Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه میزان تخلفات در این صندوق به ۱۰۰۰ میلیارد تومان نمی‌رسد، گفت: ۱۳۰ میلیارد تومان به طور قطعی از شرکت سرمایه‌گذاری صندوق کلاهبرداری شده است.

به گزارش گروه اجتماعی «قدس آنلاین» مهدی نیکدلمدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیاندر خصوص «میزان تخلفات صورت گرفته در این صندوق»، اظهار داشت: متأسفانه همه داستان و عمده تخلفات، مربوط به بانک سرمایه است که بانک سرمایه نیز یک بنگاه اقتصادی مستقل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: درست است که صندوق ذخیره فرهنگیان سهامدار و مالک بانک سرمایه است ولی در سایر بانک‌ها می‌بینیم که اگر اتفاقی بیفتد، هیچ کسی نمی‌داند مالک آن کیست و کاری به مالک آن ندارند، اما در بانک سرمایه استثنائاً هر اتفاقی می‌افتد به مالک آن کار دارند و این کمی غیرعادی است.

نیکدل در خصوص «ارائه آمارهای مختلف از تخلفات صندوق ذخیره فرهنگیان»، گفت: میزان تخلفات در صندوق ذخیره فرهنگیان به عدد ۱۰۰۰ میلیارد تومان نیز نمی‌رسد؛ در صندوق یک مورد ۱۳۰ میلیارد تومان تخلف بوده است و یکسری معاملات ملکی که می‌گویند سر شما در صندوق کلاه رفته است؛ در حالی که کلاه رفتن با اختلاس خیلی فرق می‌کند.

وی تصریح کرد: کمیته تحقیق و تفحص مجلس گفته است، عددی در خصوص میزان تخلفات اعلام نکنیم و باید آنها اعلام کنند؛ البته ۱۳۰ میلیارد تومان تخلف قطعی است و این مقدار وصول نشده و دنبال آن هستیم؛ قوه قضائیه دنبال آن است و نهادهای نظارتی نیز آن را گزارش کرده‌اند.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با تأکید بر اینکه تخلف ۸ هزار میلیارد تومانی در بانک سرمایه اتفاق افتاده است، اضافه کرد:صندوق ذخیره فرهنگیان سهامدار ۴۶ درصدی بانک سرمایه است و ما مدیر بانک نیستیم.

وی در خصوص اعلام زمان نتایج تخلفات صندوق گفت: آنها اعلام کرده‌ بودند در اردیبهشت ماه نتایج را اعلام می‌کنیم اما پیشنهادی است که ۲ ماه این موضوع تمدید شود.

نیکدل ادامه داد: برخی نمایندگان اعدادی را اعلام می‌کنند اما ما مجاز به اعلام نیستیم و بنده می‌گویم ۱۳۰ میلیارد تومان قطعاً از شرکت سرمایه‌گذاری صندوق کلاهبرداری شده است و یکی از این افراد «م. ا» است که او را آزاد کردند تا بدهی خود را به صندوق بپردازد و با ما در حال مذاکره است.

* غندالی را با ۲.۵ میلیارد تومان وثیقه آزاد کرده‌اند

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان در خصوص مدیریت شهاب‌الدین غندالی در زمان تصدی مدیرعاملی صندوق ذخیره، افزود: در حال حاضر غندالی را با ۲.۵ میلیارد تومان وثیقه آزاد کرده‌اند، حال اگر این تخلف ۸ هزار میلیارد تومانی به وی برمی‌گردد! و اگر در این میزان تخلف دخیل بوده است نباید با سند ۲.۵ یا ۵ میلیارد آزادش کنند که این نشان می‌دهد هیأت مدیره بانک سرمایه مقصر بوده است و ربطی به هیأت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان ندارد.

وی تأکید کرد: در صندوق ذخیره فرهنگیان هر اتفاقی و تخلفی افتاده است، مسئول هستیم و آن را پیگیری کرده‌ایم و راه‌های نفوذ را بسته‌ایم و از وقتی بنده آمده‌ام بخشنامه‌ کرده‌ایم و هیچ تسهیلاتی به کسی نداده‌ایم چرا که شغل ما دادن تسهیلات نیست زیرا ما بانک نیستیم.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان بیان داشت: این صندوق هویت مستقل است و بانک نیز همین طور است؛ مخلوط کردن این دو با هم سبب سردرگمی مردم می‌شود برای اموال فرهنگیان در صندوق ذخیره هیچ اتفاقی نیفتاده است جز همان ۱۳۰ میلیارد تومان؛ در بعضی تهاترهای املاک با تهاتر بانک سرمایه ادعاهایی کمیته تحقیق و تفحص دارد که می‌گوید کلاه بر سر صندوق رفته است.

نیکدل اضافه کرد: ممکن است کلاهی بر سر صندوق ذخیره رفته باشد اما ما به عددی نرسیده‌ایم؛ ممکن است ۲۰۰ میلیارد یا ۳۰۰ میلیارد تومان باشد و قطعی آن ۱۳۰ میلیارد تومان است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۵۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است

رئیس سازمان مدیرت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی برای فعالان اقتصادی مشکل‌زا‌ شده است. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به اولویت‌های سال مشارکت مردم در جهش تولید اظهار داشت: یکی از حوزه‌های فعالیت مردم در استان خراسان شمالی حوزه کشاورزی در روستاهاست. 

وی افزود: باید تامین مالی از جمله تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش برای تولید فراهم شده باشد تا بتوانیم در تولید به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم. مطالعات دقیق علمی نشان می‌دهد در استان خراسان شمالی بخش خصوصی به شدت وابستگی به تسهیلات تکلیفی و منابع بانکی است که باید این منابع با سهولت در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه بانک‌های استان از منابع محدودی برخوردارند و این موضوع برای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی مشکلاتی را فراهم کرده است. فاصله زمانی درخواست فعالان  تا اعطای تسهیلات بسیار زیاد شده و این اختلال باعث عدم رونق بخش خصوصی و فعالیت‌های اقتصادی است.

بهزادفر ادامه داد: در بخش کشاورزی صندوق‌های حمایت مالی از کشاورزان ایجاد شده که در این بخش 51 درصد منابع مرتبط با مردم و باقی منابع دولتی است که مردم در ساده‌ترین حالت ممکن می‌توانند از این صندوق استفاده بکنند. در دو سال اخیر منابع صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان و شهرستان‌ها بسیار خوب بوده و با برنامه‌ریزی دولت تقویت این صندوق‌ها در سال 1403 در اولویت است و ساز و کار این صندوق‌ها بسیار ساده‌تر از ساز کار بانک‌هاست.

وی با بیان اینکه تامین مالی یکی از الزامات جدی تحقق شعار سال است و باید برای این موضوع در سطح ملی و استانی راهکارهای ویژه‌ای دیده شود و تصریح کرد: 30 درصد اقتصاد استان خراسان شمالی وابسته به روستاست و بیش از 45 درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و به همین خاطر در سند توسعه استان خراسان شمالی در سال 1403 یکی از فصل‌های مهم بحث توسعه روستایی است. در این زمینه جزو استان‌های پیشرو هستیم که سندهای مرتبط با برنامه هفتم نیز در استان در حال انجام است. اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی در استان در حال انجام است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی ادامه داد: در این طرح با مشارکت مردم مدلی طراحی شده است که نظام تصمیم‌سازی از دل جوامع محلی بیرون آمده و مردم منابع اقتصادی را پای کار آورده٬ دولت نیز در این میان بخش تسهیلگری را بین مردم و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بر عهده دارد. از سوی دیگر بنا داریم تولیدات مردم به خوبی به بازار معرفی و در بازار دیده و به فروش برود در این مدل اتصال دقیق بازار به جوامع محلی مورد توجه است.

وی افزود: 15 نهاد دولتی و غیردولتی در بحث روستا در حال فعالیت هستند که متاسفانه بخش زیادی از این فعالیت‌ها همسو نیست و باید منابع تجمیع و فعالیت‌ها همسو شود تا اقتصاد روستایی به ویژه در استان خراسان شمالی با ایجاد زنجیره‌های تکمیلی راهبردی شکوفا شود.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • معامله بلوک «شازند» قانونی است
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته