Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-05@08:35:23 GMT

بندر چابهار بهترین نقطه پرورش میگو

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۱۸۵۸۹

بندر چابهار بهترین نقطه پرورش میگو

مدیر کل شیلات سیستان وبلوچستان گفت: 20 سایت و مزرعه مستعد پرورش میگو در سواحل چابهار شناسایی شده است و سایت رودریک با 6 سال وقفه امسال زیر کشت می رود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، هدایت الله میرمراد زهی با اشاره به پیشرفت 80 درصدی در آماده سازی سایت رودریک از خصوصی کردن بنادر ماهیگیری سیستان وبلوچستان خبر داد و گفت: سواحل سیستان وبلوچستان به دلیل درجه حرارت و هوای خوب در هشت ماه از سال مناسب برای پرورش میگو است،میرمراد زهی گفت: 20 سایت مستعد پرورش میگو با مساحت 42هزار هکتار در 320 کیلومتر مرز آبی و500 کیلومتر در سواحل سیستان وبلوچستان شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سایت پرورش میگو گواتر با چهار هزار هکتار مساحت و660 هکتار تاسیسات زیربنایی در حال فعالیت است که در سال جاری 700هکتار از آن زیرپوشش میگو می رود. مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان افزود: یکی از سایت های مستعد پرورش میگو، سایت رودریک چابهار است که 140هکتار آن با وقفه ای 6 ساله وبا سرمایه گذاری کویتی ها امسال به زیر کشت میگو می رود.
میرمرادزهی تاکید کرد: مجتمع پرورش میگو رودریک بامساحتی بالغ بر هزار و 500 هکتار در دو بخش 250 هکتاری و هزارو 250هکتاری به صورت غربی و شرقی طراحی شده است. وی با اشاره به آماده سازی سایت پرورش میگو رودریک برای سرمایه گذار کویتی گفت: قرارداد ساخت اسکله رودیک و آبگیری آن با اعتباری حدود پنج میلیارد تومان با شرکت ایمن ساز تهران به مدت27 ماه تنظیم شده است که با پیشرفت بیش از 80 درصد، امسال آماده پرورش میگو می شود.
مدیر کل شیلات سیستان وبلوچستان گفت: عملیات ساخت اسکله رودیک و آبگیری آن، برق رسانی، ایستگاه پمپاژ، جاده دسترسی و آب آشامیدنی بر عهده شیلات است.
او بابیان اینکه تمام هشت بندرصیادی این استان به بخش خصوصی واگذارشدند، گفت: دراین بنادر یک مدیربندر ویک بهره بردار که همان شرکت خصوصی مالک بندر است، فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: هدف از واگذاری بنادر فعال نگه داشتن بندر وآماده کردن تمام نیازهای اسکله وصیادان توسط بخش خصوصی است.
به گفته میرمرادزهی شرکت خصوصی مالک بندر وظیفه دارد، تمام نیازهای بندر ازجمله سوخت رسانی به لنج ها،تامین انبار وسردخانه برای صید، پاک سازی دریا وآموزش صیادان را انجام دهد.
مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان تاکید کرد: به منظور ارایه خدمات بهتر، صیاد مبلغی را از هربار دریاروی وصید خود به بهره بردار بندر می دهد که به ازای هر کیلوگرم صید چیزی بالغ بر30 تا 50تومان است.
وی با اشاره به نظارت های مستمر برعملکرد بهره بردار بندر اظهارداشت: بهره بردار موظف است، عملکرد سالانه خود را به صورت ترازنامه به ما تحویل دهد و چنانچه کوتاهی صورت گرفته باشد، بهربردار بازخواست ودرنهایت قرارداد او فسخ وبه فرد دیگری واگذارمی شود. شایان ذکر استان سیستان وبلوچستان با دارا بودن 320کیلومترمرز آبی رتبه دوم صیدوصیادی را دراقیانوس هند پس از اندونزی داراست.این استان با دارابودن هشت بندرماهیگیری،سه مرکزتخلیه صید و32 تشکل صیادی برای بالغ بر24هزارنفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.
چابهار به دلیل نزدیکی به خط استوا به نسبت گرم و مرطوب و به خاطر بادهای موسمی مونسون متعادل است. درجه حرارت سواحل این شهرستان در هشت ماه از سال مناسب برای پرورش میگو است و این امر سبب شده تاکارشناسان، این منطقه را به بهشت آبزی پروی تشبیه کنند.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۸۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان، شهرام مبارکی افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه پارسال، دو درصد افزایش یافته و بیشترین تردد بین استانی در ایام نوروز مربوط به روز نهم فروردین است.

وی ادامه داد: محورهای ایرانشهر به بمپور و بالعکس، نیکشهر به چابهار و بالعکس و راسک به چابهار به ترتیب پرتردد ترین محورهای جنوب استان در این مدت بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان با اشاره به اینکه بیشترین مقصد خودروهای جنوب سیستان و بلوچستان به استان‌های خراسان جنوبی، کرمان و خراسان رضوی بود، اضافه کرد: ۲۹ درصد خودروهای ورودی به جنوب استان به طور میانگین یک تا سه روز در جنوب استان ماندگاری داشته‌اند.

کد خبر 6096871

دیگر خبرها

  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان وبلوچستان
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • (تصاویر) بندر شهید بهشتی چابهار
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • برگزاری آزمون کتبی تخصصی حفظ قرآن در سیستان وبلوچستان