً سعی کردند با فرستادن او به پاریس برای اتمام سال آخر مدرسه این زوج را از هم جدا کنند چرا که فکر می‌کردند جوانی او این رابطه را نامناسب کرده اما این زوج پس از فارغ‌التحصیلی او با هم ماندند و در سال ۲۰۰۷ ازدواج کردند. این زوج هم‌اکنون با سه فرزند تروینو از ازدواج قبلیش زندگی می‌کنند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۲۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس

ایسنا نوشت: با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی،‌ رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.   بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.   از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.     برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد.   شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.   باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.   در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کانال حمید رسایی: نگرانی منتقدان بجاست چون گزینه اصلی مقابل قالیباف است متکی هیچ تماسی با ابوترابی برای ریاست مجلس نداشته است

دیگر خبرها

  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • ۹۶ درصد از مصوبات سفر ریاست جمهوری به ایلام اجرایی شد
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا