Web Analytics Made Easy - Statcounter



محققان به تازگی موفق به تولید اسکنری سه بعدی شده‌اند که قادر است در هر ثانیه ۳۶ بار افراد را با دقت بالا و به صورت سه بعدی اسکن کند و نتیجه را به صورت دیجیتالی بر روی نمایشگر نمایش دهد.


به گزارش ایتنا از فارس به نقل از دیجیتال ترندز، اختراع این اسکنر گامی بلند در دنیای پزشکی محسوب می شود و می‌تواند کاربردهای امنیتی گسترده‌ای نیز داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اسکن سه بعدی باکیفیت و لحظه به لحظه بدن افراد و اشیا یکی از نیازهای بسیاری از صنایع است و موسسه آلمانی فرانهوفر امیدوار است با دستاورد تازه اش این نیازها را برطرف کند. دقت هر یک از تصاویری که از این طریق تهیه می‌شوند هزار در هزار پیکسل است و به منظور جلوگیری از ایجاد ناراحتی حاصل از تشعشعات نوری از سیستم طیف بینی مادون قرمز NIR‌استفاده شده است.

این سیستم متشکل از دو دوربین مادون قرمز و یک دوربین برای نمایش اطلاعات در قالب رنگ ‌های مختلف و یک پروژکتور NIR است. پخش تصاویر سه بعدی اسکن شده از طریق این سیستم بدون قطع و پرش و به صورت مداوم صورت می‌گیرد.

سیستم یاد شده برخلاف بسیاری از سیستم‌های مشابه از لیزر استفاده نمی‌کند و در آن از الگوهای نامرئی مادون قرمز به منظور اسکن کردن اشیا و افراد استفاده شده است. این سیستم در حال تکمیل است و زمان عرضه آن به بازار مشخص نیست.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۲۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، شرکت ام جی موتورز طرح اولیه هایپرخودروی برقی EXE۱۸۱ را در نمایشگاه اتومبیل پکن ۲۰۲۴ میلادی معرفی کرد.

به گفته شرکت، سرعت خودروی مذکور در ۱.۹۱ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر برساعت می رسد و همچنین ضریب پسار (drag coefficient )آن Cd۰.۱۸۱ است. EXE۱۸۱ با الهام از جت های جنگنده همراه دو چتر نجات ساخته شده است.

طبق بیانیه ام جی موتور حداکثر سرعت خودرو ۲۵۷ مایل برساعت است. از سوی دیگر بالاترین میزان ضریب پسار ثبت شده یک خودرو ۰.۱۸۹Cd است که به فولکس واگن XL۱ تعلق دارد. این وسیله نقلیه بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ میلادی و فقط ۲۵۰ دستگاه از آن ساخته شده است. دومین رکورد ضریب پسار خودروی تولیدی به EV۱ جنرال موتورز تعلق دارد که از ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۹ میلادی و فقط ۱۱۱۷ دستگاه از آن تولید شد.

اگر EXE۱۸۱ به مرحله تولید برسد، آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان خواهد بود. شرکت سازنده EXE۱۸۱ در بیانیه ای اعلام کرد طرح اولیه خودروی برقی مذکور در راستای محصولات پرسرعت و نوآورانه شرکت است که قبلا تولید شده اند.

کد خبر 6090640 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟
  • هوش مصنوعی چینی متن را به ویدئو تبدیل می‌کند
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • امام تعمیرات پروژه آبرسانی به کرمانشاه از سد گاوشان
  • فریم هایی از مردان معدن
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان