Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


در حالی که مدیرکل صادرات صنایع دستی از حضور هنرمندان در فضای باز نمایشگاه کتاب خبر داده بود فعالان صنایع دستی به سوله‌ای کوچانده شده‌اند که هیچ اطلاع‌رسانی درباره آن نشده است.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، پویا محمودیان در نشست رسانه ای معاونت صنایع دستی که نهم اردیبهشت ماه در سالن فجر سازمان میراث فرهنگی برگزار شد به فعالیت‌های اداره کل صادرات اشاره و بیان کرد: ما سال ۹۵ را با بازارچه‌های نوروزی آغاز و با نمایشگاه عیدانه به پایان رساندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در چهارنمایشگاه مشارکتی شرکت کردیم تا این مسئله را جا بیاندازیم که صنایع دستی در بسیاری از نمایشگاه‌ها از جمله نمایشگاه فجر طراحی مبلمان و همچنین زیورآلات می‌تواند حضور داشته باشد. امسال هم برای نخستین بار در فضای باز نمایشگاه بین‌المللی کتاب حضور پیدا می‌کنیم تا صنعت خلاق و صنعت فرهنگی را در یک نمایشگاه مشترک داشته باشیم.

دیروز، ۱۶ اردیبهشت ماه و پس از گذشت چهار روز از برگزاری نمایشگاه کتاب، هیچ خبری از حضور صنایع دستی در فضای باز نمایشگله بین‌المللی کتاب نبود. هیچ کدام از غرفه‌داران هم متوجه حضور فعالان این حوزه و حضورشان در نمایشگاه نشده بود. روی هیچ کدام از تابلوهای راهنما هم نوشته نشده بود که برای بازدید از نمایشگاه صنایع‌دستی به کدام بخش می‌توان مراجعه کرد. فراتر از این موارد، هیچ گونه اطلاع رسانی درباره حضور یا عدم حضور هنرمندان در سی‌امین نمایشگاه بین المللی کتاب صورت نگرفته بود.

امروز ۱۷ اردیبهشت ماه، پویا محمودیان در گفتگویی کوتاه با خبرنگار مهر اعلام کرد که ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ماه، به خاطر بارندگی شدید، هنرمندان به سوله‌ای منتقل شده و نتوانسته اند کارهاشان را در فضای باز نمایشگاه ارائه کنند. در صورتی که ما امیدوار بودیم حضور هنرمندان در فضای باز به آشنایی بیشتر مردم با صنایع دستی و حمایت بیشتر از هنرمندان منجر شود.

درباره این شرایط با شاهرخ پوری، یکی از هنرمندان شرکت‌کننده در نمایشگاه کتاب امسال هم صحبت کردیم که در پاسخ به خبرنگار مهر گفت: ما به سوله‌ای، نزدیک به ایستگاه تاکسی و پشت خوراکی فروشی‌ها منتقل شده‌ایم و تا دیروز هیچ اسمی‌از صنایع دستی، بر سر در سوله ما نبود. ابتدا بخش محیطی بود بع به بخش جنبی تغییر نام داد از دیروز تا به حال، سر در سوله نوشته شده: بخش جنبی (صنایع دستی)!

پوری همچنین به بارندگی جمعه، ۱۵ اردیبهشت ماه اشاره و بیان می‌کند: بر اثر بارندگی برخی کارها، به ویژه آثار منبت، آسیب دیدند که مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد، کارشناس فرستاده و قول داده اند که خسارت وارده را جبران کنند. اما ما از مسئولان صنایع دستی انتظار داشتیم تا از ما بیشتر حمایت کنند.

به گفته او قرار بوده از ۱۰ استان کشور در نمایشگاه کتاب شرکت کنند که تنها ۶ استان به نمایشگاه آمده اند. خوزستان، گیلان، اردبیل، تهران و... در نمایشگاه شرکت کرده اند. البته دیروز برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب به سوله هنرمندان صنایع دستی امدند و گفتند: هنرمندانی که فروش دارند باید نصف اجاره بهای خود که برابر با ۹۰۰ هزار تومان است را پرداخت کنند که این موضوع با اعتراض هنرمندان مواجه شد چرا که به مسئولان صنایع دستی به آنها وعده داده بودند که این نمایشگاه رایگان است.

نیما ذاکری سعید هم هنرمند فعال در زمینه چرم است؛ او معتقد است: مسئولان صنایع دستی تنها به ارائه آمار بسنده کرده‌اند. وگرنه چرا باید این همه بی‌نظمی‌و بی برنامگی در برگزاری یک نمایشگاه وجود داشته باشد؟


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۳۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: همزمان با شهادت امام جعفر صادق (ع) تمامی بنا‌های تاریخی، موزه‌ها و محوطه‌های زیر مجموعه این اداره کل در سطح استان پهناور اصفهان  فردا تعطیل است.

امیر کرم زاده ادامه داد: از روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه تمامی این اماکن آماده ارائه خدمات به گردشگران و دوستداران میراث فرهنگی خواهد بود.

استان اصفهان بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی دارد که هزار و ۸۵۰ اثر به ثبت ملی و ۱۵ اثر آن از جمله میدان امام، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع به ثبت جهانی رسیده است.

۸۰ موزه و بنای تاریخی با قابلیت بازدید در سراسر اصفهان تحت نظارت و مدیریت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی این استان هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • افزایش فضای نمایشگاهی و تعداد ناشران در نمایشگاه کتاب
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • معرفی فرصت‌های صادراتی استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه