Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی بر ضرورت احیای مکاتب تبریز در حوزه‏های مختلف توسط بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان خبر داد.

به گزارش ایسنا، اسماعیل جبارزاده در جمع هیأت امنا و هیأت مدیره بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان که در تبریز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: اگر فرهنگ قومیت‌ها حفظ نشود، فرهنگ ملی دچار تزلزل خواهد شد، از این رو بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان رسالت خطیری در حفظ و صیانت از فرهنگ، تاریخ، تمدن و هویت منطقه آذربایجان دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از زمان بر سر کار آمدن دولت تدبیر و امید، توجه خاصی به این مهم داشتند و آنچه را که در تبلیغات سال ٩٢ در بحث حمایت از زبان ترکی داشتند، عملیاتی کردند و اکنون بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان فراتر از دایره زبان و ادبیات ترکی مشغول فعالیت است .

وی افزود: بنیاد آذربایجان یک مجموعه ‎ ی اداری نیست، بلکه جنبه ‎ ی ستادی دارد تا همه‏ی محققان، ادبا و هنرمندان بتوانند در قالب این بنیاد تخصص و زمینه ‎ های کاری خود را به شکلی عرضه کنند که قابل استفاده برای عموم مردم باشد و مختص مباحث آکادمیک نباشد .

استاندار آذربایجان‌شرقی عنوان کرد: بنیاد آذربایجان این رسالت را دارد که همه داشته‌های اساتید در سه محور فرهنگ، هنر و ادب را برای عموم ارائه کند؛ نقش و رسالت بنیاد نه تنها حفظ فرهنگ اصیل و غنی آذربایجان است، بلکه با انجام اقداماتی آن را تقویت کند تا این عنصر مهم در راستای تقویت وحدت و انسجام ملی به کار گرفته شود .

وی تاکید کرد: بنیاد آذربایجان باید محل رجوع انسان ‎ های مختلف در زمینه ‎‌های فرهنگ، هنر و ادب باشد و بنیاد می‌تواند این کار را اجرایی کند.

وی اظهار کرد: بنای ما بر این است که چند سال بنیاد را کمک مالی کنیم تا در ادامه بنیاد به قدری توانمند شود تا دیگر نیازی به کمک های مالی دولت نداشته باشد .


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۴۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به عنوان یک مطالبه عمومی ایجاد یک سکو دائمی برای عرضه پوشاک عفیفانه ضروری است

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان ظهر شنبه با حضور الهام متین مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی گلستان و معاونین فرهنگی و رسانه ای این دستگاه اجرایی و نمایندگان دستگاه ها، نهاد ها و تشکل ها و تولیدکنندگان و ... نخستین جلسه کارگروه مد و لباس استان گلستان با دستور ارائه گزارش فعالیت ها و تبیین اهداف و برنامه ها در سال جاری تشکیل شد.

در این جلسه مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی گلستان، ضمن اشاره به مصوبات و اولویت های قرارگاه امام حسن عسگری(ع) و ضرورت وجود نگاه قرارگاهی و هم افزایی، گفت: به عنوان یک مطالبه عمومی ایجاد یک سکو دائمی برای عرضه پوشاک عفیفانه  ضروری است.

الهام متین همچنین با اشاره به وجود تنوع اقوام در استان گلستان که خود ظرفیتی عظیم و قابل توجه است، افزود: با اندیشه ای پویا و توسعه بخش و ایجاد زیرساخت های لازم، می توانیم از این موهبت به نحو احسن و مطلوب بهره مند شویم.

وی با تاکید بر ضرورت تهیه بانک اطلاعات جامع از چرخه طراحی تا عرضه پوشاک ویژه استان ادامه داد: پیشنهاد می کنم در جلسات آتی و نیز نشست های تخصصی از ظرفیت حضور نخبگان دانش آموزی و دانشجویی نیز بهره مند شویم زیرا آن ها شناخت بیشتری از ذائقه و سلیقه و ... هم نسلان خود دارند.

الهام متین ضمن تاکید مجدد به ضرورت هم افزایی و نگاه جامع به مقوله عفاف و حجاب در جامعه، ذیل طرح های شهیدآوینی در استان گلستان، کلان طرحی را ویژه زیست عفیفانه مد نظر گرفته ایم  که در صورت تحقق کامل نتایج مطلوبی را می تواند در پی داشته باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، در بخش دیگری از سخنانش گفت: طبق تفاهم های صورت گرفته ملی، مقرر شده است فروشگاه اتکا گلستان فضایی به منظور ایجاد سکوی فروش البسه و پوشاک ایرانی اسلامی برای عرضه محصولات تولیدی های پوشاک ارزان قیمت و عفیفانه در نظر بگیرد.
 
وی افزود: همچنین مقرر شده پس از اعلام فراخوان به تولیدی ها و ویژندهای استان و بررسی تقاضای این افراد، تفاهم نامه ای در راستای اجرای این طرح  فی مابین فرهنگ و ارشاد و سازمان اتکا بسته شود.

همچنین در این جلسه حاضران ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های خود و افق های پیش رو درباره مسائلی چون ، پوشش مدارس و ضرورت وجود معلمان ارزشی و متعهد و نیز آگاه به زبان هنر برای تبلیغ و ترویج زیست عفیفانه در مدارس، نقش خانواده ها، توجه به تولید کننده های بومی و تولیدات متناسب با ذائقه جوان امروزی، عرضه با قیمت مناسب و مواردی از این دست مطالبی را مطرح کردند و به گفت و گو و تبادل نظر نشستند.

دیگر خبرها

  • به عنوان یک مطالبه عمومی ایجاد یک سکو دائمی برای عرضه پوشاک عفیفانه ضروری است
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • واگذاری زمین به خانوارهای ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • دیدگاه مکاتب فلسفه یونانی درباره سعادت انسان
  • سفر وزیر راه و شهرسازی به تبریز
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز