Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-24@01:12:18 GMT

پرونده‌های پشت نوبتی معلولین سال ۹۷ پذیرش می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۲۰۷۱۹

پرونده‌های پشت نوبتی معلولین سال ۹۷ پذیرش می‌شود

به گزارش خبرآنلاین لرستان- انوشیروان محسنی بندپی افزود:یکی از برنامه‌های اصلی و راهبردی سازمان بهزیستی توانمندسازی جامعه هدف است چراکه قسمت عمده‌ای از جامعه هدف ما را معلولان تشکیل می‌دهند.

محسنی بندپی با اشاره اینکه در کل کشور اسامی بیش از یک‌میلیون و 300 معلول ثبت‌شده است که از مستمری و تجهیزات سازمان بهزیستی برخوردار می‌شوند افزود: شاید حدود 150 هزار نفر معلول شدید و نیمه‌شدید وجود داشته باشد که تحت پوشش قرار نگرفته‌اند؛ چون قانون برنامه ششم حکم کرده همه‌کسانی که در پشت نوبت هستند در نوبت پذیرش قرار بگیرند از سال ۹۷نسبت به پذیرش اقدام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: سازمان بهزیستی از چند طریق نسبت به توانمندسازی این افراد اقدام خواهد کرد، در مرحله نخست تمام تلاش، تکنولوژی و تجهیزات را به کار می‌گیرد تا سرعت ورود آن‌ها را در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و فعالیت‌های سیاسی باز شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور عنوان کرد: در راستای مناسب‌سازی اولویت نخست ما حضور این افراد در محیط‌های کاری و اجتماعی است که در ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها 15 نمره را برای مناسب‌سازی دستگاه‌های دولتی در نظر گرفته‌ایم.

محسنی بندپی تصریح کرد: در اختیار قرار دادن تسهیلات با بهره کم و پرداخت بیمه کارفرمایی که این افراد را به کار بگیرند ازجمله راهبردهایی است که بهزیستی برای جامعه هدف خود به کار می‌گیرد.

وی بابیان اینکه برای زنان سرپرست خانوار نیز دو طرح بزرگ اجرا می‌شود خاطرنشان کرد: طرح تامین مالی خرد برای چهار هزار گروه که هشتاد هزار نفر را شامل می‌شود و گروه همیار که می‌توانند از تسهیلات بانکی و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای بپردازد در نظر و مستمری این افراد را به سه برابر افزایش داده‌ایم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: تلاش می‌شود در استان‌های کم برخوردار که مشارکت‌های مردمی در آن‌ها پایین است سهم سازمان را افزایش داده و نیت‌های خیرخواهانه افراد نیکوکار را بیشتر کنیم.

وی بابیان اینکه تصمیم گرفته شد شیرخوارگاه با استاندار و کیفیت خوب در استان اتخاذ کنیم اظهار داشت: چهار مرکز اورژانس اجتماعی در شهرستان‌های دلفان، سلسله، الیگودرز وازنا راه‌اندازی می‌شود، مرکز اورژانس کوهدشت ارتقا می‌یابد و مرکز جامع خدمات بهزیستی در استان لرستان راه‌اندازی می‌شود و هر معلولی که در سامانه بهزیستی ثبت‌شده باشد و از لوازم تجهیزاتی و کمک توان‌بخشی برخوردار نباشد موظف به تامین این افراد هستیم و محدودیتی برای استان نداریم.

احداث 6 شیرخوارگاه استاندارد در لرستان
رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین خبر داد: ۵۰ درصد از اعتبارات ۶ شیرخوارگاه استاندارد مراکز از محل اعتبارات استانی و ۵۰ درصد مابقی را سازمان بهزیستی کشور تأمین می‌کند.

وی با اشاره به ارائه گزارش سازمان بهزیستی طی دو جلسه به محضر مقام معظم رهبری افزود: ثبت الکترونیکی طلاق با همکاری قوه قضائیه اقدامی مؤثر در راستای کاهش طلاق بوده به این صورت که زوجی که تقاضای طلاق دارند به‌تناسب مشکل موجود در حلقه مشاوران قرار می‌گیرند و شرایط سازش و بازگشت به زندگی اولیه برای آن‌ها بیشتر محیا می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: این کار به مدت یک سال در خراسان رضوی و در شهر مشهد به‌صورت پایلوت اجرا شد و براثر آن 30 درصد از میزان مراجعین به دادگاه‌ها و 8.1 درصد از میزان طلاق‌ها کم شد و قرار است این طرح در پنج شهر دیگر خراسان رضوی و 11 استان کشور با همکاری قوه قضائیه ادامه یابد.

