Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@18:32:24 GMT

نتیجه مطالعه OMV اتریش برای میدان نفتی چشمه‌خوش اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۱۴۵۰۱

نتیجه مطالعه OMV اتریش برای میدان نفتی چشمه‌خوش اعلام شد

مدیر تولید شرکت نفت مناطق مرکزی با بیان این‌که برای میادین نفت مرکزی هشت MOU امضاء شده است، گفت: شرکت OMV اتریش نتیجه مطالعه خود برای میدان چشمه خوش ارائه کرده است.

به گزارش ایسنا، احمد رجبی امروز (یکشنبه) در نشست خبری که در حاشیه دومین روز نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد، با بیان این‌که نفت مرکزی دو وظیفه مهم برعهده دارد، توضیح داد: وظیفه تولید از میادین مشترک و تامین گاز کشور در خشکی دو وظیفه مهم شرکت نفت مناطق مرکزی است که در زمینه‌ توسعه و تولید از میادین مشترک در دولت یازدهم ۳۰ درصد افزایش تولید صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ۴۰ تا ۴۵ درصد گاز مصرفی کشور توسط شرکت نفت مناطق مرکزی تولید و تامین می‌شود.

وی در مورد میادین نفتی مناطق مرکزی اظهار کرد: میادین آبان، پایدار غرب، نفت شهر و دهلران میادین نفتی مناطق مرکزی هستند که از نظر موقعیت در بالای میادین غرب کارون قرار گرفته‌اند.

مدیر تولید شرکت نفت مناطق مرکزی با بیان این‌که حدود ۲۰ تا ۲۵ میدان مشترک در مناطق مرکزی وجود دارد که هنوز توسعه نیافته‌اند، افزود: این میادین با عراق مشترک هستند. در این راستا یک تیم مذاکراتی بین ایران و عراق تشکیل شد که تا سه چهار سال پیش فعال بود، اما عراق وارد جنگ شد و این تیم مختل شد. البته اکنون این تیم مجددا در حال شکل‌گیری است.

رجبی ادامه داد: هدف از تشکیل این تیم این است که دو کشور اطلاعات خود را در اختیار یکدیگر قرار دهند و براساس میزان سهمی که از میدان مشترک دارند از میدان برداشت کنند.

وی اظهار کرد: ایران برای توسعه این میادین شرکت‌های داخلی قوی دارند اما ترجیح عراق این است که یک شرکت بین‌المللی بی‌طرف این کار را انجام دهند.

مدیر تولید شرکت نفت مناطق مرکزی در مورد آخرین میزان تولید میادین مرکزی توضیح داد: در حال حاضر روزانه ۲۰۸ هزار بشکه در میادین نفتی تولید می‌شود که ۱۵ هزار بشکه متعلق به میدان آذر است. همچنین ظرفیت تولید گاز از این میادین ۲۸۰ میلیون مترمکعب در روز است که اکنون تولید آن را به ۱۹۰ میلیون مترمکعب در روز کاهش داده‌ایم.

رجبی در مورد میزان سرمایه مورد نیاز برای توسعه و تولید از میادین مشترک مناطق نفت مرکزی، گفت: بسته سرمایه‌گذاری تدوین شده و میزان سرمایه مورد نیاز ۸.۵ میلیارد دلار برآورد شده است. سه پکیج توسعه میادین نفتی، توسعه میادین گازی و احداث ایستگاه تقویت فشار نیز تعریف شده است.

وی با بیان این‌که برای توسعه میادین هشت MOU امضاء شده است، توضیح داد: یکی از اینMOU ‌ها متعلق به شرکت OMV و برای میدان چشمه‌ خوش بوده که این شرکت MOU خود را تحویل داده است. همچنین شرکت WINTERSHALL اقدام به تحویلMOU خود به میدان دهلران کرده است. در حالی که MOU‌های دیگر متعلق به شرکت‌های زاروبژنفت برای میادین آبان و پایدار غرب، تاتنفت برای میدان دهلران، PGNIG برای میدان سومار، PTTEP برای میدان دال‌پری، گازپروم برای میدان چشمه‌خوش و پتروناس نیز برای میدان چشمه‌خوش بوده است. همچنین اینکه MOU‌ها چه زمانی به قرارداد برسد منوط به تصمیم شرکت ملی نفت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۴۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان از تامین و توزریع روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفتگاز در بخش حمل‌ونقل استان خبر داد و گفت: ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود.

به‎ ‎گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان، جهانبخش نوکانی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در دیدار با فرماندار مریوان ‏با اشاره به فعالیت ۵۱ باب جایگاه عرضه نفتگاز در سطح استان، اظهار کرد: روزانه ۸۷۶ هزار لیتر نفتگاز در بخش حمل‌ونقل استان توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود، افزود: سال گذشته ۳۲۰ میلیون لیتر نفتگاز در جایگاه‌های عرضه منطقه عرضه شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشدی دو درصدی همراه بوده است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان خاطرنشان کرد: گروه‌های گشت و بازرسی این شرکت به صورت شبانه‌روزی از همه مجاری عرضه سوخت بازدید کرده و با هرگونه عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی، سو استفاده از کارت‌های سوخت غیرمجاز و عدم ارائه خدمات مطلوب به شهروندان برابر با مقررات شرکت برخورد می‌کنند.

نوکانی با بیان اینکه هم اکنون هیچ گونه کمبود سوختی در جایگاه‌های عرضه سوخت استان وجود ندارد، گفت: اجرای موفق طرح باک پر در پایانه مرزی باشماق مریوان نتیجه تعامل، همکاری و تشریک مساعی ادارات و سازمان‌های مترتب با این شرکت است که با نتایج مثبتی در زمینه جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی، صرفه‌جویی در مصرف سوخت، جمع‌آوری دلالان ‏سوخت، تسهیل و تسریع در امور کنترل کامیون‌های ترانزیتی و بحث صادرات، پ و درآمدزایی دولت همراه بوده است.

وی به مدیریت کارت‌های اضطراری در جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی در ‏راستای مدیریت مصرف سوخت، جلوگیری از عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی و لزوم استفاده از ‏کارت سوخت شخصی توسط شهروندان اشاره کرد و گفت: تمامی کارت‌های اضطراری مجاری عرضه سوخت جمع‌آوری نخواهند شد و ‏کارت سوخت جهت شرایط اضطراری، برای افرادی که کارت سوخت شخصی خود را احیاناً به همراه ندارند، ‏موجود است.‏

اسماعیل احمدی، فرماندار شهرستان مریوان نیز در این دیدار نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته از سوی شرکت پخش منطقه کردستان، به‌ویژه تأمین و توزیع سوخت روستاهای این ناحیه و سوخت بخش کشاورزی، تأمین و توزیع سوخت در سطح مجاری عرضه و همچنین مباحث مربوط به روان‌سازی و چگونگی فعالیت بازرسان اعزامی از منطقه به ویژه در پایانه مرزی باشماق مطرح کرد.

کد خبر 751815

دیگر خبرها

  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب
  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد