Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مجید ارجونی روز یکشنبه در نشست کارگروه تخصصی حمل و نقل شریان های حیاتی، بلایای جوی و طوفان سیستان و بلوچستان در زاهدان اظهار داشت: باید با همکاری سازمان های دست اندرکار برای تثبیت شن های روان در این محدوده با روش های مطمئن اقدام شود.
وی افزود: بر اساس برنامه ابلاغی سال 96 سهمیه راه آهن جنوب شرق کشور در تناژ بارگیری 427 هزار و 693 تن، در تناژ تخلیه 160 هزار و 669 تن و در تن کیلومتر مبدا - مقصد 767 میلیون و 269 هزار و 287 تن کیلومتر و در تن کیلومتر مرزی 170 میلیون و 744 هزار و 377 تن کیلومتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: سال گذشته 400 هزار تن گندم مورد نیاز سیستان و بلوچستان از طریق راه آهن حمل شده که نتیجه آن کاهش تردد 20 هزار کامیون در جاده ها بوده است.
مدیرکل راه آهن جنوب شرق کشور افزود: همچنین سالانه 48 هزار تن گاز سهمیه استان از طریق راه آهن جابجا می شود.
وی اظهار داشت: در 2 سال گذشته 570 میلیارد ریال اعتبارات عمرانی و سرمایه ای به راه آهن جنوب شرق اختصاص پیدا کرده که این میزان اعتبار تا کنون سابقه نداشته است.
** سه هزار و 250 میلیارد ریال برای ساخت راه آهن چابهار - زاهدان از مسیر چابهار هزینه شده است
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: تا کنون سه هزار و 250 میلیارد ریال (325 میلیارد تومان) برای ساخت راه آهن چابهار - زاهدان از مسیر چابهار به سمت ایرانشهر هزینه شده و 2 هزار و 500 میلیارد ریال (250 میلیارد تومان) دیگر نیز مطالبات پیمانکاران است.
مسعود مالکی افزود: راه آهن چابهار - زاهدان به طول 620 کیلومتر با 78 ایستگاه و چهار دستگاه تونل در 2 فاز در حال انجام است که فاز نخست آن از چابهار به سمت ایرانشهر تا کنون 49 درصد پیشرفت داشته است.
وی تاکید کرد: دولت تدبیر و امید در چند سال اخیر اقدامات بسیار خوبی برای توسعه حمل و نقل در سیستان و بلوچستان انجام داده است.
به گزارش ایرنا در پایان این نشست مسجد حضرت رسول اکرم(ص) راه آهن جنوب شرق مستقر در زاهدان افتتاح و کلنگ عملیات محوطه سازی ایستگاه راه آهن زاهدان به زمین زده شد.
راه آهن جنوب شرق کشور با مسیر ریلی زاهدان - تهران به طول هزار و 600 کیلومتر در سال 1390 به بهره برداری رسید و 2 شرکت جوپار و رجاء کار جابجایی مسافران را در حوزه جنوب شرق کشور برعهده دارند.
سیستان و بلوچستان با 19 شهرستان زاهدان، زابل، زهک، هامون، هیرمند، نیمروز، خاش، ایرانشهر، سراوان، نیکشهر، میرجاوه، قصرقند، فنوج، مهرستان، سیب و سوران، دلگان، سرباز، کنارک و چابهار و 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود که با کشور افغانستان و پاکستان هم مرز است.
3042 ** 6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۱۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم سوانح ریلی در کشور به هفته ای سه ونیم حادثه رسید

تین نیوز

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اصلاح روند وضعیت ترمز ۸ هزار واگن زمینه ساز کاهش سهم سوانح ریلی به هفته ای سه ونیم حادثه شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، در حالی که بخش عمده ای از سفرهای حمل ونقل عمومی کشور  از طریق ریل انجام می شود و با توجه به آنکه دولت در تلاش است که ناوگان و واگن های حمل ونقلی کشور را نوسازی و مقاوم سازی کند،   مدیرعامل شرکت راه آهن نیز اعلام کرد: با تلاش های صورت گرفته در ستاد و مناطق به ویژه نیروهای عملیاتی و همچنین شرکت های بخش خصوصی، در سه سال گذشته شاهد کاهش مستمر سوانح ریلی بوده ایم و از هفته ای چهار و نیم سانحه به هفته ای سه و نیم سانحه به طور متوسط رسیده ایم که کمترین میزان سوانح ریلی در دهه گذشته بوده است.

 صالحی، تأکید کرد: مسلماً این نتیجه شیرین و مبارک با دست روی دست گذاشتن صورت نگرفته؛ بلکه با تلاش مضاعف و افزایش دقت عمل پرسنل عملیاتی در مناطق مختلف از یک سو و اقدامات مهم زیرساختی از سوی دیگر عملی شده است که از همه همکاران گران قدر در حوزه های مختلف ایمنی، سیر و حرکت، خط، ناوگان، ستاد، پلیس، حراست و… تشکر و قدردانی می کنم.

رئیس هیئت مدیره راه آهن افزود: یکی از اقدامات شاخص سال گذشته، اصلاح وضعیت ترمز ۸ هزار واگن باری بود که به اذعان متخصصان امر و همچنین نیروهای  عملیاتی یک اتفاق بزرگ و به تعبیری یک انقلاب در حوزه ایمنی و ناوگان بود.

وی افزود: پیش از این بخشی از واگن های شبکه، سال های طولانی بدون ترمز و با شیر بسته در شبکه ریلی سیر می کردند و حتی قوانین سیر و حرکت براین اساس وضع شده بود که متأسفانه به درستی هم عمل نمی شد و به کابوسی برای لکوموتیورانان تبدیل شده بود.

او  تاکید کرد: خوشبختانه این اتفاق که در نگاه اول غیرممکن به نظر می رسید، در سال گذشته با پیگیری و تلاش مستمر و اختصاص هزینه های لازم انجام گرفت و امیدواریم دیگر شاهد چنین مسئله ای نباشیم.

براساس این گزارش در حال حاضر با اجرای این طرح بسیاری از لوکوموتیو رانان هم ابراز رضایت کرده و اعلام کرده اند که ایمنی آنها هم با اجرای این اقدام بسیار افزایش یافته و ما شاهد کمتر شدن روند حادثه در بسیاری از سیر ها هستیم.

گفتنی است نوسازی ناوگان ریلی کشور و لوکوموتیو ها هم در این بخش خود نقش بسیار موثری در کاهش سهم حوادث ریلی داشته است که به نوعی یک رکورد به شمار می رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • البرز رتبه دوم تردد بین استانی در کشور را کسب کرد
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • درگیری مسلحانه اشرار در خیابان های زاهدان + جزئیات
  • درگیری مسلحانه اشرار در زاهدان
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته ای سه ونیم حادثه رسید