وی بابیان اینکه 90 درصد نوزادان متولدشده در کشور غربالگری شنوایی‌سنجی می‌شوند، عنوان کرد: همچنین 90 درصد کودکان 3 تا 5 سال برای بینایی‌سنجی که مهم‌ترین عامل کم و نابینایی چشم است مورد معاینه و ارجاع به مراجع تخصصی قرار می‌گیرند.

محسنی با اشاره به‌ غفلت از آسیب‌های اجتماعی به مدت 20 سال در کشور تصریح کرد: کار اورژانس اجتماعی مداخله در بحران‌های فردی، خانوادگی، اجتماعی و ارائه مشاوره‌های علمی برای افرادی است که شواهدی از آن‌ها به سمت تصمیم بدی همچون خودکشی بروز می‌یابد که در سال 94 به تعداد 2880 زن و 2440 مرد با مداخلات به هنگام اورژانس اجتماعی از اقدام به عمل خودکشی رهایی یافتند.

وی افزود: این کار باوجود اینکه مورد تأکید رهبری و دارای مصوبه مجلس و قانون برنامه ششم توسعه است متوقف‌شده بود که با گسترش آن در حال حاضر در همه شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت اورژانس اجتماعی مستقر می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به احداث 6 شیرخوارگاه استاندارد در استان لرستان خاطرنشان کرد: 50 درصد از اعتبارات این مراکز از محل اعتبارات استانی و 50 درصد مابقی را سازمان بهزیستی کشور تأمین می‌کند و نگاه این سازمان به استان لرستان در تأمین اعتبارات عمرانی و تجهیزات توان‌بخشی و اعتبارات رفاهی نگاه ویژه‌ای است.

به گفته وی راه‌اندازی مرکز جامع خدمات بهزیستی و ارائه مشاوره‌های لازم، برگزار کلاس‌هایی پیش از طلاق، تقویت آموزش‌های پیش از ازدواج، اجرای بزرگ‌ترین طرح اجتماعی کشور در دانش آموزان به نام "نماد" مخفف نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان با همکاری 9 نهاد همچون بنیاد برکت، کمیته امداد امام، بنیاد مستضعفان، آموزش‌وپرورش و با اولویت سازمان بهزیستی کشور از برنامه‌های این سازمان در راستای ارتقا کیفیت خدمات اجتماعی در کشور است.

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۲۰۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند

رئیس دادگستری شهرستان رفسنجان گفت: با توجه به این که در بیشتر شهر‌های صنعتی شاهد بخش قابل توجهی از آسیب‌های اجتماعی مرتبط با فعالیت‌های صنایع و معادن هستیم، لذا انتظار می‌رود مسئولین و متولیان صنایع و معادن بزرگ شهرستان به تناسب نسبت به مسئولیت‌های اجتماعی خود بیش از پیش جامعه عمل بپوشانند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین رمضانی زاده در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری رفسنجان اظهار داشت:ضرورت دارد تمامی مسئولین شهرستان نیز در رابطه با کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

وی با بیان این مطلب که هم اکنون مکان اورژانس اجتماعی رفسنجان مناسب نیست، اظهار داشت: جابجایی محل استقرار اورژانس اجتماعی اداره بهزیستی شهرستان رفسنجان در دستور کار شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری رفسنجان قرار گرفته است.

او اظهار داشت:با توجه به اینکه ساختمان اورژانس اجتماعی اداره بهزیستی رفسنجان وضعیت مناسبی ندارد و نیاز به جابجایی و بهبود وضعیت خدمت رسانی به مراجعین و اشخاص مددجو می‌باشد، با پیگیری‌های انجام شده در سطح شهرستان این امکان فراهم شد که خدمت رسانی اورژانس اجتماعی به محل دیگری موقتا انتقال یابد.
 
وی افزود: این اقدام بزودی با همکاری مجموعه اداره ثبت اسناد و املاک استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مجموعه شهرداری و شورای شهر رفسنجان و با پیگیری اداره کل بهزیستی استان کرمان انجام و محقق خواهد شد. 

او در ادامه بیان داشت: ضرورت دارد با پیگیری مجموعه‌های متولی اورژانس اجتماعی بهزیستی شهرستان رفسنجان در اسرع وقت موضوع ساخت مکان مناسب به صورت دائمی و متناسب با نیاز‌های شهرستان صورت پذیرد.

دیگر خبرها

  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • اطلاعیه شماره ۴ فراجا در خصوص حفظ حریم و حرمت زنان سرزمین
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند
  • جزئیات واریز ۲ میلیون تومانی برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد