Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک کارشناس علوم قرآنی با اشاره به اینکه حضرت علی اکبر (ع) شبیه‌ترین فرد به حضرت محمد (ص) هستند از لزوم پیروی جوانان از فرزند بزرگوار امام حسین (ع) سخن گفت. علی نوری‌زاده کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: روز یازدهم ماه شعبان برابر با ولادت با سعادت حضرت علی اکبر(ع) است که به نام روز جوان نام‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پیامبر اکرم (ص) در حدیثی فرموده‌اند: فضیلت جوان عابد که از آغاز جوانی عبادت کند و تا زمان پیری و کهولت به عبادت بپردازد، همانند فضیلت پیغمبران بر دیگر مردمان است.
نوری‌زاده تصریح کرد: حضرت علی اکبر (ع) فرزند حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بر اساس آنچه در روایت‌ها به آن اشاره شده، بسیار زیبا، خوش صورت و خوش سیرت بودند و از نظر چهره و زیبایی، شبیه‌ترین فرد به خاتم پیامبران (ص) محسوب می‌شدند.
وی در ادامه صحبت‌های خود اظهار کرد: حضرت علی اکبر (ع) به اندازه‌ای به جد بزرگوارشان شباهت داشتند که هر فردی که آرزوی دیدار رسول خدا (ص) را داشت، به چهره ایشان نگاه می‌کرد.
این کارشناس علوم قرآنی توضیح داد: حضرت علی اکبر (ع) در کربلا در اوج جوانی بودند و نخستین شهید عاشورا از قمر بنی هاشم به شمار می‌روند. شجاعت، دلاوری، بصیرت دینی و سیاسی، پیروی از امام زمان وقت و فروتنی از ویژگی‌های بسیار مهم فرزند بزرگوار امام حسین (ع) محسوب می‌شود.
وی یادآور شد: بر اساس آنچه در روایت‌ها به آن اشاره شده، حضرت علی بن الحسین (ع) در پایین پای پدر بزرگوارشان حضرت سید الشهداء (ع) به خاک سپرده شده‌اند و از این جهت، نزدیک‌ترین شهید کربلا به امام حسین (ع) هستند.
نوری‌زاده افزود: خواندن مناجات ارزشمند شعبانیه و به جای آوردن اعمال مشترک ماه شعبان در روز ولادت حضرت علی اکبر (ع) ثواب بسیاری دارد.
وی خاطرنشان کرد: فرزند گرامی امام حسین (ع) با برخورداری از ویژگی‌های والای اخلاقی و رفتاری، شمار زیادی از جوانان را به سوی خود جذب می‌کردند به‌خصوص که خوش‌خو و خوش برخورد بودن ایشان با مردم، آسان گیر بودن و نشست و برخاست با فقیران که در جامعه کمتر به آن‌ها توجه می‌شد، از خصوصیات ارزشمندی است که درباره این حضرت می‌توان مشاهده کرد. از این رو شایسته است جوانان ما با الگو قراردادن حضرت علی اکبر (ع)، همواره مسیر زندگی و موفقیت خود را در راستای زندگی آن حضرت ترسیم کنند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۲۶۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت

سید مازیار رضوی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان در مراسم نوزدهمین سالگرد شهادت مهندس ناصر پیروی و یادواره شهدای انفال با بیان اینکه حراست از جنگل خط قرمز این شهید والامقام بود، گفت: شیوه مبارزاتی و برخورد شهید پیروی با قاچاقچیان و سوداگران چوب یک الگوی تمام عیار است.

او شهید پیروی را بسیار مقرراتی، مسئولیت پذیر، جدی و پرتلاش در کار دانست و افزود: شهید ناصر پیروی با فریاد عدالت خواهی، تن قاچاقچیان چوب در گیلان را به لرزه در آورده بود.

شهید راه انفال، صیانت و حافظ منابع طبیعی، شهید ناصر پیروی، متولد سال ۱۳۳۸ در روستای چشناسر منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل بود، سال ۱۳۵۹ وارد وزارت جهاد سازندگی شد و پس از طی مدارج تحصیلی دانشگاهی در مقطع کاردانی و پس از آن اخذ مدرک کارشناسی تا سال ۱۳۷۱ در سازمان جهاد سازندگی استان گیلان خدمت کرد و در ابتدای سال ۱۳۷۲ به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منتقل شد.

او در سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ماسال منصوب و با مدیریت جهادی، ضمن ایجاد وفاق و همدلی بین همکاران و همچنین استفاده مناسب از مشارکت خوب مردم این شهرستان، فعالیت‌های شایان توجهی در خصوص پاسداشت از انفال الهی به انجام رساند و عملکرد درخور تقدیری ارائه داد.

مهندس پیروی در سال ۱۳۸۴ پس از سال‌ها مبارزه قاطع با قاچاقچیان چوب و غارتگران جنگل و جلوگیری از تجاوز آنان به انفال الهی، نهایتا به دلیل امتناع از برآوردن خواسته‌های گروهی سودجو، به طرز مظلومانه‌ای به شهادت رسید و به عنوان شهید مبارزه با مفاسد اقتصادی مشهور شد.

بیشتر بخوانید: هجدهمین سالروز شهادت مهندس ناصر پیروی + تصاویر

این شهید گیلانی مدافع انفال در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ در مسیر عزیمت به محل کار ربوده شد. پس از چند روز  جست‌وجو، پیکر بی جان او در منطقه جنگلی هفت دغنان شهرستان صومعه سرا پیدا شد و در نهایت در زادگاهش به خاک سپرده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • سپهرزاد: کنار گذاشتن من بدون اطلاع قبلی زیبنده دوومیدانی نیست/ حسین رسولی از بی توجهی‌ها دلخور است
  • تشریح ظرفیت‌های فرهنگ ولایی خراسان شمالی در دهه کرامت ضروری است
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • معرفی داوران و ناظران هفته نوزدهم لیگ برتر هندبال مردان
  • بررسی پدیده «پولشویی» در «مدار بسته» تلویزیون
  • زمان اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان اعلام شد
  • آغاز اردوی تیم ملی کشتی فرنگی
  • گرایی بازهم به تیم ملی کشتی دعوت نشد!