Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@07:54:41 GMT

راه اندازی ۵۰ کارگاه تولیدی کوچک و زود بازده در تربت حیدری

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۱۳۱۱۳

راه اندازی ۵۰ کارگاه تولیدی کوچک و زود بازده در تربت حیدری

مسئول بسیج سازندگی تربت حیدریه گفت: سال گذشته با پرداخت بیش از ۸ میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی، ۵۰ کارگاه تولیدی کوجک و زود بازده در این شهرستان راه اندازی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین صادق در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: خلاء بوجود آمده از ادغام وزارتخانه های جهاد سازندگی و کشاورزی باعث شد تا رهبر معظم انقلاب اسلامی در 17 اردیبهشت سال 1379 دستور تشکیل بسیج سازندگی را صادر کنند تا بخشی ازمحرومیت زدائی در روستاها بصورت خودجوش و بسیج مردمی هدایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بسیج سازندگی با دو محور محرومیت زدائی و اشتغالزایی در مناطق کمتر توسعه یافته و روستاهای محروم با حضور اقشار مختلف بسیج سعی در تبیین گفتمان انقلاب اسلامی و ترویج روحیه تلاش و مجاهدت دارد.

صادق محور نخست فعالیت های بسیج سازندگی را محرومیت زدائی عنوان کرد و افزود: با توجه به وضعیت اسفناک بهره برداری غیر اصولی از منابع آبی در روستاها و بحران در بخش کشاورزی، مهاجرت از روستاها به حاشیه شهرها قوت گرفته و این سازمان بنا دارد تا در اردوهای جهادی با ارائه برنامه ها و راهکارها و همچنین پرداخت تسهیلات، علاوه بر ممانعت از مهاجرت روستائیان، بتواند تولید و اشتغال پایدار را در این مناطق فراهم کند.

مسئول بسیج سازندگی تربت حیدریه اولویت اصلی اردوهای جهادی را استقبال روستائیان از اردوهای جهادی عنوان کرد و گفت: قبل از هر چیز مناطق محروم توسط اقشار مختلف بسیج شناسائی می شوند اما مهمترین اولویت آمادگی روستائیان، دهیار و اعضای شورای روستا از اردوهای جهادی است که در ادامه با فراهم بودن زمینه کار می توان بخش کوچکی از محرومیت روستا را پوشش داد.

وی با بیان اینکه هدف از اردوهای جهادی صرف فعالیت های عمرانی نیست، افزود: هدف اصلی از اردوهای هجرت تبیین گفتمان انقلاب اسلامی و ترویج روحیه تلاش و مجاهدت در بین آحاد مختلف مردم است که با برگزاری کارگاههای آموزشی مختلف در عرصه های فرهنگی، احکام و همچنین اقتصاد مقاومتی روستائیان را توانمند می کند.

صادق اظهار داشت: در همین راستا سال گذشته 8 هزار نفر روز متشکل از 20 اردوی جهادی 10 روزه، هفت روزه و سه و یک روزه توسط اقشار مختلف بسیج مساجد و محلات، دانش اموزی و دانشجویی در عرصه های عمران و آبادانی، مرمت و بهسازی و رنگ آمیزی مدارس، احداث و بهسازی منازل مددجویان کمیته امداد، فرهنگی، اجتماعی و روشنگری درمناطق محروم بخش های مرکزی، کدکن، رخ و بایگ برگزار شد.

مسئول بسیج سازندگی تربت حیدریه محور دوم فعالیت های سازمان مربوط خود را اشتغالزایی برشمرد و بیان داشت: با ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 1392 سپاه و بسیج بصورت جدی وارد این عرصه شد و ابتدا با تعریف عرصه های تولید و اشتغال و پرداخت تسهیلات با نرخ 16 درصد در 18 عرصه اقتصاد مقاومتی و 12 عرصه صنایع تبدیلی ضمن کمک به واحدهای تولیدی نیمه تعطیل، اقدام به راه اندازی کارگاهای کوچک و متوسط زوده بازده کرده است.

وی اظهار کرد: سال گذشته با پرداخت بیش از 8 میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی به افراد دارای طرح و واجد الشرایط 50 کارگاه تولیدی کوچک در این شهرستان راه اندازی شد که می توان به نمونه های آن کارگاههای تولیدی پرورش شترمرغ، مرغ بومی، بلدرچین، آبزیان، دام سبک و سنگین، زنبور عسل، توسعه زعفران و بافندگی اشاره کرد.

مسئول بسیج سازندگی تربت حیدریه خاطر نشان کرد: با توجه به 30 درصد ضایعات بخش کشاورزی بیشتر تمرکز سازمان روی صنایع تبدیلی است که با استفاده از این عرصه بتواند بخش مهمی از این ضایعات به چرخه تولید کشور بازگردد.

صادق گفت: در همین راستا و با توجه به ابلاغیه سازمان مبنی بر اینکه هر شهرستان و منطقه به تناسب ظرفیت های خود باید قطب صنایع تبدیلی شود، بسیج سازندگی محصول جهانی و استراتژیک زعفران را انتخاب کرد تا بتواند پرچم و گلبرگ های این محصول را در صنایع تبدیلی به چرخه تولید برگرداند.

وی مهمترین معضل کارگاههای تولیدی را عدم تکمیل زنجیره تولید، توزیع و فروش عنوان کرد و گفت: اگر صاحبان کارگاههای تولیدی از فروش کالاهای خود اطمینان داشته باشند به یقین با اشتیاق و رغبت بیشتری به فعالیت خود ادامه می دهند، از طرفی واردات بی رویه و قاچاق کالا این کارگاهها را همیشه در معرض تعطیلی و نیمه تعطیلی قرار داده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۳۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد

به گزارش خبرنگار مهر، بارندگی شدید روز گذشته در شهرستان زیرکوه منجر به وقوع سیل در بسیاری از نقاط روستایی این شهرستان شده است.

گروه‌های جهادی مانند همیشه در صحنه حاضر و به سیل زدگان شهرستان زیرکوه خدمات رسانی داشته و دارند.

مهدی هنری مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا علیه السلام خراسان‌جنوبی خراسان‌جنوبی بعد از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران در این خصوص، اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی در خصوص بارندگی شدید و هشدار زرد و قرمز برای برخی نقاط استان، ۱۱ قرارگاه جهادی منطقه‌ای فعال شده و کلیه گروه‌های جهادی استان در حالت آماده باش بودند.

وی افزود: گروه‌های جهادی در پی وقوع سیل در برخی نقاط استان در اولین دقایق وقوع سیلاب با حضور در محل مشغول خدمت رسانی به مردم عزیز استان هستند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان کرد: قرارگاه جهادی بسیج سازندگی شهرستان زیرکوه از نیمه شب گذشته مشغول خدمت رسانی در قالب تخلیه آب داخل منازل و جابجایی وسایل منازل مردم و کمک به توزیع بسته‌های حمایتی و هدایت مردم به نقاط امن می‌باشند.

هنری عنوان کرد: همچنین با توجه به نیاز منطقه به برخی ماشین آلات مهندسی و تجهیزات و دستور سردار مهدوی فرمانده محترم سپاه انصار الرضا (ع) صبح امروز یک دستگاه لودر بسیج سازندگی و یک دستگاه تریلی کفی از مرکز استان و یک دستگاه لودر از معصوم آباد زیرکوه، پنج دستگاه موتور و کف‌کش هم اکنون در روستاهای سیل زده در حال استفاده توسط جهادگران است.

وی اظهار کرد: در سایر شهرستان‌ها نیز قرارگاه‌های جهادی فعال و در حالت آماده باش بوده و به محض نیاز از ظرفیت آنها استفاده خواهد شد.

هنری با بیان اینکه جهادگران مشغول خدمت رسانی به سیل زدگان هستند به اقدامات انجام شده توسط گروه‌های جهادی در این منطقه اشاره و عنوان کرد: بیش از ۳۰ مورد امداد رسانی انجام شده که شامل کمک به خودروهای سانحه دیده و گرفتار در سیل، کمک به تخلیه تعدادی مغازه در حاجی آباد، کمک به تخلیه و لایروبی منازل و محل نگهداری دام و اسکان اضطراری خصوصاً در روستای نوده می‌شود.

کد خبر 6088695

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است